Rob's Loose Noodles -又開喇...又開喇 from alexandra & kobyip

作者: 惡姨 發表于 2010-4-24 12:48:02
4597 50

alexandra 2009年10月的分享

kobyip 2010年1月的分享

合照
alexander 發表於 2010-4-24 13:54:59 |顯示全部樓層
恭喜~~你鍾意開出黎深色d定淺色d?
回復

kobyip 發表於 2010-4-24 14:07:49 |顯示全部樓層
惡姨姨...你比咩肥仔水佢飲!!!
我自己果兜仲未有花
回復

惡姨 發表於 2010-4-24 23:55:39 |顯示全部樓層
恭喜~~你鍾意開出黎深色d定淺色d?
alexander 發表於 2010-4-24 13:54

我記得之前已經開過一之, 不過唔太靚, 所以冇post上黎, 上次係淺色嘅, 今之緊係想睇吓深色啦
回復

惡姨 發表於 2010-4-24 23:56:27 |顯示全部樓層
惡姨姨...你比咩肥仔水佢飲!!!
我自己果兜仲未有花
kobyip 發表於 2010-4-24 14:07

肥仔水?? 冇啊, 我求其夜佢喺公司個窗台咋
回復

kobyip 發表於 2010-4-25 00:12:38 |顯示全部樓層
肥仔水?? 冇啊, 我求其夜佢喺公司個窗台咋
惡姨 發表於 2010-4-24 23:56

咁你公司一定好好風水.....
我果D都係公司窗台....但又唔見得好似你咁add8icon
回復

惡姨 發表於 2010-4-25 00:45:02 |顯示全部樓層
咁你公司一定好好風水.....
我果D都係公司窗台....但又唔見得好似你咁 ...
kobyip 發表於 2010-4-25 00:12

但你公司環境好過我喎, 我得4-5吋寬度嫁咋, 都冇乜直接陽光照到, 大多數對面大廈D窗反射陽光過黎嫁
回復

kobyip 發表於 2010-4-25 14:42:56 |顯示全部樓層
但你公司環境好過我喎, 我得4-5吋寬度嫁咋, 都冇乜直接陽光照到, 大多數對面大廈D窗反射陽光過黎嫁  ...
惡姨 發表於 2010-4-25 00:45

我自己都有一兜同你果兜咁大, 但就係唔生性add8icon
回復

alexander 發表於 2010-4-26 11:17:54 |顯示全部樓層
我自己都有一兜同你果兜咁大, 但就係唔生性
kobyip 發表於 2010-4-25 14:42

不如post 出黎睇下, 依隻好易有花, 有d 花友仔開到成個花球咁
回復

kobyip 發表於 2010-4-26 14:23:00 |顯示全部樓層
不如post 出黎睇下, 依隻好易有花, 有d 花友仔開到成個花球咁
alexander 發表於 2010-4-26 11:17

我都好想我D花花可以開到成個花球咁add9icon
惡姨姨, 借個post黎用下, 貼幾張相係度, 請師兄門指教add11icon

生長環境

生長環境

佢既生長環境, 近半年來都無搬過

回復

alexander 發表於 2010-4-26 15:45:50 |顯示全部樓層
會唔會唔夠光呀? 以第一張圖睇Rob's Loose Noodles的3、6、9點位置的幾盤都明顯手長又幼喎~
回復

kobyip 發表於 2010-4-26 15:52:31 |顯示全部樓層
會唔會唔夠光呀? 以第一張圖睇Rob's Loose Noodles的3、6、9點位置的幾盤都明顯手長又幼喎~ ...
alexander 發表於 2010-4-26 15:45

3,6,9點果幾兜原本位置唔多夠光, 係最近先搬過來一齊擺呀add8icon
回復

alexander 發表於 2010-4-26 16:07:49 |顯示全部樓層
3,6,9點果幾兜原本位置唔多夠光, 係最近先搬過來一齊擺呀
kobyip 發表於 2010-4-26 15:52

哈哈, 唔係唔夠光的話就要找找係咩原因大得慢, 相比你的Rob's Loose Noodles, 我覺得都係幼左d~
回復

alexander 發表於 2010-4-26 16:09:36 |顯示全部樓層
我記得之前已經開過一之, 不過唔太靚, 所以冇post上黎, 上次係淺色嘅, 今之緊係想睇吓深色啦 ...
惡姨 發表於 2010-4-24 23:55

係白色杯o個一盤, 我估都係淺色黎add14icon
回復

kobyip 發表於 2010-4-26 16:22:59 |顯示全部樓層
哈哈, 唔係唔夠光的話就要找找係咩原因大得慢, 相比你的Rob's Loose Noodles, 我覺得都係幼左d~ ...
alexander 發表於 2010-4-26 16:07

你咁講, 相比返惡姨姨果兜, 又真係唔夠脹卜卜喎add3icon
過幾日試下換泥先~
回復

惡姨 發表於 2010-4-26 17:42:04 |顯示全部樓層
係白色杯o個一盤, 我估都係淺色黎
alexander 發表於 2010-4-26 16:09

開左喇, 都係淺色啊
回復

惡姨 發表於 2010-4-26 17:50:30 |顯示全部樓層
你咁講, 相比返惡姨姨果兜, 又真係唔夠脹卜卜喎
過幾日試下換泥先~ ...
kobyip 發表於 2010-4-26 16:22

我都冇乜特別理佢, 可能我比D泥比較多掛, 又冇比肥因為之前D花泥有粒粒黃色野, D網友話我比肥多左, 所以停左冇落到喇
回復

kobyip 發表於 2010-4-26 17:54:13 |顯示全部樓層
我都冇乜特別理佢, 可能我比D泥比較多掛, 又冇比肥因為之前D花泥有粒粒黃色野, D網友話我比肥多左, 所以 ...
惡姨 發表於 2010-4-26 17:50

會唔會因為我份人比較變態呢, 我好怕佢地會爛根, 所以好多時都乾水, 乾到D葉都軟埋, 有時都會見到D根乾埋,
係咪要對佢地好D, 唔好成日制水add3icon
回復

alexander 發表於 2010-4-26 18:07:12 |顯示全部樓層

佢好受得光架, 睇下隻眼幾大~
24/4影的
肥唔使落咁多, 試飲杯種, 真係唔落都得,環境好仲緊要~
回復

kobyip 發表於 2010-4-26 21:43:20 |顯示全部樓層
佢好受得光架, 睇下隻眼幾大~
24/4影的

肥唔使落咁多, 試飲杯種, 真係唔落都得,環境好仲緊要~ ...
alexander 發表於 2010-4-26 18:07

好靚呀add6icon
多謝惡姨姨 & 山大師兄既指教, 等我換左泥又試下執個第二個位比佢先add10icon
回復

123下一頁