柚子薄荷枝條分享/交換其他香草 (完結)

作者: 蕙蕙 發表于 2010-3-21 16:38:47
2903 47

分享/交換物品名稱: 柚子薄荷枝條
份數: 7份 (1至2枝條)
交收方法 :
郵寄 - 花友需自備已貼上足夠郵資的郵票之回郵信封及硬盒仔
(盒仔 size : 10cm x 7cm x 3cm )

注意事項:
1. 交換者優先。
2. 接受分享者請即時pm我取地址,信封面請註明申請物品名稱及網名。
4. 花友如未能於登記後一星期內寄出回郵,即當自動棄權。
5. 收到枝條後,接受分享者必須在帖中回覆確認。
6. 枝條送出與否,本人有最終決定權。
7. 如因郵寄失誤導致任何損失,本人恕不負責。

在這排隊:
1. peggykyw (交換檸檬薄荷, 已發pm) — 29/3已寄出 (完成)
2. juju0268 (交換Lemon Balm, 已發pm) — 29/3已寄出 (完成)
3. calbeebb (交換朱古力薄荷, 已發pm) — 29/3已寄出 (完成)
4. curiosity (已發pm) — 29/3已寄出 (完成)
5. GMT+8 (交換瑞士薄荷, 已發pm) — 29/3已寄出 (完成)
6. chutou (已發pm) — 29/3已寄出 (完成)
7. rookie (交換marjoram seeds) — 29/3已寄出 (完成)

我已有的其他香草:
金錢薄荷、斑葉金錢薄荷、百里香、檸檬百里香、朱古力薄荷、斑葉鳳梨薄荷、倒手香、斑葉倒手香、碰碰香、迷迭香和櫻桃鼠尾草
curiosity 發表於 2010-3-21 16:49:54 |顯示全部樓層
在這排隊:
1. curiosity (個盒得9x6x3可以嗎?)
2.
3.
4.
5.
6.
回復

蕙蕙 發表於 2010-3-21 17:15:14 |顯示全部樓層
回復 2# curiosity

都可以,我比較小既枝條你啦
回復

curiosity 發表於 2010-3-21 17:20:55 |顯示全部樓層
太好了~add4icon
回復

peggykyw 發表於 2010-3-21 17:50:14 |顯示全部樓層
在這排隊:
2. peggykyw (多謝!)
3.
4.
5.
6.
回復

blam0914 發表於 2010-3-21 18:13:24 |顯示全部樓層
在這排隊:
3. blam0914 (many thanks!)
4.
5.
6.
回復

rookie 發表於 2010-3-21 19:06:50 |顯示全部樓層
在這排隊:
4. rookie (thanks)
5.
6.
回復

chutou 發表於 2010-3-21 20:25:06 |顯示全部樓層
在這排隊:
5. Chutou - thanks (禾有到手香可以交換)
6.
回復

ILoveFlower 發表於 2010-3-21 22:47:31 |顯示全部樓層
在這排隊:
5. Chutou - thanks (禾有到手香可以交換)
6. ILoveFlower (我有碰碰香交換, thanks!)
回復

barbeemak 發表於 2010-3-22 09:16:42 |顯示全部樓層
請問仲有無, 如有的, 我想做後備, thank you
回復

peggykyw 發表於 2010-3-22 10:17:35 |顯示全部樓層
蕙蕙, 你要唔要艾草呢?
回復

蕙蕙 發表於 2010-3-22 11:09:37 |顯示全部樓層

回復 8# chutou

倒手香我有lu, 還有其他可以交換嗎?
回復

蕙蕙 發表於 2010-3-22 11:12:19 |顯示全部樓層
回復 9# ILoveFlower

碰碰香我有lu, 還有其他可以交換嗎?
回復

蕙蕙 發表於 2010-3-22 11:13:58 |顯示全部樓層
回復 11# peggykyw

艾草就不要了, 你還有甚麼香草可以交換呀?
回復

juju0268 發表於 2010-3-22 11:20:25 |顯示全部樓層
如果可以我可以臭草交換
回復

peggykyw 發表於 2010-3-22 12:08:35 |顯示全部樓層
回復  peggykyw

艾草就不要了, 你還有甚麼香草可以交換呀?
蕙蕙 發表於 2010-3-22 11:13

有隻薄荷, 你可以入去睇吓:
http://www.hkplants.com/thread-46732-1-1.html
回復

蕙蕙 發表於 2010-3-22 12:17:50 |顯示全部樓層
回復 16# peggykyw

如果是檸檬薄荷就要呀, 可以互寄丫, 我pm地址比你, 你先寄給我, 我再回柚子薄荷給你, 省卻回郵好嗎?
回復

蕙蕙 發表於 2010-3-22 12:22:51 |顯示全部樓層
回復 15# juju0268

臭草冇乜興趣呀, 仲有冇其他選擇呀? 例如鼠尾草
回復

peggykyw 發表於 2010-3-22 13:18:08 |顯示全部樓層
回復  peggykyw

如果是檸檬薄荷就要呀, 可以互寄丫, 我pm地址比你, 你先寄給我, 我再回柚子薄荷給你, 省 ...
蕙蕙 發表於 2010-3-22 12:17

唔肯定係唔係檸檬薄荷, 你睇咗相, 要唔要呢隻?
回復

calbeebb 發表於 2010-3-22 13:48:59 |顯示全部樓層
我有朱古力薄荷,交換啦
回復

123下一頁