Hi...............

作者: Nancy 發表于 2007-6-29 20:29:46
2530 11
Hi..............................long time no talk.
kong 發表於 2007-6-29 22:47:34 |顯示全部樓層
囡囡好得意呀! 比 auntie 啜啖先啦!
nancy 有可愛女兒, 小堇應該形勢不妙囉!
回復

tata 發表於 2007-6-29 22:50:29 |顯示全部樓層
原帖由 Nancy 於 2007-6-29 20:29 發表
Hi..............................long time no talk.

Nancy,
你囡囡隻杯我都有呀~係咪combi? 之前你個圖像係bb嚟架喎, 有無記錯?

回復

tata 發表於 2007-6-29 22:52:12 |顯示全部樓層
原帖由 kong 於 2007-6-29 22:47 發表

係呀~由其是佢仲未聽得明你講嘜呀

回復

kong 發表於 2007-6-29 23:11:17 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2007-6-29 22:52 發表

係呀~由其是佢仲未聽得你講嘜呀

唔係怕佢攪花花, b女好細個仲未會爬, 只係怕 b女太可愛, 媽咪錫晒囡囡,邊有時間照顧花花,
小堇情況就不妙啦!
回復

Nancy 發表於 2007-6-30 11:21:53 |顯示全部樓層
原帖由 kong 於 2007-6-29 22:47 發表

哈....在家的小堇係完全陣亡,公司還有數棵....
回復

Nancy 發表於 2007-6-30 11:23:40 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2007-6-29 22:50 發表

Nancy,
你囡囡隻杯我都有呀~係咪combi? 之前你個圖像係bb嚟架喎, 有無記錯?

係combi step 3,妳都係媽媽來ga?咁眼利gei...我囡囡依家都係BB,不過就係6個月既BB..
回復

Nancy 發表於 2007-6-30 11:27:13 |顯示全部樓層
原帖由 kong 於 2007-6-29 23:11 發表

唔係怕佢攪花花, b女好細個仲未會爬, 只係怕 b女太可愛, 媽咪錫晒囡囡,邊有時間照顧花花,
小堇情況就不妙啦!

kong姐,我呢個囡囡雖然得6個月咋,但係5個半月己經識爬,依家只要佢一揾到目標,就一枝箭爬過去攞,然後入口,依家搞家居安全,以防萬一
回復

Nancy 發表於 2007-6-30 11:29:00 |顯示全部樓層
係呢版主,呢topic我有冇放錯地方,係唔係應該去談天說地呀?
回復

noel 發表於 2007-6-30 11:33:02 |顯示全部樓層
Nancy~ 你好嗎? ))))))   bb 真係快高將大喎 ,果然美媽生美女!

送朵花花比你

送朵花花比你
回復

Nancy 發表於 2007-6-30 11:52:32 |顯示全部樓層
原帖由 noel 於 2007-6-30 11:33 發表
Nancy~ 你好嗎? ))))))   bb 真係快高將大喎 ,果然美媽生美女!

我很好,就是無教好訓 lor.... noel妳有冇睇錯,美女就美女(我自己認為),但係唔係美媽嘩!
回復

kong 發表於 2007-6-30 14:58:23 |顯示全部樓層
哎呀!個女六個月咁大個咩? 重話b女唔會爬~~!
回復