今日玩 LOMO FEEL

作者: carlo 發表于 2009-7-17 19:01:58
2123 8
今日玩 LOMO FEEL 既相 ! 一直都想買部 LOMO LC-A+, 或者 Diana F+  不過老公反對 , 跟住佢就叫我用 PHOTOSHOP 整 , 但係 PHOTSHOP 都幾千啦 !  咁貴 !   咁我就係呢度 :   

http://www.neoimaging.cn/  DOWNLOAD 左黎玩 , D 黑角就係度 , 但係無走蕉 ,  又無走光 , 又唔偏色 , 都唔似既 !   無 FEEL ~

原相 :

carmen 發表於 2009-7-17 19:38:25 |顯示全部樓層
我鍾意保麗來feel多d,
我個頭像都係用software整到保麗來咁樣!
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-7-17 21:07:49 |顯示全部樓層
要將個 noise 教高 d 架,咁會似 d !
回復

carlo 發表於 2009-7-18 15:43:23 |顯示全部樓層
我鍾意保麗來feel多d,
我個頭像都係用software整到保麗來咁樣!
carmen 發表於 2009-7-17 19:38

我以前都 LAW 住個保麗來周圍影架 !  而家無 FILM 出啦 !     不過 D 相變晒色 LU !
回復

carlo 發表於 2009-7-18 15:44:06 |顯示全部樓層
要將個 noise 教高 d 架,咁會似 d !
虛宿寶瓶 發表於 2009-7-17 21:07

唔該 ! 快 D 試試看 , THX
回復

擔泥 發表於 2009-7-18 18:11:46 |顯示全部樓層
剛剛試用Google個Picasa嚟玩下。幾容易,不過我其實不太清楚Lomo。所以應該不是太有那feel。你可以試試吧。是免費的。

回復

carlo 發表於 2009-7-18 22:24:56 |顯示全部樓層
剛剛試用Google個Picasa嚟玩下。幾容易,不過我其實不太清楚Lomo。所以應該不是太有那feel。你可以試試吧。是免費的。

擔泥 發表於 2009-7-18 18:11

THANK YOU !
回復

gege188 發表於 2009-7-18 22:45:24 |顯示全部樓層
lomo,最愛fisheye
回復

carlo 發表於 2009-7-19 04:25:23 |顯示全部樓層
lomo,最愛fisheye
gege188 發表於 2009-7-18 22:45

唔好引我啦 !
回復