AV字典, 有號碼及圖片對照 !!

作者: nickyhk 發表于 2007-12-8 05:26:39
5028 8
轉自塔內植物園.

以前買AV, 只知號碼, 斱唔知花型同顏色. 而家有左網站, 揾花話咁易, 好似查字典咁. 用"FIND"功能, 係網頁捜尋上打上號碼, 圖片立即揾到. 只可惜係日文網站. 所以花名只有日文.

http://www.ozaki-flowerpark.co.jp/ofgood/ofgood_sa_mokuji.html

方法 :

1. 係網頁menu--->edit--->find (on this page)
2. 佢會highligt揾到號碼-->先copy左個日文名(edit-->copy)---->再click入去--->佢會出左好多圖--->係網頁menu--->edit--->find (on this page)-->打入先前copy既日文名.

Joyce 發表於 2007-12-8 10:28:29 |顯示全部樓層

嘩!真係好多圖呀

但第一步find時,係打A57呢d編號?

回復

nickyhk 發表於 2007-12-8 13:17:04 |顯示全部樓層
係呀, 先打A57. 好似搵唔到 a字花同s字花呀.
回復

花花公子 發表於 2007-12-8 14:16:50 |顯示全部樓層
編號應該是avsa的編號,發叔字花編號當然搵唔到la。
回復

heiheimama 發表於 2007-12-8 14:19:40 |顯示全部樓層
我都覺得奇,發叔的號碼是自創,有咩理由上網會查得到.我以為佢套字花變左權威添!
回復

Oskar 發表於 2007-12-8 17:07:28 |顯示全部樓層
呢個網之前都上過,的確唔係發叔d號碼~
但就超多圖~
回復

noel 發表於 2007-12-10 12:22:06 |顯示全部樓層
啊~ 看圖學日文喎
回復

小米 發表於 2007-12-12 13:00:30 |顯示全部樓層
真係一個好網呀~ 不過印象中, 同蘭姐果 d 好似有小小出入 , 因為睇相買既小 av 係粉紅色 , 但查到出來係紅色
回復

ErineBB 發表於 2007-12-12 20:50:29 |顯示全部樓層
唔錯喎~
回復