出售蔬果香草種子(完)

作者: hellokitty_971 發表于 2010-4-4 11:53:43
20235 359
hellokitty_971 發表於 2010-5-16 19:22:38 |顯示全部樓層
回復 220# eddie-leu

$6+$3+$1.4=$10.4. 謝謝你
回復

PACO 發表於 2010-5-16 19:44:50 |顯示全部樓層
我想要C11 x 1 , D8 X 1 , D10 X 1 , E7 X 1,鬼椒 x 1 , 食用綠蘇 x 1,唔該!!^0^
可唔可以比個總數我呀??
回復

hellokitty_971 發表於 2010-5-16 20:44:42 |顯示全部樓層
回復 222# PACO

$11+$12+$1.4=$24.4, 謝謝
回復

PACO 發表於 2010-5-17 07:42:21 |顯示全部樓層
回復 223# hellokitty_971

唔該哂,我會晏少少去入數同post收據上黎架啦,thanks!!
回復

冇銀用 發表於 2010-5-17 11:14:18 |顯示全部樓層
鬼椒 --> 3份
日本紫色燈籠椒  --> 1份
變色朝天椒  --> 1份

共 6x3 + 3+3 +1.4 = 25.4
回復

hellokitty_971 發表於 2010-5-17 12:43:49 |顯示全部樓層
回復 225# 冇銀用

$16+$6+$1.4=$23.4, 謝謝
回復

PACO 發表於 2010-5-17 13:04:21 |顯示全部樓層
回復 223# hellokitty_971

已過數啦唔該
回復

hellokitty_971 發表於 2010-5-17 13:07:51 |顯示全部樓層
回復 227# PACO

勁喎, 我念住出門口架啦, 一陣會寄出, 謝謝
回復

冇銀用 發表於 2010-5-17 13:13:33 |顯示全部樓層
回復 226# hellokitty_971

我入左25.4俾你,唔緊要啦!

入數日期:17may2010 12:40
ref : 5F0E
AMOUNT : 25.4
回復

hellokitty_971 發表於 2010-5-17 15:11:47 |顯示全部樓層
回復 229# 冇銀用

明天會寄出, 謝謝^^
回復

eddie-leu 發表於 2010-5-18 16:19:56 |顯示全部樓層

回復 221# hellokitty_971
入左數,而家pm俾你.
回復

hellokitty_971 發表於 2010-5-18 17:47:07 |顯示全部樓層

RE: 出售多款蔬果香草種子(2010年5月)..士多啤利..鬼椒

回復 231# eddie-leu

明天會寄出, 謝謝^^
回復

小喇叭 發表於 2010-5-26 22:28:45 |顯示全部樓層
Hi,

我要如下種子, 請報價我再入數比你, thx!

A.  豆, 蘿蔔類
1 -- 英國青豆角  -- 12粒 x 1份
2 -- 甜碗豆 -- 12粒 x 1份
9 -- 秋葵(紅/綠混色)  --  25粒 x 1份

B.蔥類, 粟米類
1  --  四季香蔥 --  30粒 x 1份

C.椒類
1  -- 泰國燈籠椒(紅/綠混色) -- 20粒 x1份
2  -- 黃色甜燈籠椒 ---  20粒 x 1份
8  --  特長尖椒(紅/綠混色)  --  30粒 x 1份
10  --  變色朝天椒  --  30粒 x 1份
(一棵生出來有紫, 白, 黃, 綠, 紅, 黃色)

D.蕃茄, 茄子類
2  -- 橙黃色蕃茄(檸檬形狀)  -- 20粒 x 1份
4  -- 彩色迷你蕃茄  -- 20粒 x1份
6  -- 圓型白茄子 ---30粒 x 1份
11 -- 大紅肉茄  --  25粒 x 1份

E.瓜果 ,類
1  --  黃肉迷你西瓜 -- 5粒 x1份
4  --  日本迷你長青瓜 -- 12粒 x1份
6  --  翠玉瓜  -- 5粒 x1份  
7  --  白苦瓜  -- 5粒 x 1份
8  --  金黃魚翅瓜  -- 5粒 x1份
9   --   小節瓜   --  7粒 x1份
10  --  夷香翠珠 (無蔓圓翠玉瓜)    --  6粒 x1份

F.蔬菜類
1  -- 芫茜  --  50粒 x 1份
2  -- 泰國莧菜  --  200粒 x 1份
3  -- 紅莧菜  --  200粒 x 1份
5  -- 日本萵苣  -- 35粒 x 1份
7  -- 日本大葉菠菜  -- 40粒 x 1份
8  -- 四季油麥菜  -- 40粒 x1份
12  -- 白菜  --  200粒 x1份
13  -- 唐生菜  --  40粒 x1份
15  -- 韓國娃娃菜  --  30粒 x1份  
18  -- 天津奶油生菜  --  40粒 x1份
19  -- 香港玻璃生菜  --  40粒 x1份
20  -- 泰國青通菜  --  40粒 x 2份
26  -- 小唐菜  --  100粒 x1份

G其他

5  -- 芝麻  --  100粒 x1份
6  -- 牛蒡  --  30粒 x1份
7 --  亞麻子  -- 30粒 x1份

薰衣草            ------ (x1包)

香草類
7里香          ------ (x1包)
紫花丁香蘿羅勒     ------- (x1包)
九層塔          ------- (x1包)
麝香薄荷       ------- (x1包)
紫蘿勒     ------- (x1包)
食用綠蘇     ------- (x1包)

小喇叭
回復

小喇叭 發表於 2010-5-26 22:30:06 |顯示全部樓層
另外加10分肥料唔該!
回復

hellokitty_971 發表於 2010-5-26 22:49:02 |顯示全部樓層

回復 234# 小喇叭

散裝種子$99+ 原裝種子$38+肥料$10+郵$10=$157, 謝謝
回復

fionfion 發表於 2010-5-27 17:48:12 |顯示全部樓層
kitty,我想要以下貨,幫我計計數呀,明天去入數add6icon
肥料x10
包裝種子:
玫瑰x1
百里香x1
9層塔x1
麝香薄荷x1
馬薄荷x1
紫花丁香蘿羅勒x1
散裝種子:
日本紫色圓茄子x1
台灣細向日葵x1
美國綠寶石x1
圓型白茄子x1
連郵資係咪$55.8?.?add6icon
回復

hellokitty_971 發表於 2010-5-27 18:42:23 |顯示全部樓層

回復 236# fionfion

$11+$10+$32+郵$5.6=$58.6, 謝謝
回復

nuage 發表於 2010-5-27 22:18:33 |顯示全部樓層
請問仲有無鬼椒?
回復

fionfion 發表於 2010-5-28 12:29:39 |顯示全部樓層
kitty我入左數la,資料如下
入左恆生銀行,入帳acc no 771 105***668
銀碼$58.6
備考:5f81
日期28/6
時間12:03
麻煩你檢查下
地址pm比你
回復

hellokitty_971 發表於 2010-5-28 13:05:30 |顯示全部樓層
回復 239# fionfion

ok,  謝謝, 寄左兩粒士多啤利過你
回復