返回列表 發新帖

好傷心

作者: ylee 發表于 2009-8-5 21:31:01
2638 30
prodorothyhkg 發表於 2009-8-6 17:13:34 |顯示全部樓層
8日都唔算好長喎!咁都死5件!
siufei 發表於 2009-8-6 13:55

我估一係冇淋水,一係淋得太多,浸死~
回復

njchangjiang 發表於 2009-8-6 21:28:22 |顯示全部樓層
19# ylee

裝可樂或蒸餾水的那種塑膠瓶子叫寶特瓶.
回復

sisterpig 發表於 2009-8-8 10:05:28 |顯示全部樓層
我上次放左兩星期長假, 點知就 c 左六盆以上av苗, 浸水的葉就有一兜是乾晒, 又c左d葉葉, 雖然同事是義務的, 但真的好心痛c左甘多, 原來這同事在我放假中和我個好熟的同事講,幫我淋花淋半個鐘都淋不完,要分兩日淋水,  仲數我有幾多盆av在公司, 其實我淋水15分鐘就掂晒,她都在公司有種av, 也是熟手,真不明白為何甘講???下次再放假,真不知叫不叫這同事淋水好, 因平時都係大家放假,互幫淋水的,還是叫個好熟的同事淋好過呢???請花友比下意見,多謝!
回復

flower 發表於 2009-8-8 10:46:32 |顯示全部樓層
我會叫個好熟的同事淋, 就算佢無種av, 唔識淋, 都會真心幫你, 只要有心, 做事就會成功.
好過d 識淋, 無心幫, 或者根本無淋, 攪到淋死咁多盆呀......
回復

scorpiodinner 發表於 2009-8-8 10:47:45 |顯示全部樓層
如果是我, 我會叫個好熟的同事淋.
回復

alexander 發表於 2009-8-8 14:00:54 |顯示全部樓層
我都試過,返到黎成個花球訓低曬,  所以我唔會放假超過1星期~
回復

maggielawkm 發表於 2009-8-8 14:30:00 |顯示全部樓層
我有次出trip 10 日~~~ 返到公司有3盆乾死左~~
其中一盆係十字~><
回復

sisterpig 發表於 2009-8-8 16:06:29 |顯示全部樓層
我有次出trip 10 日~~~ 返到公司有3盆乾死左~~
其中一盆係十字~><
maggielawkm 發表於 2009-8-8 14:30

十字 *O* 慘~慘~慘~
回復

sisterpig 發表於 2009-8-8 16:08:43 |顯示全部樓層
我都試過,返到黎成個花球訓低曬,  所以我唔會放假超過1星期~
alexander 發表於 2009-8-8 14:00

我果次 A3 出左好多花苞, 但放完假, d 花苞 c 哂 , 所託非人......
回復

sisterpig 發表於 2009-8-8 16:11:28 |顯示全部樓層
如果是我, 我會叫個好熟的同事淋.
scorpiodinner 發表於 2009-8-8 10:47

thanks you
回復

sisterpig 發表於 2009-8-8 16:16:01 |顯示全部樓層
我會叫個好熟的同事淋, 就算佢無種av, 唔識淋, 都會真心幫你, 只要有心, 做事就會成功.
好過d 識淋, 無心幫, 或者根本無淋, 攪到淋死咁多盆呀......
flower 發表於 2009-8-8 10:46

真心幫, 才是最重要, 我明白了, 謝謝^^
唔好意思樓主, 借左個位, 謝謝各位
回復