五個令人想歪的好笑問題,睇睇你答對幾多?

作者: winniethepoon 發表于 2009-11-22 18:21:57
4047 35
五個令人想歪的好笑問題,睇睇你答對幾多?
1:每個男人都有,但是長短不一,而男人通常在結婚後就給了他的妻子,平均來 說西 方男人比東方男人長.....

2   牛有兩對,而人類卻只有一對

3:開頭為「F」結尾為「K」的單字,如果你沒有它可以用你的手。

4:你可以在男人的褲子裡找到它,大約有六英吋長,上面有個頭,每個女人都愛他。

5  我進去時是硬的,出來時是軟的,你很努力地吹我。
孖吉 發表於 2009-11-22 18:27:52 |顯示全部樓層
第一條要用英文解噃~
第四條唔係香港情況 ...
第五條在新架坡做係犯法架
回復

winniethepoon 發表於 2009-11-22 18:30:38 |顯示全部樓層
第一條要用英文解噃~
第四條唔係香港情況 ...
第五條在新架坡做係犯法架
marcuslee 發表於 2009-11-22 18:27

你知道答案??add3icon
第五條點會係新架坡做係犯法呀??

唔通你想歪了??add12icon
回復

孖吉 發表於 2009-11-22 19:12:51 |顯示全部樓層
你知道答案??add3icon
第五條點會係新架坡做係犯法呀??

唔通你想歪了??add12icon
winniethepoon 發表於 2009-11-22 18:30

新架坡係全球唯一禁止呢樣嘢o既地方,製造垃圾破壞環境喎~
回復

winniethepoon 發表於 2009-11-22 19:54:36 |顯示全部樓層
新架坡係全球唯一禁止呢樣嘢o既地方,製造垃圾破壞環境喎~
marcuslee 發表於 2009-11-22 19:12

你知唔知答應架?add3icon
咁都係算製造垃圾破壞環境??
如果留番佢唔掉咁咪唔會製造垃圾 lo !!><add4icon
回復

孖吉 發表於 2009-11-22 20:47:01 |顯示全部樓層
你知唔知答應架?add3icon
咁都係算製造垃圾破壞環境??
如果留番佢唔掉咁咪唔會製造垃圾 lo !!>
winniethepoon 發表於 2009-11-22 19:54

咁人地唔俾就係唔俾架喇,所以去到外地要小心 D。你去睇睇 ... http://www.google.com.hk/search? ... 0%E5%8A%A0%E5%9D%A1
回復

winniethepoon 發表於 2009-11-22 21:36:14 |顯示全部樓層
咁人地唔俾就係唔俾架喇,所以去到外地要小心 D。你去睇睇 ... http://www.google.com.hk/search? ... 6%B0%E5%8A%A0%E5%9D ...
marcuslee 發表於 2009-11-22 20:47

嘩~好嚴咁wo!!!add14icon
回復

比得大帝 發表於 2009-11-24 12:18:59 |顯示全部樓層
我又加一個令人想歪的好笑問題:

話說有個美麗的公主被巫婆下了咒, 她的手碰到任何東西, 那東西都會化為水, 國王為了解咒, 通告全國, 如果有人找到一樣東西給公主摸而不會化為水的, 就把公主嫁了給他.

很多人為了娶到這個美麗的公主都來試, 甚麼黃金, 礸石, 鈦金等都拿了來, 都失敗了

有一天有個男人來到, 叫公主把手放人他的褲的左袋摸, 公主摸到了一粒東西, 硬硬的, 竟然沒有化水, 他又叫公主再伸手入他的右袋又摸摸, 同樣是硬硬的一粒東西

請問這東西叫甚麼?
回復

shinewallace 發表於 2009-11-24 12:25:14 |顯示全部樓層

話說有個美麗的公主被巫婆下了咒, 她的手碰到任何東西, 那東西都會化為水, 國王為了解咒, 通告全國, 如果有人找到一樣東西給公主摸而不會化為水的, 就把公主嫁了給他.

很多人為了娶 ...
Peter 發表於 2009-11-24 12:18

冰, 係唔係呢???
回復

maggielawkm 發表於 2009-11-24 12:26:56 |顯示全部樓層
孖吉岩呀~
第1條要請學友黎開估~
第2條點諗都係果個答案啦~ 向下望下就知
第3條通常我都用快子多~
第4條通常放係銀包~ 好少直接放係褲入面~
第5條~~ 係呀~ 新加坡係禁架~~
回復

maggielawkm 發表於 2009-11-24 12:27:42 |顯示全部樓層

很多人為了娶 ...
Peter 發表於 24-11-2009 12:18

哩個我聽過~~ 係爛GAG 黎
回復

比得大帝 發表於 2009-11-24 14:18:16 |顯示全部樓層
冰, 係唔係呢???
shinewallace 發表於 2009-11-24 12:25

冰點會唔溶呢
再估
回復

比得大帝 發表於 2009-11-24 14:19:00 |顯示全部樓層
哩個我聽過~~ 係爛GAG 黎
maggielawkm 發表於 2009-11-24 12:27

咁就留個機會俾其他人玩吓啦
回復

maggielawkm 發表於 2009-11-24 15:49:31 |顯示全部樓層
咁就留個機會俾其他人玩吓啦
Peter 發表於 24-11-2009 14:19

係呀~ 所以我冇答到囉~~
回復

比得大帝 發表於 2009-11-24 16:37:25 |顯示全部樓層
都話你乖嫁啦
回復

winniethepoon 發表於 2009-11-24 21:27:07 |顯示全部樓層
孖吉岩呀~
第1條要請學友黎開估~
第2條點諗都係果個答案啦~ 向下望下就知
第3條通常我都用快子多~
第4條通常放係銀包~ 好少直接放係褲入面~
第5條~~ 係呀~ 新加坡係禁架~~ ...
maggielawkm 發表於 2009-11-24 12:26

第一條: 點解要請學友黎開估呢? 唔係好明 ??add3icon
第二條: 岩左啦 ^^ add6icon
第三條: 都岩呀~好叻叻呀你~
第四條,第五條 :岩哂~ add4icon

你岩左四條丫~抵讚,比個good你 add7icon
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-11-24 21:34:07 |顯示全部樓層
第一條: 點解要請學友黎開估呢? 唔係好明 ??add3icon
第二條: 岩左啦 ^^ add6icon
第三條: 都岩呀~好叻叻呀你~
第四條,第五條 :岩哂~ add4icon

你岩左四條丫~抵讚,比個good你 add7icon ...
winniethepoon 發表於 2009-11-24 21:27

你有冇聽過學友首歌呀?
回復

cross 發表於 2009-11-25 11:27:09 |顯示全部樓層

你有冇聽過學友首歌呀?
虛宿寶瓶 發表於 2009-11-24 21:34

真係唔明.
回復

八王爺 發表於 2009-11-25 11:42:12 |顯示全部樓層
你的名字,我的姓氏。
回復

maggielawkm 發表於 2009-11-25 11:42:14 |顯示全部樓層
從始以後 ((((( 無憂(((( 無求 ~~~~~ 故事平淡但當中有你 (( 已經足~喔~夠~
回復

12下一頁