分享 Sinn. Sellovii 頂芽 2 隻

作者: cherrylwy 發表于 2009-10-15 10:00:56
948 14
分享物品︰分享 Sinn. Sellovii 頂芽 2 隻, 每隻大約10cm長
花色︰請自行尋找

以下人士會獲得優先分享 (本人有最終決定權):
1) 曾分享過野給我的人
2) 曾幫襯過我買野的人
3) 有其他酢醬草同我交換的人

注意︰此品種並不像一般迷岩那麼迷你, 是會長得很大的一種, 宜全日照, 如花友沒有足夠地方種植, 請勿申請。

- 登記後請 pm 我確認並留電話以便聯絡
- 請面交︰只限於上水或大埔區市中心附近 或 於港鐵上水至大埔站沿線, 地點不接受更改, 具體時間再傾, 但以遷就我為先。
- 頂芽會於確認交收時間後才剪下, 花友需自己發根。
- 收到後,接受分享者必須在帖中回覆確認。
- 送出與否,本人有最終之決定權。
queenie-ho 發表於 2009-10-15 10:06:18 |顯示全部樓層
1. queenie-Ho ( thanks)
回復

hohohoangel118 發表於 2009-10-15 10:12:58 |顯示全部樓層
2. hohohoangel118
回復

wendy_choy_hk 發表於 2009-10-15 10:13:16 |顯示全部樓層
1. queenie-Ho ( thanks)
2. wendy_choy_hk (我比過日本沖繩種子你)
回復

cherrylwy 發表於 2009-10-15 10:19:28 |顯示全部樓層
queenie-Ho & hohohoangel118, 我老人痴呆, 請告訴我你們是屬於 1, 2 定3的人士。
回復

queenie-ho 發表於 2009-10-15 12:48:35 |顯示全部樓層
唔好意思呀,我不屬於以上3點的,但我都想排隊試下有冇機會.
回復

hohohoangel118 發表於 2009-10-15 14:09:05 |顯示全部樓層
add11icon 我老人痴呆漏左 , 我係

唔知你有冇興趣交換  酢醬草-銀之舞

thanks
回復

cherrylwy 發表於 2009-10-15 16:57:00 |顯示全部樓層
add11icon 我老人痴呆漏左 , 我係

唔知你有冇興趣交換  酢醬草-銀之舞

thanks
hohohoangel118 發表於 2009-10-15 14:09

銀之舞我不太鍾意, 還有其他嗎?
回復

hohohoangel118 發表於 2009-10-15 17:22:35 |顯示全部樓層
add11icon , 我只得這品種
希望下次有新品種時有機會啦 add7icon
thanks
回復

cherrylwy 發表於 2009-10-15 17:31:54 |顯示全部樓層
add11icon , 我只得這品種
希望下次有新品種時有機會啦 add7icon
thanks
hohohoangel118 發表於 2009-10-15 17:22

咁如果今晚11點前都無更合適的花友申請, 我就可以分享比你~
回復

adakong 發表於 2009-10-15 19:19:15 |顯示全部樓層
I am also interested in the Sinn. Sellovii
2) 曾幫襯過買野的人
thanks
回復

cherrylwy 發表於 2009-10-15 19:34:19 |顯示全部樓層
我會分享給以下2位花友:
1. wendy_choy_hk
2. adakong
回復

wendy_choy_hk 發表於 2009-10-15 19:39:05 |顯示全部樓層
thank you very much
回復

adakong 發表於 2009-10-15 21:13:17 |顯示全部樓層
Thanks a lotadd6icon
回復

wendy_choy_hk 發表於 2009-10-26 19:20:31 |顯示全部樓層
rec'd with thanks
回復