[分享/交換] 蕾絲公主 BB (25 June) 又有好多BB...

作者: 綠色兔子 發表于 2010-5-28 12:12:33
3453 49

份數: --- 每份3 粒 (第二波~!)

交收方法:  
(1) 郵寄 - 申請者請先PM我取我地址, 收到我地址的, 請寄出附上已貼$1.4郵資的回郵信封, 信封面請註明申請物品名稱及網名.
(2) 面交 - CWB / WanChai, Lunch Time 為佳, 聯絡作實.

栽種心得:  絕對粗生! 其實只要入泥就可以, 但如想確保成功, 可先用水浸出根. 愛日光.

希望可以換到多肉BB/夾夾BB/捕蟲堇BB

注意:
1. 並非先排先得,交換優先
2. 接受分享者請PM我取地址,一星期內未有回覆者當自動放棄
3. 花友如未能於收到我地址後三天內寄出回郵,即當自動放棄
4. 收到種子後,接受分享者請在帖中回覆確認
5. 如因郵寄有誤做成任何損失,本人恕不負責

請在這排隊:
1. kookoo (thanks) - 已完成
2. kwanyeehui - 已完成
3. doko (many thanks) - 已完成
4. N-blythe (Thanks) - 已完成
5. queenychan - 已完成
6. clp_cherrie - 已完成
7. 帽子小姐 (交換怕羞草種子) - 已完成
8. claudiatang - 已完成
9. little_st - 已完成
10. neko_yu - 已完成
KOOKOO 發表於 2010-5-28 12:25:49 |顯示全部樓層
請在這排隊:
1.  kookoo (thanks)
2.
3.
4.
回復

kwanyeehui 發表於 2010-5-28 12:31:01 |顯示全部樓層
請在這排隊:
2. kwanyeehui 會有後續, 我沒東西交換, 排後補吧!
3.
4.
回復

doko 發表於 2010-5-28 14:39:03 |顯示全部樓層
請在這排隊:
2. kwanyeehui 會有後續, 我沒東西交換, 排後補吧!
3. doko (many thanks)
4.
回復

N-Blythe 發表於 2010-5-28 14:59:00 |顯示全部樓層
請在這排隊:
3. doko (many thanks)
4. N-blythe (Thanks)
回復

綠色兔子 發表於 2010-6-2 11:32:42 |顯示全部樓層
回復 2# KOOKOO

1.  kookoo - 今天寄出
回復

綠色兔子 發表於 2010-6-3 12:48:36 |顯示全部樓層
BB 長大中~
可以繼續~~~~~
回復

queenychan 發表於 2010-6-3 15:01:35 |顯示全部樓層
可唔可以要一份,到時跟熊童子一起交收?
回復

clp_cherrie 發表於 2010-6-3 15:07:22 |顯示全部樓層
我都排啊~~~好得意啊~!
回復

綠色兔子 發表於 2010-6-3 15:21:35 |顯示全部樓層
回復 8# queenychan

可以要一份~ ^^
但"時跟熊童子一起交收?" <<< ???? 唔明... @@
回復

綠色兔子 發表於 2010-6-3 15:22:08 |顯示全部樓層
回復 9# clp_cherrie

welcome , please pm~ ^^
回復

queenychan 發表於 2010-6-3 16:26:06 |顯示全部樓層
可以要一份~ ^^
但"時跟熊童子一起交收?" <<< ???? 唔明... @@

對不起,我攪錯了,因我見你的圖有熊童子在,以為我早前是幫你訂購了,我pm你
回復

帽子小姐 發表於 2010-6-3 23:55:41 |顯示全部樓層
我都想要1份呀~~
冇咩可以同你換,只有怕羞草種子@@"
回復

綠色兔子 發表於 2010-6-4 09:50:19 |顯示全部樓層
回復 13# 帽子小姐

OK 冇問題~ please PM
回復

KOOKOO 發表於 2010-6-4 19:04:03 |顯示全部樓層
回復 6# 綠色兔子

今天收到了, 謝謝你啊.
回復

綠色兔子 發表於 2010-6-6 23:30:30 |顯示全部樓層

回復 8# queenychan

回復 4# doko

queenychan
doko

明天寄出~
回復

jeffiau 發表於 2010-6-7 00:27:20 |顯示全部樓層
好可愛, 幫手推下先~!
回復

claudiatang 發表於 2010-6-8 13:20:53 |顯示全部樓層
我用這個跟你交換丫﹗可以嗎?
IMG_1415 (Medium).JPG
IMG_1416 (Medium).JPG
回復

綠色兔子 發表於 2010-6-8 13:25:56 |顯示全部樓層
回復 18# claudiatang

可以~ 我怕你介意我o個D 只係BB 咋~
回復

queenychan 發表於 2010-6-8 13:32:16 |顯示全部樓層
收到啦! 謝謝您!
回復

123下一頁