洛神花小苗苗分享

作者: ht333147 發表于 2010-6-26 19:37:02
3603 47
ht333147 發表於 2010-6-28 16:02:07 |顯示全部樓層
1.irishuen, 謝謝!
2. emkey (Thanks for sharing~~~)
3. jeffiau (請問29號交收可以嗎? 謝謝)
4. 龍姑娘(感謝)----------------------------請PM 約交收時間(地點如可以請在荔枝角地鐵站)
5. kslee (Thanks a lot)-----請PM 約交收時間(地點如可以請在荔枝角地鐵站)
6. 綠色兔子 (THXTHX)
7. Yin 86 (我都想加入~~多謝 )----請PM 約交收時間(地點如可以請在荔枝角地鐵站)
8. hecate (thanks a lot)-----------請PM 約交收時間(地點如可以請在荔枝角地鐵站)
9.juju0268
10. LeoChan, Thanks!---請PM 約交收時間(地點如可以請在荔枝角地鐵站)
已全部接受分享, 請網友 PM 約交收
回復

claudiatang 發表於 2010-6-28 16:09:15 |顯示全部樓層
1.irishuen, 謝謝!
2. emkey (Thanks for sharing~~~)
3. jeffiau (請問29號交收可以嗎? 謝謝)
4. 龍姑娘(感謝)----------------------------請PM 約交收時間(地點如可以請在荔枝角地鐵站)
5. kslee (Thanks a lot)-----請PM 約交收時間(地點如可以請在荔枝角地鐵站)
6. 綠色兔子 (THXTHX)
7. Yin 86 (我都想加入~~多謝 )----請PM 約交收時間(地點如可以請在荔枝角地鐵站)
8. hecate (thanks a lot)-----------請PM 約交收時間(地點如可以請在荔枝角地鐵站)
9.LeoChan, Thanks!---請PM 約交收時間(地點如可以請在荔枝角地鐵站)
10.claudiatang()
回復

小梨子 發表於 2010-6-28 20:43:21 |顯示全部樓層
OHOH 滿哂lu
唯有等下次^^
回復

emkey 發表於 2010-6-29 14:15:10 |顯示全部樓層
收到喇!番去要好好照顧佢哋先得!
回復

貝貝 發表於 2010-6-30 19:01:59 |顯示全部樓層
想做後備,可以嗎?
回復

irishuen 發表於 2010-6-30 21:00:14 |顯示全部樓層
已收到了, 謝謝!!! add6icon
回復

ht333147 發表於 2010-6-30 22:18:12 |顯示全部樓層
想做後備,可以嗎?
貝貝 發表於 2010-6-30 19:01

可以, 等分享完結, 仍有的話會PM給你
回復

claudiatang 發表於 2010-6-30 22:45:00 |顯示全部樓層
多謝﹗
回復

小昭 發表於 2010-7-1 04:05:45 |顯示全部樓層
我也想做後備, 可以嗎
回復

小梨子 發表於 2010-7-1 10:00:29 |顯示全部樓層
我都想啊(後備),因為一直在找
之前我見full左,不要緊呢,有就通知我一下
感激你啊
回復

LeoChan 發表於 2010-7-1 11:47:46 |顯示全部樓層
Thanks for your sharing Mr. ht333147, I will try my best to raise it!
回復

新手薯 發表於 2010-7-2 13:47:01 |顯示全部樓層
(我都想加入~~多謝 )----(荔枝角地鐵站 OK)
回復

貝貝 發表於 2010-7-3 10:13:59 |顯示全部樓層
回復 27# ht333147

希望有啦!  謝謝!
回復

hecate 發表於 2010-7-3 16:47:54 |顯示全部樓層
多謝你的小苗~
不過add11icon要你等真係過意唔去...
回復

kslee 發表於 2010-7-3 18:17:44 |顯示全部樓層
謝謝ht333147分享的小苗,更要您在百忙中特登往地鐵站走一趟作交收,真係麻煩晒.
回復

ht333147 發表於 2010-7-4 23:56:44 |顯示全部樓層
已報名的洛神花小苗分享已完, 下列網友報後補, 唯有將剩餘較細的小苗也分享給網友, 請PM 給我約時間在荔枝角地鐵站交收:
1. MissC
2.貝貝
3. 小梨子
4. 小昭
5. 新手薯
回復

emkey 發表於 2010-7-6 15:56:49 |顯示全部樓層
IMG_0470 (800x600).jpg

ht,你好呀~
你睇下你俾我的小苗?
一個星期已經大左好多喇~
請問你覺得佢地可以出去曬太陽未呀?
回復

ht333147 發表於 2010-7-6 16:08:01 |顯示全部樓層
可以晒, 但不是獨自晒, 要有些高大樹在傍邊稍為遮擋, 到它有約30cm時, 又換了大盆才可以獨立, 現在的盆太細, 很容易晒死
回復

emkey 發表於 2010-7-6 21:35:40 |顯示全部樓層
知道, 咁我擺佢地去桂花小樹下面, 等佢地享受下日光浴先~
回復

MissC 發表於 2010-7-8 11:29:03 |顯示全部樓層

謝謝 ht333147的分享,小苗今早已經回復精神了
本來想貼相,但不懂 ...
識upload相喇 (補貼 8/7的相) <-- 洛神花現有8 片葉了
回復