AV--我有3個Alamo Gold側芽- 完~!

作者: clp_cherrie 發表于 2010-6-21 20:09:26
1170 9

今晚我發現D葉軟晒,希望救得返。如果明天D葉都無好轉,我會把你們寄來的葉做好保濕退回。
十分抱歉!

三份,每份一個 Alamo Gold 側芽

交收方法: 郵寄
                 花友須自備回郵信封(不需貼郵票)及硬盒仔 (可用優之XX盒)      
                 因郵箱入口大小有限, 信封請盡量用小一點的。

注意事項:
1. 交換我沒有的迷你AV
2. 請pm我取地址,信封面請注明申請物品名稱及網名。
3. 收到葉片後,接受分享者必須在帖中回覆確認。
4. 葉片送出與否,本人有最後之決定權。
5. 如因郵寄有誤做成任何損失,本人恕不負責。
6. 郵件不符合大小不能入信箱,恕本人沒空去郵局領取。

請在下面排隊(麻煩列明作交換的AV名):
1. HI-NAMASTE ( Rob's Boondoggle 小苗可交換.) 已PM
2.Kaierman(Rob's Club Soda的修葉可交換) 已PM
HI-NAMASTE 發表於 2010-6-21 22:38:06 |顯示全部樓層
1. HI-NAMASTE (有 Rob's Loose Noodle, Rob's Boondoggle 小苗可交換.)

2.
3.
回復

Kaierman 發表於 2010-6-21 22:51:09 |顯示全部樓層
1. HI-NAMASTE (有 Rob's Loose Noodle, Rob's Boondoggle 小苗可交換.)

2.Kaierman(Rob's Club Soda的修葉可交換)
3.
回復

HI-NAMASTE 發表於 2010-6-22 16:26:38 |顯示全部樓層
今日截郵前已寄出Rob's Boondoggle 小苗, 請留意信箱.
回復

clp_cherrie 發表於 2010-6-23 00:08:24 |顯示全部樓層
好的,寄出時通知你。
回復

HI-NAMASTE 發表於 2010-6-23 07:35:08 |顯示全部樓層
無問題, 可能係天氣太熱所以D葉先至會軟晒, 側芽咁細, 通常焗壞左都係救唔返, 妳唔需要退回小苗給我, 如果可以的話, 妳寄ㄧ塊葉片比我就得架喇
回復

clp_cherrie 發表於 2010-6-23 23:21:12 |顯示全部樓層
佢地無事啦~救得返啊~!!!
回復

HI-NAMASTE 發表於 2010-6-26 20:03:03 |顯示全部樓層
今天收到了側芽, 好健康, 謝謝!
回復

Kaierman 發表於 2010-6-28 16:53:31 |顯示全部樓層
今日已經收到側芽~
回復

clp_cherrie 發表於 2010-6-28 23:46:44 |顯示全部樓層
太好了~!
回復