重瓣迷岩枝條換試飲杯

作者: kong 發表于 2009-8-21 21:34:44
1386 10

有冇興趣交換呀, 我用晒試飲杯, 1安士, 1.5安士, 2安士,4安士都得, 不要矮身的2安士, 一安士不要杯底收窄了的,我手指粗容易打翻!
1 或 1.5安士的三佰隻換一條枝條, 不要蓋.
2 安士的 二佰隻換一枝條, 不要蓋了.
4 安士的150隻換一枝條, 要蓋.
請交換的花友貼個照給我看試飲杯的身型是否我要的, 花花照片煩請看我的網誌.

地點 : 太古地鐵站 (地點不改)

Sinn. HCY's Aries  (reserved)
Sinn. Freida
Sinn. Martha Lemke   (reserved)
Sinn. Country Shortcake   (reserved)
花友要自己發根, 初種的要考慮清楚!
kong 發表於 2009-8-21 22:23:18 |顯示全部樓層

還是貼上圖片方便各位.add14icon
Sinn. HCY's Aries
照片 169.jpg
照片 315.jpg
回復

cherrylwy 發表於 2009-8-21 23:15:59 |顯示全部樓層

我想要Sinn. Country Shortcake, 呢隻得唔得呢?
SDC12295 (Small).JPG
回復

惡姨 發表於 2009-8-21 23:44:52 |顯示全部樓層
我想要Sinn. Martha Lemke, 呢隻1oz 杯可以嗎?

回復

kong 發表於 2009-8-22 00:20:42 |顯示全部樓層
我想要Sinn. Country Shortcake, 呢隻得唔得呢?
cherrylwy 發表於 2009-8-21 23:15

可以啊! pm 我約時間啦! thanks!
回復

kong 發表於 2009-8-22 00:21:31 |顯示全部樓層
我想要Sinn. Martha Lemke, 呢隻1oz 杯可以嗎?

惡姨 發表於 2009-8-21 23:44

可以, 請pm 我約時間,thanks!
回復

惡姨 發表於 2009-8-22 09:20:54 |顯示全部樓層

kong, 我想埋Sinn. HCY's Aries,我用750隻1oz 杯換兩種支條, 可以嗎?
回復

kong 發表於 2009-8-22 12:18:31 |顯示全部樓層
kong, 我想埋Sinn. HCY's Aries,我用750隻1oz 杯換兩種支條, 可以嗎?
惡姨 發表於 2009-8-22 09:20

600佰隻换兩條枝條足夠啦! 留比你, thanks!
回復

cherrylwy 發表於 2009-8-22 18:56:06 |顯示全部樓層
今天已交收啦﹗枝條好靚仔, 多謝晒﹗
回復

kong 發表於 2009-8-22 20:34:22 |顯示全部樓層
今天已交收啦﹗枝條好靚仔, 多謝晒﹗
cherrylwy 發表於 2009-8-22 18:56

唔好客氣, 多謝你的杯杯!
回復

惡姨 發表於 2009-8-27 06:55:20 |顯示全部樓層

已收到超靚的支條, thanks

已安置好了

回復