2009年鈴蘭團購

關閉 [複製鏈接]
作者: oneonewe 發表于 2009-9-24 00:53:58
15564 108
oneonewe 發表於 2009-9-24 12:17:51 |顯示全部樓層
1. avery x 5
2. oneonewe x 5
3. miku X 5 (面交) thanks
4. Ulrica x 6
5. candyafr x6, thanks
6. 月光光 x 5 (面交) thanks
7. ILoveFlower x 5 (花墟交), thanks
8. CHUTOU X 5 (唔該想元朗交收), THANKS
9. flower X 5, thanks
10. Prodorothyhkg X 5
11. 寶瓶 x5
12. Jesation x 5 (灣仔交收)
13. everydayfan x 6 (元朗交收)
14. 吉祥 x 5
15. For x 4
回復

oneonewe 發表於 2009-9-24 12:21:09 |顯示全部樓層

其實仲未知可以幾時拎到鈴蘭
所以呢個團購冇set 截止日期
你地可以報住名先
如果量大o既話
我可以問下可唔可以早D拎
所有參與呢次鈴蘭團購o既花友
o係我confirm order前必須先存款到我銀行戶口
(唔係而家!截止後會公佈詳情!)
如果冇存錢的不會落單
回復

avery 發表於 2009-9-24 12:23:40 |顯示全部樓層
天呀 ... 先一陣貨仔 ... average 5 x 15 = 75 .... 11V 你搞唔搞掂呀 ??
回復

oneonewe 發表於 2009-9-24 12:40:27 |顯示全部樓層
天呀 ... 先一陣貨仔 ... average 5 x 15 = 75 .... 11V 你搞唔搞掂呀 ??
avery 發表於 2009-9-24 12:23

搵你幫下手得唔得?
回復

avery 發表於 2009-9-24 12:42:18 |顯示全部樓層
我好似仲忙過你咁喎 ...

講黎聽下我幫到就幫啦 ~~
回復

oneonewe 發表於 2009-9-24 13:09:40 |顯示全部樓層
我好似仲忙過你咁喎 ...

講黎聽下我幫到就幫啦 ~~
avery 發表於 2009-9-24 12:42

呢單團購俾你handle好冇?
你arrange完單聲我知
等我去落order
ok?
回復

avery 發表於 2009-9-24 13:39:43 |顯示全部樓層
到你未食藥呀 ... 我放完假就跳樓都唔掂架勒 ~
回復

Jesation 發表於 2009-9-24 13:46:14 |顯示全部樓層
多口問句,果度仲有冇其他o野訂?

只係整理加數的話,而家total 77
回復

alfred71 發表於 2009-9-24 13:46:42 |顯示全部樓層
7. ILoveFlower x 5 (花墟交), thanks
8. CHUTOU X 5 (唔該想元朗交收), THANKS
11. 寶瓶 x5
12. Jesation x 5 (灣仔交收)
13. everydayfan x 6 (元朗交收)
14. 吉祥 x 5
15. For x 4
16. alfred71 x 3 (花墟交) thx!
回復

oneonewe 發表於 2009-9-24 13:58:13 |顯示全部樓層
到你未食藥呀 ... 我放完假就跳樓都唔掂架勒 ~
avery 發表於 2009-9-24 13:39

又係你問使唔使幫手o既 add8icon
我要睇住個比賽
叫你arrange 人數,數量
答下問題咁o者
錢銀同交收都唔使你o勒~
回復

avery 發表於 2009-9-24 14:35:10 |顯示全部樓層
多口問句,果度仲有冇其他o野訂?

只係整理加數的話,而家total 77
Jesation 發表於 2009-9-24 13:46

呢位新朋友好似對入口大陸野好有興趣喎 ~
回復

Jesation 發表於 2009-9-24 14:45:59 |顯示全部樓層
係好有興趣呀,因為唔知係咪近國慶,我响淘宝買d o野都落唔倒嚟。

流失响番禺lu

其中一樣,就係價值18大蚊人仔o既鈴蘭5年球根。慘~
回復

Vienne 發表於 2009-9-24 15:19:18 |顯示全部樓層
11. 寶瓶 x5
12. 吉祥 x5 thanks
13. Vienne x 5 (灣仔面交) thanks
回復

Jesation 發表於 2009-9-24 16:37:34 |顯示全部樓層
3. miku X 5 (面交)
5. candyafr x6
6. 月光光 x 5 (面交)
7. ILoveFlower x 5 (花墟)
8. CHUTOU X 5 (元朗)
9. flower X 5
11. 寶瓶 x5
12. Jesation x 5 (灣仔)
13. everydayfan x 6 (元朗)
14. 吉祥 x 5
15. For x 4
16. alfred71 x 3 (花墟)
17. Vienne x 5 (灣仔)

應該係咁……
回復

mahubia 發表於 2009-9-25 05:33:03 |顯示全部樓層
mahubia x 5 (花墟交), thanks
回復

avery 發表於 2009-9-25 08:40:38 |顯示全部樓層
mahubia x 5 (花墟交), thanks
mahubia 發表於 2009-9-25 05:33

朋友, 可唔可以麻煩你跟下人地規矩, quote 番條 Full List 出黎, 方便大家呢 ??
回復

中豬毒者 發表於 2009-9-25 10:38:27 |顯示全部樓層
11. 寶瓶 x5
14. 吉祥 x 5
15. For x 4
18. 中豬毒者 x 2
回復

中豬毒者 發表於 2009-9-25 10:39:19 |顯示全部樓層
今次霸到個好number啦 add6icon
回復

Jesation 發表於 2009-9-25 10:48:07 |顯示全部樓層
難怪話要有人整理……點解我又多事了? 收手

11. 寶瓶 x5
14. 吉祥 x 5
15. For x 4
18. mahubia x 5 (花墟)
19. 中豬毒者 x 2
回復

prodorothyhkg 發表於 2009-9-25 10:55:24 |顯示全部樓層
難怪話要有人整理……點解我又多事了? 收手

Jesation 發表於 2009-9-25 10:48

咪傻啦,11we而家難左d上網,幫手攪好張 list,即係方便大家o者~
回復