有關 Bill Gates

作者: 比得大帝 發表于 2010-3-16 15:06:10
1405 2

Bill Gates 問副總裁: 點解蘋果隻 i-phone做到咁勁, 你一d嘢都做唔到?
副總裁話: 其實我地早過蘋果已經出咗個phone, 不過註册個名時出咗d問題, 拖咗好耐, 先俾蘋果出咗先
Bill Gates 問: 你用乜嘢名註册, 點解俾人reject嫁
副總裁話: 咪係用我地個牌頭囉, Micro-phone 嘛
Bill Gates : ##@@xxx
----------------------------

Bill Gates 個司機請假, Bill Gates 自己開車, 點知tart唔著, 於是打電話問副總裁: 喂, 我 boot唔起架車呀, 點算呀
副總裁話: 你蚊咗個電源, 過5分鐘再boot過啦
-----------------------------

Bill Gates 開咗一陣, 想開收音機, 點知變咗冷氣, 想開車頭燈, 又變咗指揮燈, 於是又打電話問副總裁
副總裁話: 睇嚟係中咗病毒噃, 你先click down所有應用程式, 如冷氣, 收音機等, 然後re-boot過架車啦
------------------------------

Bill Gates 又開咗一陣, 發覺架車搖搖晃晃咁, 於是又打電話俾副總裁
Bill Gates 話: 我知架車中咗乜嘢病毒
副總裁話: 係乜嘢病毒呀
Bill Gates 話: 係木馬程式
八王爺 發表於 2010-3-17 10:34:42 |顯示全部樓層
寫果個人同阿標有仇?
回復

比得大帝 發表於 2010-3-19 20:34:17 |顯示全部樓層
寫果個人同阿標有仇?
八王爺 發表於 2010-3-17 10:34

果個人之唔係我囉

都唔算有仇, 重好尊敬佢添
回復