團購 09秋植球根

作者: natsuki 發表于 2009-7-21 03:28:54
30190 227
JicJicmom 發表於 2009-9-28 10:35:59 |顯示全部樓層
響呢度要多謝 natsuki 多多包涵, 因為積媽老人痴呆+失憶+大懵, 連累natsuki 打好多次電話比我, 真係極度唔好意思 !!! 球根們包裝得好好, 好細心 !!
積媽亦已替nuage版友代收~ 會盡快交比 nuage架喇~~
再次多謝NATSUKI 安排是次團購 ~~^^
回復

Kiann 發表於 2009-9-28 11:38:04 |顯示全部樓層
球根已到達.

需要郵寄而已付郵資的, 請告知郵寄地址.

需要面交的, 請先跟我確認時間, 我會在本星期六(26號)和星期日(27號)下午3:30至5:30於太子始創中心對面的麥當勞(彌敦道)恭侯各位大駕. 請各位於短消息告知那一 ...
natsuki 發表於 2009-7-21 03:30

Dear Natsuki,

I have just got your message & I am sorry for my late reply.
I am now in PRC (I can't type tranditional Chinese with this PC) and I need to go to school tomorrow night.  May I pick up my bulbs on Wednesday after work?  Anytime, anywhere, whichever is convenient to you.
Thank you so much for your help.

Kiann
回復

金剛 發表於 2009-9-28 15:04:00 |顯示全部樓層
已收到,謝謝您 !
回復

hellokitty_971 發表於 2009-9-28 20:06:49 |顯示全部樓層
入左郵費,thanks
回復

candyafr 發表於 2009-9-28 20:43:54 |顯示全部樓層
已交收了,natsuki , thanks a lot
回復

悠悠草 發表於 2009-9-28 21:00:39 |顯示全部樓層
Natsuki,
我果份寄出咗未呀, 個個都收到, 我仲未收到嫁.
回復

natsuki 發表於 2009-9-29 00:07:39 |顯示全部樓層
響呢度要多謝 natsuki 多多包涵, 因為積媽老人痴呆+失憶+大懵, 連累natsuki 打好多次電話比我, 真係極度唔好意思 !!! 球根們包裝得好好, 好細心 !!
積媽亦已替nuage版友代收~ 會盡快交比 nuage架喇~~
再次多謝NATSU ...
JicJicmom 發表於 2009-9-28 10:35

不用客氣啦~~~
謝謝你的無花果, 很清甜.
回復

natsuki 發表於 2009-9-29 00:10:02 |顯示全部樓層
Natsuki,
我果份寄出咗未呀, 個個都收到, 我仲未收到嫁.
悠悠草 發表於 2009-9-28 21:00

你的還未寄出, 面交的才收到.
回復

喵喵 發表於 2009-9-29 00:50:57 |顯示全部樓層
今日才收到消息,國慶假期或星期六、日到太子交收可以嗎?
回復

natsuki 發表於 2009-9-29 01:01:33 |顯示全部樓層
今日才收到消息,國慶假期或星期六、日到太子交收可以嗎?
喵喵 發表於 2009-9-29 00:50

現在不能確定, 遲些再回覆.
回復

Kiann 發表於 2009-9-30 11:13:37 |顯示全部樓層
已交收了,包裝得很企理,直接放入雪柜就可以了.
真的很感謝Natsuki遷就了我的上課時間和地點,讓我可以這麼快便拿到球根.
由於要趕回去再轉尾班車回家,只能匆匆的交收和道謝,希望Natsuki不要生氣哦.
再一次多謝Natuski的幫忙.
回復

joey 發表於 2009-10-1 01:09:08 |顯示全部樓層
現在不能確定, 遲些再回覆.
natsuki 發表於 2009-9-29 01:01

我都想今個星期六/日交收
回復

Georgechow 發表於 2009-10-1 02:44:59 |顯示全部樓層
Sorry. I just read this maaage again . what can i do now? Please PM to me. Thanks
回復

natsuki 發表於 2009-10-1 04:41:20 |顯示全部樓層
已交收了,包裝得很企理,直接放入雪柜就可以了.
真的很感謝Natsuki遷就了我的上課時間和地點,讓我可以這麼快便拿到球根.
由於要趕回去再轉尾班車回家,只能匆匆的交收和道謝,希望Natsuki不要生氣哦.
再一次多謝Natuski ...
Kiann 發表於 2009-9-30 11:13

不會生氣啦~~~ 收到就好.
回復

natsuki 發表於 2009-10-1 04:45:37 |顯示全部樓層
Sorry. I just read this maaage again . what can i do now? Please PM to me. Thanks
Georgechow 發表於 2009-10-1 02:44

你沒有參與團購, 你想我pm你些甚麼?
如果你想問還有沒有球根剩餘, 請你pm我詢問你想要的還有沒有.
回復

Oskar 發表於 2009-10-1 20:58:12 |顯示全部樓層
IMG_1087 (Small).JPG
入左郵費,thanks
回復

ppcat 發表於 2009-10-1 22:44:15 |顯示全部樓層
已於27日成功交收
感謝natsuki的arrangement 及effort
同日已將Gla, Glb 及Gld定植,
今日發現除2粒Glb未出根之外,其他都已出根啦
回復

nuage 發表於 2009-10-1 23:51:45 |顯示全部樓層
唔該哂﹗收到啦,包裝得好好呀,好細心﹗
回復

natsuki 發表於 2009-10-2 19:15:26 |顯示全部樓層
唔該哂﹗收到啦,包裝得好好呀,好細心﹗
nuage 發表於 2009-10-1 23:51

收到就好.
回復

natsuki 發表於 2009-10-2 19:17:07 |顯示全部樓層
已於27日成功交收
感謝natsuki的arrangement 及effort
同日已將Gla, Glb 及Gld定植,
今日發現除2粒Glb未出根之外,其他都已出根啦
ppcat 發表於 2009-10-1 22:44

好快喔~~~
有空要貼圖喔~~~
回復