日本東北有什麼非洲紫羅蘭或產品買?

作者: candyafr 發表于 2008-1-6 16:24:45
1985 16
我將在4月去日本東北部旅行, 不知道有什麼AV或產品買, 請推薦......
Tony 發表於 2008-1-6 16:46:24 |顯示全部樓層
嘩~~你就好啦~~有得去日本
回復

比得大帝 發表於 2008-1-6 18:06:08 |顯示全部樓層
你是指日本東北或是本洲東北?

不過我都好想知除咗大阪同東京, 日本邊度有紫蘿蘭買.
回復

maybabe 發表於 2008-1-7 00:10:21 |顯示全部樓層
Candyafr,
你去日本東北邊到呀
自己去定跟團去呀
但我去幾次都好似無乜留意到東北有花賣喎
同埋東北4月都重係幾凍唔好太冀望有好多花
4月最多係月尾有好好睇既櫻花
回復

sandy 發表於 2008-1-7 01:17:36 |顯示全部樓層
我去過幾次東北都唔多覺見av有得賣. 可能要搵下d地膽介紹下.
回復

candyafr 發表於 2008-1-7 14:48:06 |顯示全部樓層

回復 4# 的帖子

我自己去, 仙台&青森.....櫻花我以前已經睇過............我只好買million A, 多花
回復

candyafr 發表於 2008-1-7 14:51:13 |顯示全部樓層
仙台&青森.....我實際上不知道去什麼地方(細節),  我的朋友將設計行程
回復

candyafr 發表於 2008-1-7 15:16:27 |顯示全部樓層
您可以使用這"セントポーリア"搜尋
回復

candyafr 發表於 2008-1-7 15:53:17 |顯示全部樓層
or "アフリカスミレ", 不知道正確或錯
回復

maybabe 發表於 2008-1-8 00:25:19 |顯示全部樓層
其實你又去青森又去仙台個行程幾趕架
同埋如果你係去景點既我諗90%都無你想揾既野
民住地方可能有, 但4月咁凍都唔有會有野
再諗下,仙台同青森既車程都幾長, 新幹線加快車都要最少2個幾鐘
你如果係青森揾到你想要既野你係咪會攞咁耐去仙台返香港先
回復

八王爺 發表於 2008-1-8 06:50:23 |顯示全部樓層
如果 你在网上查过资料,就知道 青森是以 山林和自然风景著名,並不是 购物的好地方。而且当地人口不多,av fans 自然不多。商人做生意都是 基於 巿場需要。
仙台 是 東北最大城巿,可能你先网上找尋一下,最好找到当地的av fans, 联絡他們介召啦!
回復

vkzone2002 發表於 2008-1-8 09:04:00 |顯示全部樓層
原帖由 candyafr 於 2008-1-7 14:48 發表
我自己去, 仙台&青森.....櫻花我以前已經睇過............我只好買million A, 多花

仙台&青森有什麼好介紹, 我都想自由行去玩下, 只有溫泉嗎?
回復

heiheimama 發表於 2008-1-8 09:30:43 |顯示全部樓層
青森蘋果好出名!其實仙台同青森都隔得幾遠,如果係日本深度游,又不介意不購物,可以拿張地圖出來研究下,例如青森同山陰地區一齊去,或者仙台同岐阜(高山)一齊去.另仙台最多只可以算係關東地區,說不上是東北.
回復

vkzone2002 發表於 2008-1-8 11:45:21 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-1-8 09:30 發表
青森蘋果好出名!其實仙台同青森都隔得幾遠,如果係日本深度游,又不介意不購物,可以拿張地圖出來研究下,例如青森同山陰地區一齊去,或者仙台同岐阜(高山)一齊去.另仙台最多只可以算係關東地區,說不上是東北. ...

你一定很喜歡日本呢, 對嗎?
我也很喜歡自由行去, 我最喜歡北海道, 夏天冬天都好正. 反而東京太旺, 以casueway bay我怕怕.
回復

candyafr 發表於 2008-1-8 13:25:03 |顯示全部樓層
謝謝多位的意見, 其實仙台我已經去過一次, 我也喜歡北海道, 最好玩是自由行, 高山也有想過去, 聽聞風景非常美麗.........我們今次是計劃駕駛汽車去玩....上次去藏王見過樹冰,松島三景, 真是一生人必須去一次
回復

RosesGarden 發表於 2008-1-8 20:00:02 |顯示全部樓層
自駕遊真係好好玩,無論在日本定係美加。
我都好想去日本睇拼布展,一年一次,我鍾意的作家都有展出,今次去唔到又要再等出年一月啦
回復

candyafr 發表於 2008-1-8 22:57:25 |顯示全部樓層
講開拼布, 上次住民住主人教我怎麼做 拼布, 我做 一個拼布杯墊
回復