訂購多色長筒,有冇人加入!

作者: heiheimama 發表于 2007-11-28 17:23:09
2667 34
我想訂這隻長筒鱗莖,有五隻色(紅,白,粉紅,藍,紫)共五十個,我一個人冇可能要哂,最多一種色一個.想請問有冇人有興趣同我夾份呢?每套五隻港幣$20.夠人我才訂,明天30/11下午2時前要決定!

看此link:http://cgi.ebay.com/50-Achimenes-BULBS-10X5-Colors-Like-African-Violets_W0QQitemZ290185455579QQihZ019QQcategoryZ42207QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

有興趣請簽名!
1.
八王爺 發表於 2007-11-28 17:27:25 |顯示全部樓層
乜哩只嘢 係这时 入貨的嗎?

不 是 春天嗎?
回復

heiheimama 發表於 2007-11-28 17:35:51 |顯示全部樓層
原帖由 八王爺 於 2007-11-28 17:27 發表
乜哩只嘢 係这时 入貨的嗎?

不 是 春天嗎?

賣家話係,因為此時是鱗莖的休眠期,最捱得!
回復

ringring1968 發表於 2007-11-28 17:37:07 |顯示全部樓層
我想訂這隻長筒鱗莖,有五隻色(紅,白,粉紅,藍,紫)共五十個,我一個人冇可能要哂,最多一種色一個.想請問有冇人有興趣同我夾份呢?每套五隻港幣$20.夠人我才訂,明天30/11下午2時前要決定!

看此link:http://cgi.ebay.com/50-Achimenes ... QrdZ1QQcmdZViewItem

有興趣請簽名!
1.ringring1968 X 2 set = $ 40 有冇錯呀.
回復

八王爺 發表於 2007-11-28 17:40:16 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2007-11-28 10:35 發表

賣家話係,因為此時是鱗莖的休眠期,最捱得!

他只寄去美国,你有人接收,再轉寄香港乎?
回復

prodorothyhkg 發表於 2007-11-28 17:47:27 |顯示全部樓層

看此link:http://cgi.ebay.com/50-Achimenes ... QrdZ1QQcmdZViewItem

有興趣請簽名!
1.ringring1968 X 2 set = $ 40 有冇錯呀
2.    prodorothyhkg X 1set =$20 Thanks
回復

heiheimama 發表於 2007-11-28 17:48:26 |顯示全部樓層
原帖由 八王爺 於 2007-11-28 17:40 發表

係呀,我阿妹係美國定居嘛!我訂親都是靠她幫我轉寄,一般十日內都會到!好可靠的私人速遞公司!
回復

prodorothyhkg 發表於 2007-11-28 17:49:25 |顯示全部樓層
原帖由 八王爺 於 2007-11-28 17:40 發表

我代希媽回答:佢有個妹代收,then post or 帶回 hk

希媽好快手
回復

markc 發表於 2007-11-28 17:50:08 |顯示全部樓層
希希媽媽,你有短信。要問清楚先啊。
回復

bchai 發表於 2007-11-28 17:53:31 |顯示全部樓層

有興趣請簽名!
1.ringring1968 X 2 set = $ 40 有冇錯呀
2. prodorothyhkg X 1set =$20 Thanks
3. Bchai x 1 set =$20 Thanks!
回復

八王爺 發表於 2007-11-28 17:54:45 |顯示全部樓層
有興趣請簽名!
2. prodorothyhkg X 1set =$20 Thanks
3. Bchai x 1 set =$20  Thanks!
4. 八王爺 2 set = $40 好嘢!
回復

markc 發表於 2007-11-28 17:57:49 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2007-11-28 17:48 發表

係呀,我阿妹係美國定居嘛!我訂親都是靠她幫我轉寄,一般十日內都會到!好可靠的私人速遞公司!

尼個網站都唔錯架。http://www.davesviolets.com/gesneriads.html#achimenes
回復

orchids 發表於 2007-11-28 17:58:42 |顯示全部樓層
有興趣請簽名!
3. Bchai x 1 set =$20  Thanks!
5.orchids x 1set = $20 thanks
回復

charles604498 發表於 2007-11-28 18:02:53 |顯示全部樓層
有興趣請簽名!
6.charles604498 x 1set = $20 thanks!
回復

leo 發表於 2007-11-28 18:03:48 |顯示全部樓層
有興趣請簽名!
6. leo x 1 set = $20 Thanks!
回復

markc 發表於 2007-11-28 18:05:39 |顯示全部樓層
看來很多人中毒啊。 香港好遠啊。。。。。
回復

markc 發表於 2007-11-28 18:06:50 |顯示全部樓層
希希媽媽,你又有短信啦。
回復

Fonica 發表於 2007-11-28 18:07:01 |顯示全部樓層
有興趣請簽名!
7. Fonica x 1 set = $20 Thanks!
回復

fnv234 發表於 2007-11-28 18:10:56 |顯示全部樓層
有興趣請簽名!
7. Fonica x 1 set = $20 Thanks!
8.fnv234x 2 set = $40 Thanks!
回復

prodorothyhkg 發表於 2007-11-28 18:12:23 |顯示全部樓層
更正一下:
有興趣請簽名!
8.charles604498 x 1set = $20 thanks!

成團啦
回復

12下一頁