西瓜.........值幾錢 >.<"

作者: 小白 發表于 2009-9-14 23:35:03
3790 23
星期六去了又一城...   見到...  

IMG_2888 (Medium).JPG
IMG_2889 (Medium).JPG
IMG_2891 (Medium).JPG
IMG_2897 (Medium).JPG
IMG_2898 (Medium).JPG
IMG_2890 (Medium).JPG
最鍾意呢隻...
IMG_2894 (Medium).JPG
IMG_2893 (Medium).JPG
IMG_2896 (Medium).JPG
prodorothyhkg 發表於 2009-9-14 23:38:25 |顯示全部樓層
大埔墟新街市方形西瓜一千個大洋咋,好抵
回復

無比仔 發表於 2009-9-14 23:42:17 |顯示全部樓層
九龍城0個d千千聲已覺好貴, 又一城d價錢仲嚇人~
回復

vivi 發表於 2009-9-15 00:25:26 |顯示全部樓層
九龍城0個d千千聲已覺好貴, 又一城d價錢仲嚇人~
無比仔 發表於 2009-9-14 23:42

去SOGO睇下, 重得意呀, 個PRICE
回復

八王爺 發表於 2009-9-15 06:59:16 |顯示全部樓層
用黎睇多過食。
如果自己有地種,都可以種到方型的。其它乜型都得。係個模黎啫!
又一次證明日本人真無聊
回復

比得大帝 發表於 2009-9-15 08:41:03 |顯示全部樓層
冇錯吖, 哩d西瓜係用嚟睇唔係用嚟食嫁

販賣時係註明監賞期, 而唔係賞味期
回復

小白 發表於 2009-9-19 01:42:14 |顯示全部樓層
卓頭多於一齊...
回復

ILoveFlower 發表於 2009-9-20 13:53:23 |顯示全部樓層
"百乖"$1.8一磅.....食落肚都應該差唔多....哈哈
回復

比得大帝 發表於 2009-9-20 16:58:28 |顯示全部樓層
佢從來有講過個西瓜好味道, 可能一食就後悔
回復

黑仔天 發表於 2009-9-20 20:28:25 |顯示全部樓層
其實真正好味既西瓜...的確係日本出...
真係甜到你唔信....不過唔係隻隻日本出既西瓜都好味...
由其呢d咁"騎呢"既西瓜..真係買返去都唔知為乜=.=
回復

比得大帝 發表於 2009-9-21 09:35:59 |顯示全部樓層
以我所知, 主要係買嚟送禮, 特別係公司送出的多
回復

jellyfishy 發表於 2009-9-21 09:52:44 |顯示全部樓層
9999 ... 千足金咩... 唔係d 公司送禮, 我諗真係無人會買.
回復

cross 發表於 2009-9-21 10:05:41 |顯示全部樓層
用黎睇多過食。
如果自己有地種,都可以種到方型的。其它乜型都得。係個模黎啫!
又一次證明日本人真無聊
八王爺 發表於 2009-9-15 06:59

好似話種到好都唔係隻隻生得掂嫁嘛
始終有野cup住佢
回復

比得大帝 發表於 2009-9-21 10:21:31 |顯示全部樓層
9999 ... 千足金咩... 唔係d 公司送禮, 我諗真係無人會買.
jellyfishy 發表於 2009-9-21 09:52

所以襯中秋節推出嚟囉
回復

比得大帝 發表於 2009-9-21 10:23:43 |顯示全部樓層
見到哩幾張相要提一下, 依家日本蜜瓜同水蜜桃都唔係時候, 不值得買, 買咗包你後悔
回復

carlo 發表於 2009-9-21 18:45:42 |顯示全部樓層
未搬前 , 我日日去買餸 , 細仔都叫買一個試吓 , 我話佢都傻既 , 成萬蚊 , 叫埋一大家人一齊食一餐好正架啦 !

PETER 咁遲架 !   星期 6 我買左水蜜桃啦 .............
回復

比得大帝 發表於 2009-9-21 23:43:20 |顯示全部樓層
未搬前 , 我日日去買餸 , 細仔都叫買一個試吓 , 我話佢都傻既 , 成萬蚊 , 叫埋一大家人一齊食一餐好正架啦 !

PETER 咁遲架 !   星期 6 我買左水蜜桃啦 ............. ...
carlo 發表於 2009-9-21 18:45

咁你有冇後悔吖
回復

carlo 發表於 2009-9-22 03:16:49 |顯示全部樓層
咁你有冇後悔吖
Peter 發表於 2009-9-21 23:43

有呀 !  整左沙冰 , 一 D 都唔甜 !
回復

avery 發表於 2009-9-22 03:49:54 |顯示全部樓層
送禮最緊要 - 型 ~~

係人都知又少又貴咁收禮咪一定有體面 ~~

門面野一定唔係自奉要黎食啦 ~~
回復

carlo 發表於 2009-9-22 13:42:03 |顯示全部樓層
送禮最緊要 - 型 ~~

係人都知又少又貴咁收禮咪一定有體面 ~~

門面野一定唔係自奉要黎食啦 ~~
avery 發表於 2009-9-22 03:49

我好老實 , D 朋友黎我屋企一早講明 , 唔好買禮盒野 , 買 2 包炭 , 氣水 , 啤酒 最好 , 唔好浪費係個 PACKING 度 , PACKING 又唔食得 !
回復

12下一頁