隨意看 (2) 9.2009

作者: avery 發表于 2009-9-14 15:49:53
7594 64
avery 發表於 2009-9-14 15:50:50 |顯示全部樓層
回復

ivanfunghk 發表於 2009-9-14 17:07:11 |顯示全部樓層
都好靚呀,我鍾意呢種add4icon
回復

Exodus 發表於 2009-9-14 17:16:41 |顯示全部樓層
你竟然有香噴噴既BKK Sunset!!!
回復

Samtang 發表於 2009-9-14 23:20:44 |顯示全部樓層
棵指甲d色好靚呀。
回復

八妹仔 發表於 2009-9-14 23:39:13 |顯示全部樓層
D花全部都好靚呀,
我中意橙色个隻,連背面都一樣咁靚.
回復

KUNO 發表於 2009-9-14 23:54:45 |顯示全部樓層
嘩~~~~花又靚~~~~相又正~~~~
回復

taxitang 發表於 2009-9-15 23:12:24 |顯示全部樓層
那株Bangkok sunset我都有,不過和你比較就無得比,有排追唔上你。
靚花!
回復

Fleur 發表於 2009-9-15 23:56:18 |顯示全部樓層
想問bangkok sunset喺?蘭呀?
回復

avery 發表於 2009-9-16 00:10:29 |顯示全部樓層
啱啱响個爛花狗噏場, 有條毛都未生齊既白痴仔 同個 五張都黎仲係噏得就噏唔化既癲佬唱双黃, 話我貼呢D "仲唔係自己嘅花 , 係花場嘅" 喎 ~

係呀 ~ 係花場架 ~ 係我屋企個花場架 ~ 未見過人種花種到搭温室咩 ?!

係呀 ~ 我個水牆温室都係用活動花床架傻仔 ~ 全香港唔係淨得軒苑至有温室架 ~  正一井底蛙 ~
回復

vivi 發表於 2009-9-16 00:26:19 |顯示全部樓層
啱啱响個爛花狗噏場, 有條毛都未生齊既白痴仔 同個 五張都黎仲係噏得就噏唔化既癲佬唱双黃, 話我貼呢D "仲唔係自己嘅花 , 係花場嘅" 喎 ~

係呀 ~ 係花場架 ~ 係我屋企個花場架 ~ 未見過人種花種到搭温室咩 ?!

...
avery 發表於 2009-9-16 00:10

OKOK, 我做你WITNESS
唔好咁勞氣啦
回復

sammy 發表於 2009-9-16 00:34:31 |顯示全部樓層
靚到唔信係普通環境種, 咪即係讚緊你
回復

vivi 發表於 2009-9-16 00:40:10 |顯示全部樓層

係呀 ~ 我個水牆温室都係用活動花床架傻仔 ~ 全香港唔係淨得軒苑至有温室架 ~  正一井底蛙 ~avery 發表於 2009-9-16 00:10

講真, 冇親眼見過, 都真係好難想像
回復

KUNO 發表於 2009-9-16 01:55:56 |顯示全部樓層

...
avery 發表於 16/9/2009 00:10

徒氣理啲咁嘅人啦!
佢哋噤多口水又認為自己噤叻!
佢哋死都要嘈,咁迷叫佢哋自己去佢哋話你影嘅花場度搵番同一棵影相做証囉!
如果你真係好似佢哋咁講嘅話,佢哋又噤叻,一定搵到咖!
搵唔搵咩?定自打嘴巴呀?~~~~~九唔搭八!
簡直就係日光白白之下遮住自己對眼就話係夜晚.
我真係唔知佢哋係唔係便秘太耐,用咗把爛口嚟放屁.
唉~~~~~~哩班人死剩把口,又唔抵得人!
又扮古扮怪去人哋大閘門口偷影,仲要扮女人上嚟大作故仔,做咗又唔敢認,藏頭露尾!
成日以為識得幾個字就係文人雅士,佛口蛇心,指桑罵槐.
回復

vivi 發表於 2009-9-16 09:18:08 |顯示全部樓層
徒氣理啲咁嘅人啦!
佢哋死都要嘈,咁迷叫佢哋自己去佢哋話你影嘅花場度搵番同一棵影相做証囉!
搵唔搵咩?定自打嘴巴呀?~~~~~九唔搭 ...
KUNO 發表於 2009-9-16 01:55

做咩又到大哥勞氣o者
學你話齋, 理鬼得佢吖
果種人就係想你忍唔住還拖, 佢地又有得玩野囉
你唔理佢, 佢講咩呀
回復

avery 發表於 2009-9-16 10:33:31 |顯示全部樓層

冇可能啦 ~ 連軒苑阿老闆娘睇完張相都話 "嘩 ~ 乜可以靚咁多架 ?!" ~~

老闆娘 果D開得 一兩枝花, 我有五枝 ~~ 仲要隻插角夠深色 ~~

俾 $$$ 買哂返屋企慢慢影都係三幾百啫 ~ 我使影人地D花充炮艇 ?! 你估我係絛道士貼租場班友D神仙呀 Bruno 呀咁, 扮哂識種拖鞋咩 ~ 叫佢地用下個豬腦啦 ~

開個網都要專登整番個板日夜不停 "歌頌" 我, 冇人理佢地都要自言自語老作煲水吹足兩年, 我諗呢班牛鬼蛇神注定呢一世都冇可能由我既陰影裡面走番出黎 ...

做人做到咁都算悲哀 ~~
回復

claudiatang 發表於 2009-9-16 10:35:05 |顯示全部樓層
徒氣理啲咁嘅人啦!
搵唔搵咩?定自打嘴巴呀?~~~~~九唔搭 ...

有這樣的閒人呀?將自己扮鬼扮怪去偷窺別人的花﹗
回復

avery 發表於 2009-9-16 10:37:53 |顯示全部樓層
有這樣的閒人呀?將自己扮鬼扮怪去偷窺別人的花﹗
claudiatang 發表於 2009-9-16 10:35

有時間就慢慢笑下 ~ D 死人妖 ~ http://hkplants.com/thread-24039-1-23.html
回復

vivi 發表於 2009-9-16 10:47:37 |顯示全部樓層
算啦, 過左去嘅事
我地信你咪得囉
我地都計劃緊"團劫"囉, 等首領去完紐西蘭返黎啦
你Set 定cctv啦喎
回復

avery 發表於 2009-9-16 10:51:18 |顯示全部樓層
算啦, 過左去嘅事
我地信你咪得囉
我地都計劃緊"團劫"囉, 等首領去完紐西蘭返黎啦
你Set 定cctv啦喎
vivi 發表於 2009-9-16 10:47

我有我種花, 我使鬼人信我 ~

我只係奇怪點解呢班牛鬼蛇神日夜老作都竟然有人信 ?! 信佢地果 D 人冇腦既咩, 定係同佢地有親 ??!
回復

1234下一頁