半迷你型AV Rob's Boogie Woogie (C83)

作者: tongtony 發表于 2010-4-15 21:47:31
1606 10
交換物品︰ 半迷你型AV Rob's Boogie Woogie (C83) 修葉  (交換半迷你/迷你AV葉片)      
  共 3份 (每份2片)     
交收方法: 郵寄 (花友需先寄回郵信及硬盒 連葉片給我,(回郵的信封不用貼上郵票)我會加上郵票及將葉子寄回閣下.
請在信封面寫上網名,交換者請PM我取地址。        
(注意:必需硬盒, size約 : 6cm x 6cm x 2.5cm, 但不可高過  2.5cm.
Rob's Boogie Woogie

tongtony 發表於 2010-4-19 20:40:51 |顯示全部樓層
金黃色的葉片有淡黃色的發光小粒子,非常靚口架!
回復

惡姨 發表於 2010-4-20 17:17:30 |顯示全部樓層
我用Rob's Loose noodles 同你換
回復

tongtony 發表於 2010-4-20 17:53:10 |顯示全部樓層
我用Rob's Loose noodles 同你換
惡姨 發表於 2010-4-20 17:17

Sorry!這花我有了.
回復

wct119 發表於 2010-4-22 12:18:26 |顯示全部樓層
tongtony,

我有下列的迷你和半迷你可同你換:
A3, A60, B27, C10, C24, C45, C82, 184, 274, 336, Rob's Sarsparilla

Thanks.
回復

惡姨 發表於 2010-4-22 16:10:09 |顯示全部樓層
Tony, Irish Flirt 可以嗎??
回復

tongtony 發表於 2010-4-22 22:25:34 |顯示全部樓層
惡姨 發表於 2010-4-22 16:10

OK.請寄回郵信給我吧.
回復

tongtony 發表於 2010-4-22 22:26:54 |顯示全部樓層
tongtony,

我有下列的迷你和半迷你可同你換:
A3, A60, B27, C10, C24, C45, C82, 184, 274, 336, Rob's Sa ...
wct119 發表於 2010-4-22 12:18

交換 274,C10 可以嗎?
回復

惡姨 發表於 2010-4-23 12:11:25 |顯示全部樓層
Tony, 下星期一先會寄出葉子比你喇, 因為已經 weekend 喇
回復

tongtony 發表於 2010-4-23 21:02:14 |顯示全部樓層
Tony, 下星期一先會寄出葉子比你喇, 因為已經 weekend 喇
惡姨 發表於 2010-4-23 12:11

期待中add7icon
回復

tongtony 發表於 2010-4-25 20:53:42 |顯示全部樓層
惡姨 發表於 2010-4-22 16:10

真係唔好意思!Irish Flirt 原來我已經有,正浸緊葉.
妳可有其他迷你/半迷你AV呢?
回復