返回列表 發新帖

[分享] 印度鬼椒小苗 [完成交收]

作者: 火柴人 發表于 2010-6-9 15:27:23
2588 30
ammonch 發表於 2010-6-12 19:07:19 |顯示全部樓層
HI~我收唔到你的短消息呀, 點算?!
回復

☆桃仔☆ 發表於 2010-6-13 15:27:29 |顯示全部樓層
請在此排隊:-
1.☆桃仔☆成功護送椒椒回家.又係我最快回 *交收左
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
回復

mr_k 發表於 2010-6-13 16:49:43 |顯示全部樓層

2.mr_k..多謝火柴人贈椒....
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
回復

charlie34 發表於 2010-6-13 20:39:44 |顯示全部樓層
3.charlie34 平安到家^^
4.
5.
6.
7.
8.
9.
回復

kslee 發表於 2010-6-13 21:42:14 |顯示全部樓層
4.kslee   謝謝火柴人分享...食多d野,肥翻d變節瓜人喇add7icon
5.
6.
7.
8.
9.
回復

龍姑娘 發表於 2010-6-13 23:16:04 |顯示全部樓層
4.kslee   謝謝火柴人分享...食多d野,肥翻d變節瓜人喇
5.龍姑娘,攰到死死下,好彩都趕到迎接鬼椒回家,火柴人你真係太瘦勒,不如我切返多少俾你啦,本姑娘樂意分享喎!!!add7icon
6.
7.
8.
9.
回復

notyourbabydoll 發表於 2010-6-14 05:08:00 |顯示全部樓層

4.kslee   謝謝火柴人分享...食多d野,肥翻d變節瓜人喇
5.龍姑娘,攰到死死下,好彩都趕到迎接鬼椒回家,火柴人你真係太瘦勒,不如我切返多少俾你啦,本姑娘樂意分享喎!!!
6. notyoyrbabydoll, thanks for sharing, arrived home safe and sound~~
7.
8.
9.
回復

giveupaguy 發表於 2010-6-14 08:17:51 |顯示全部樓層
5.龍姑娘,攰到死死下,好彩都趕到迎接鬼椒回家,火柴人你真係太瘦勒,不如我切返多少俾你啦,本姑娘樂意分享喎!!!
6. thanks for sharing, arrived home safe and sound~~
7. giveupaguy : 謝謝樓主呀~~我未入家門第一時間在花園移左入盆啦~ 我會好好善待椒椒的
8.
9.
回復

火柴人 發表於 2010-6-14 12:23:47 |顯示全部樓層
大家都太客氣啦, 等大家出Report... =D
回復

☆桃仔☆ 發表於 2010-6-14 14:03:38 |顯示全部樓層
大家都太客氣啦, 等大家出Report... =D
火柴人 發表於 2010-6-14 12:23

我一返到屋企就幫椒椒換大屋
回復

ILoveFlower 發表於 2010-6-14 22:02:29 |顯示全部樓層
6. thanks for sharing, arrived home safe and sound~~
7. giveupaguy : 謝謝樓主呀~~我未入家門第一時間在花園移左入盆啦~ 我會好好善待椒椒的
8. 多謝你既慷慨分享, 小苗安全回家add6icon
9.
回復