Lyon's Shooting Star, Rob's Tippy Toe, Gleeful Elf (peeseela)

作者: 卓男媽 發表于 2010-3-23 13:27:21
1742 9
peeseela, 今次輪到你分享給我的花花開花啦, 你睇下 :

Lyon's Shooting Star (好大的一朵花)
Lyon\'s Shooting Star (1).jpg
Lyon\'s Shooting Star (2).jpg

Rob's Tippy Toe
Rob\'s Tippy Toe.jpg

Gleeful Elf
Gleeful Elf.jpg
alexander 發表於 2010-3-23 15:55:24 |顯示全部樓層
幾好成績喎, 我好多迷你都冇花
回復

peeseela 發表於 2010-3-23 19:12:41 |顯示全部樓層
Lyon's shotting star 朵花真係好大喎, Tippy Toe我種唔到開花, 側芽就生到冇眼睇, Gleeful Elf 我都有盆有冧.
回復

卓男媽 發表於 2010-3-24 13:21:20 |顯示全部樓層
幾好成績喎, 我好多迷你都冇花
alexander 發表於 23-3-2010 15:55

成績都唔好咁好咋, 比較好 d 係得 Teen Thunder, 可以開到成個花球咁, 其他花都係得一兩菖咋.  不過我要求唔高, 佢地肯開花我睇, 我都開心.
回復

卓男媽 發表於 2010-4-5 22:56:40 |顯示全部樓層
update 下盤 Lyon's Shooting Stars 先
Lyon\'s Shooting Stars 10-04-04.jpg
回復

kk_kwong 發表於 2010-4-5 23:54:32 |顯示全部樓層
全是1 OZ 杯就開啦..?? 勁...
回復

卓男媽 發表於 2010-4-6 15:06:00 |顯示全部樓層
唔係, 呢隻係 2 oz 企身杯
回復

卓男媽 發表於 2010-4-15 09:01:21 |顯示全部樓層

update 下 Gleeful Elf 先, 舊年開得一朵花, 今年真係乖 add6icon 不過就冇左條白邊

手機影, d 花藍左, 真既係紫色

評分

查看全部評分

回復

peeseela 發表於 2010-4-19 11:44:41 |顯示全部樓層
我又跟貼   Gleeful Elf (Small).jpg
回復

卓男媽 發表於 2010-4-19 13:17:21 |顯示全部樓層
你又係冇左條白邊
回復