水母係相思灣出現

作者: carlo 發表于 2009-9-15 15:28:14
2336 6
相思灣 水母 1.jpg 相思灣 水母 2.jpg 相思灣 水母 3.jpg 相思灣 水母 4.jpg 相思灣 水母 5.jpg 相思灣 水母 8.jpg 相思灣 水母 11.jpg 相思灣 水母 11 放番出海 回歸自然.jpg 相思灣 水母 10.jpg 相思灣 水母 9.jpg 相思灣 水母 13.jpg

睇完水母 ,  我就去左打細佬啦 !
相思灣 小朋友.jpg 相思灣 小朋友 5.jpg 相思灣 小朋友 4.jpg 相思灣 小朋友 2.jpg 相思灣 小朋友 茶杯貴婦狗 MYMY.jpg 相思灣 魚仔.jpg 相思灣 魚仔 食魚.jpg

詳情 , 請睇 BLOG 主頁地址:http://www.hkplants.com/home/237

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!Yc ... -/article?mid=49984
jellyfishy 發表於 2009-9-15 15:52:04 |顯示全部樓層
d 水母真係可愛喇~add6icon
回復

carlo 發表於 2009-9-15 15:53:18 |顯示全部樓層
d 水母真係可愛喇~add6icon
jellyfishy 發表於 2009-9-15 15:52

妳可愛好多啊 !
回復

fnv234 發表於 2009-9-15 16:04:26 |顯示全部樓層
D水母係唔係冇毒刺?
回復

doko 發表於 2009-9-15 16:43:04 |顯示全部樓層
lovely jellyfish
回復

carlo 發表於 2009-9-15 17:15:44 |顯示全部樓層
D水母係唔係冇毒刺?
fnv234 發表於 2009-9-15 16:04

呢 D OK 掛 , 佢地玩左咁耐
回復

carlo 發表於 2009-9-15 17:16:19 |顯示全部樓層
lovely jellyfish
doko 發表於 2009-9-15 16:43

我都覺得好靚
回復