新到地球邊緣的小小小貓咪 ^w^

作者: KUNO 發表于 2009-8-3 01:24:00
26905 281
vivi 發表於 2009-8-14 09:27:40 |顯示全部樓層
add6iconhahaha
老虎仔好似爸爸咁喔
欣恩又好似大隻左喔add6icon
回復

jellyfishy 發表於 2009-8-14 09:43:03 |顯示全部樓層
依家老虎仔已經做咗欣恩貓嘅貼身保母喇!
尋晚老虎仔成晚好似貓媽媽咁擔住欣恩貓四圍走,仲發出一啲貓媽媽先會發出嘅叫聲呀!
KUNO 發表於 2009-8-11 22:03

乜老虎仔係囡囡來? (見過咁多次都唔記得 )
好想睇呀奶貓點擔住欣恩b四圍走~ add6icon
回復

vivi 發表於 2009-8-14 09:46:35 |顯示全部樓層
老虎仔係仔仔黎咖
回復

jellyfishy 發表於 2009-8-14 09:52:06 |顯示全部樓層

老虎仔變左無牙老虎仔~ 真係好有母愛~~ 有老虎仔幫你帶b, 你唔洗咁忙啦~
好難想像第日貓b變大到好似老虎仔咁巨型
回復

jellyfishy 發表於 2009-8-14 09:53:05 |顯示全部樓層
老虎仔係仔仔黎咖
vivi 發表於 2009-8-14 09:46

好彩無記錯...
咁即係父愛爆燈~ (似足佢主人~ )
回復

oneonewe 發表於 2009-8-14 10:00:28 |顯示全部樓層
呢張相睇到老虎仔o既蛋蛋o架
回復

vivi 發表於 2009-8-14 10:01:59 |顯示全部樓層
老虎仔變左無牙老虎仔~ 真係好有母愛~~ 有老虎仔幫你帶b, 你唔洗咁忙啦~
好難想像第日貓b變大到好似老虎仔咁巨型
jellyfishy 發表於 2009-8-14 09:52

第日欣恩一定蝦老虎仔
回復

claudiatang 發表於 2009-8-14 13:15:45 |顯示全部樓層
綿綿貓呢?牠對欣恩一點好奇心和興趣都沒有嗎?
回復

KUNO 發表於 2009-8-14 13:27:24 |顯示全部樓層
綿綿貓呢?牠對欣恩一點好奇心和興趣都沒有嗎?
claudiatang 發表於 14/8/2009 13:15

綿綿只會間中走埋去幫欣恩洗吓面咖咋.
回復

claudiatang 發表於 2009-8-14 13:38:36 |顯示全部樓層
欣恩又長大了一點點。爬爬得很快喎。我聽說地板太滑都幼貓的腳不好。可否鋪張大的舊毛巾之類的讓牠爬?
回復

juju0268 發表於 2009-8-14 15:07:24 |顯示全部樓層
111# claudiatang
老虎仔好有耐性, 可以當選為最佳褓姆
欣恩好有活力好可愛
回復

Ahgrey 發表於 2009-8-14 19:08:48 |顯示全部樓層
欣恩有肚腩仔la....add12icon btw, 你出咗街会5会困欣恩入籠ga?佢咁細隻比佢自由行会有危險嗎?
回復

KUNO 發表於 2009-8-14 22:41:50 |顯示全部樓層
欣恩有肚腩仔la....add12icon btw, 你出咗街会5会困欣恩入籠ga?佢咁細隻比佢自由行会有危險嗎?
Ahgrey 發表於 14/8/2009 19:08

我番工就由老虎仔睇住欣恩,可以比佢四圍走.
只要欣恩喵一聲,老虎他就會即刻走埋去照顧佢,非常安全!

頭先我帶咗欣恩去洗手間抺petpet,之後諗住出廳抺地就留佢喺洗手間等一陣啦.
跟住我抺抺吓地欣恩又喺度喵喵喵~~~叫我,點知轉個頭老虎仔就即時入去洗手間擔咗欣恩出嚟放喺我身邊喇!
回復

jellyfishy 發表於 2009-8-14 22:54:43 |顯示全部樓層

頭先我帶咗欣恩去洗手間抺petpet,之後諗住出廳抺地就留佢喺洗手間等一陣啦.
跟住我抺抺吓地欣恩又 ...
KUNO 發表於 2009-8-14 22:41

家有老虎仔, 湊b無煩惱~  
回復

vivi 發表於 2009-8-14 23:22:09 |顯示全部樓層

老虎仔好叻呀
回復

Ulrica 發表於 2009-8-14 23:25:37 |顯示全部樓層

掂呀, 老虎仔, 叻叻.
回復

Ahgrey 發表於 2009-8-14 23:26:43 |顯示全部樓層
老虎仔'係'度, 欣恩冇煩惱....
回復

vivi 發表於 2009-8-14 23:38:00 |顯示全部樓層

欣恩的叫聲....細細好緊張咁.....想走入個MON度咁呀
回復

KUNO 發表於 2009-8-15 01:21:49 |顯示全部樓層
欣恩的叫聲....細細好緊張咁.....想走入個MON度咁呀http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/bearcat/bc%20(24).gif
vivi 發表於 14/8/2009 23:38

嘻嘻~~~~!
噤等我錄低欣恩啲叫聲用嚟做電話鈴聲先!
回復