我又訂野...有興趣一齊... <<貨到了>>

作者: 豔豔 發表于 2007-12-7 04:35:02
4523 37
Cooperia herbertiana 開花球, 夜間開花有香味 $38  *滿*

Habranthus Cherry Pink 開花球 $30

蜘蛛百合 $13

運費要睇數量, 放心唔會好貴..
9 Dec 07, 22:00pm 截止....   **唔好意思,時間緊迫,我要離港前訂好呀**

屠子步 發表於 2007-12-7 09:14:23 |顯示全部樓層
豔豔,
是球定種子?
回復

pikyiu 發表於 2007-12-7 10:34:45 |顯示全部樓層
我又訂野...有興趣一齊...
Cooperia herbertiana 夜間開花有香味 $38
1.    tangpikyiu      x    2 (thanks!)

Habranthus Cherry Pink $30

蜘蛛百合 $13

運費要睇數量、放心唔會好貴..
9 Dec 07、22:00pm 截止....   **唔好意思,時間緊迫,我要離港前訂好呀**
回復

everydayfan 發表於 2007-12-7 10:46:27 |顯示全部樓層
Cooperia herbertiana 夜間開花有香味 $38
1.    tangpikyiu      x    2 (thanks!)
2.    everydayfan x 1
1.   everydayfan x 1

蜘蛛百合 $13

9 Dec 07、22:00pm 截止....   **唔好意思,時間緊迫,我要離港前訂好呀**
回復

豔豔 發表於 2007-12-7 11:17:00 |顯示全部樓層
原帖由 屠子步 於 2007-12-7 09:14 發表
豔豔,
是球定種子?

係喎...唔記得寫..唔該晒..

係球根...開花球呀...
回復

DAVIDYIP 發表於 2007-12-7 11:18:30 |顯示全部樓層
3.    davidyip x 1

蜘蛛百合 $13

回復

花貓貓 發表於 2007-12-7 15:50:15 |顯示全部樓層
4.    哈貓兒 x2
2. 哈貓兒 x 2
蜘蛛百合 $13
1. 哈貓兒 x2 謝謝
回復

屠子步 發表於 2007-12-7 22:41:48 |顯示全部樓層
5. 屠子步 x2
2. 哈貓兒 x 2
3. 屠子步 x 1 (唉.....又敗)
蜘蛛百合 $13
回復

loklok 發表於 2007-12-7 22:47:24 |顯示全部樓層
努力,買多些買多些買多些買多些
回復

豔豔 發表於 2007-12-7 22:49:15 |顯示全部樓層
原帖由 loklok 於 2007-12-7 22:47 發表
努力,買多些買多些買多些買多些

我都要控制自己喇....
回復

loklok 發表於 2007-12-7 22:51:29 |顯示全部樓層
不管了,買呀
真係有錢就身癢
回復

豔豔 發表於 2007-12-7 22:53:30 |顯示全部樓層
原帖由 loklok 於 2007-12-7 22:51 發表
不管了,買呀
真係有錢就身癢

其實依隻Cooperia herbertiana 我已經有... 不過貪心想要多幾隻...
回復

loklok 發表於 2007-12-7 22:54:21 |顯示全部樓層
原帖由 豔豔 於 2007-12-7 22:53 發表

其實依隻Cooperia herbertiana 我已經有... 不過貪心想要多幾隻...

用作保險保險保險
回復

屠子步 發表於 2007-12-8 01:52:48 |顯示全部樓層
原帖由 豔豔 於 2007-12-7 22:53 發表

可以形容下個香味嗎?
回復

kkayz 發表於 2007-12-8 02:11:53 |顯示全部樓層
5. 屠子步 x2
6.   kkayz x 1
2. 哈貓兒 x 2
蜘蛛百合 $13
回復

loklok 發表於 2007-12-8 02:35:08 |顯示全部樓層
5.    屠子步 x2
6.    kkayz x 1
7.    loklok x 3(突然看到家中的是C.p.....不是herb )

2. 哈貓兒 x 2
蜘蛛百合 $13
回復

fnv234 發表於 2007-12-8 09:44:03 |顯示全部樓層
5.    屠子步 x2
6.    kkayz x 1
7.    loklok x 3(突然看到家中的是C.p.....不是herb )
8.    fnv234x2

2. 哈貓兒 x 2
4.    fnv234x1
蜘蛛百合 $13
回復

豔豔 發表於 2007-12-8 11:37:34 |顯示全部樓層
原帖由 屠子步 於 2007-12-8 01:52 發表

可以形容下個香味嗎?

唔知咩味.....
回復

豔豔 發表於 2007-12-9 23:20:00 |顯示全部樓層

結算.....

兩地+本地郵費 $7
麻煩各自doucle check我有冇計錯..

tangpikyiu $83 已核實過數
everydayfan $75 已核實過數
davidyip        $45 已核實過數
哈貓兒 $169 已核實過數
屠子步 $113 已核實過數
kkayz $45 已核實過數
loklok $122 已核實過數
fnv234 $113 已核實過數

過數後請在此通知我並pm我收件人名&地址..thanks

P.S. 有幾位在團購都訂左野, 可合併過數,PM通知我就可以!

回復

loklok 發表於 2007-12-10 00:33:08 |顯示全部樓層
我(loklok)己轉賬:
122+14(紫嬌花)=136元
回復

12下一頁