患了軟骨症?

作者: claudiatang 發表于 2009-9-4 11:37:08
1333 6
各位高手,何解我兩盆AV放在冷氣房都會有軟骨症?之前一直都很健康的。
[local]1[/local]
claudiatang 發表於 2009-9-4 11:37:51 |顯示全部樓層
IMG_0582 (Medium).JPG
回復

gege188 發表於 2009-9-4 16:04:16 |顯示全部樓層
似係焗到咁喎...我覺得..
回復

claudiatang 發表於 2009-9-4 22:57:04 |顯示全部樓層
每天有九小時冷氣嘆喎?收工關機。但翌日回去開門都不會有一股焗的感覺呀﹗
回復

蕙蕙 發表於 2009-9-4 23:03:50 |顯示全部樓層
好似太光都會影響到佢抓盆樣, 你把他們放在那裡?
回復

momoko1128 發表於 2009-9-5 16:08:28 |顯示全部樓層
呢d迷你 av 係會咁架, 我之前買左好多迷你既返來, 加上前排勁熱, 好多都上晒天堂..佢地開始時會軟成咁, 跟住條莖會慢慢變半透明.跟住就"瓜"埋..後來我同d花友傾開, 先發現有可能係星期六.日淋完水加上無冷氣, 焗親佢地..依家我蓬星期一淋一次水, 佢地反而生得好靚好健康   你試下淋少d水俾佢地..盡量早上淋..一見有d莖變透明就要剪左佢...我有一棵都剪到得返5條葉係度, 但是呢期佢生返d小葉出來..
回復

elsa 發表於 2009-9-5 16:50:05 |顯示全部樓層
呢d迷你 av 係會咁架, 我之前買左好多迷你既返來, 加上前排勁熱, 好多都上晒天堂..佢地開始時會軟成咁, 跟住條莖會慢慢變半透明.跟住就"瓜"埋..後來我同d花友傾開, 先發現有可能係星期六.日淋完水加上無冷氣, 焗親佢 ...
momoko1128 發表於 2009-9-5 16:08

吓..會咁架,我昨日放工前發現有盆迷你AV又係開始軟軟地,當時我都覺得佢d泥好濕,不知是否當日我落得太多水,死啦,今/明兩日放假,公司無冷氣,我盆av咪有d危機.. !好擔心呀!!星期一唔會返去收c啩 !!迷你av,您要撐住等我星期一返工呀!!!add14icon
回復