東薈城金暹邏 - 最好不要去

作者: 比得大帝 發表于 2009-9-19 14:31:53
2243 6
如果你們去東涌, 好多好嘢食, 有一間千萬不可以入去的, 就係

東薈城B1樓的金暹邏

佢D嘢食不嬲都咁差, 已經成年冇幫襯過佢, 這天諗住俾多一次機會佢, 不過都係冇乜驚喜

這天要了一個菏葉包雞, 竟然係油炸雞, 炸到乾哂, 一點味都冇

有個新菜, 薑汁豬仔脾, 一心諗住豬仔肉係鬆鬆地, 林林地, 甜甜地.....
原來又係炸到乾哂, 好似牛肉乾, 係冇味嘅牛肉乾

fianfumy 發表於 2009-9-19 22:36:38 |顯示全部樓層
我記得2年多前食過一次午餐 , 記得食物都真係幾差 , 想不到至仍在仍未結業喎 !
回復

keung 發表於 2009-9-19 23:00:58 |顯示全部樓層
謝謝perter 兄
回復

比得大帝 發表於 2010-12-27 21:51:59 |顯示全部樓層
fianfumy 發表於 2009-9-19 22:36
我記得2年多前食過一次午餐 , 記得食物都真係幾差 , 想不到至仍在仍未結業喎 ! ...

舊年我哋話哩間嘢唔掂, 奇怪佢點解重未執粒
今日經過, 佢終於執咗
証明我哋當時對佢嘅評價係正確嘅
回復

jellyfishy 發表於 2010-12-28 11:48:53 |顯示全部樓層
比得大帝 發表於 2010-12-27 21:51
舊年我哋話哩間嘢唔掂, 奇怪佢點解重未執粒
今日經過, 佢終於執咗
証明我哋當時對佢嘅評價係正確嘅

有update 喎~~
係喎~九龍城廣場都有間超難食的日式食店.得閒路過影低佢先~
回復

fianfumy 發表於 2011-1-3 13:53:48 |顯示全部樓層
果間東薈城的泰餐店, 真想不明可以挨咁多年喎 ... 樓上Food court 求其搵間食都好味過佢呀 .
回復

比得大帝 發表於 2011-1-3 13:56:39 |顯示全部樓層
樓上Food court 轉咗大食代後, 好咗好多, 不過佢嘅油煙味都係攪唔掂
回復