返回列表 發新帖

多肉求名,或類別﹗

作者: beebee 發表于 2009-7-8 21:17:16
4423 26
but_310 發表於 2009-7-12 18:17:00 |顯示全部樓層
19# beebee

元朗?係咪叫  鈞X行(可以望到港鐵站)  ?我有好多盆多肉都係果度買=]....
不過佢二十號光榮結業喇...依家做緊八折XD...

我都想買碧雷鼓...鈞X行要$3X
回復

1184 發表於 2009-7-12 21:55:06 |顯示全部樓層
[quote]19# beebee

元朗?係咪叫  鈞X行(可以望到港鐵站)  ?我有好多盆多肉都係果度買=]....

我都想買碧雷鼓...鈞X行要$3X ...

星期六經過見有兩盆,我買咗一盆!
回復

beebee 發表於 2009-7-13 11:16:45 |顯示全部樓層
19# beebee

我都想買碧雷鼓...鈞X行要$3X ...
but_310 發表於 2009-7-12 18:17

好似唔係啦﹗佢係塲來架﹗
回復

but_310 發表於 2009-7-13 14:01:31 |顯示全部樓層

22# 1184

原來俾你買左..唔怪之得淨番一盆啦
早兩日見到山X啦都有碧雷鼓..

上個星期去買左六盆....有羽葉曇花、雷神、犀角、仲有D不知名...
尋日特登去多次,不過D貨都賣得七七八八,好多人...
淨係買左盆江戶紫錦同寬葉吊蘭..
回復

but_310 發表於 2009-7-13 14:04:31 |顯示全部樓層
23# beebee

場黎架?
咁應該好多特別品種bor....好想去呀
回復

1184 發表於 2009-7-13 15:27:07 |顯示全部樓層
上個星期去買左六盆....有羽葉曇花、雷神、犀角、仲有D不知名...
尋日特登去多次,不過D貨都賣得七七八八,好多人...
淨係買左盆江戶紫錦同寬葉吊蘭..

請問講緊旺角定元朗,因為我都想去旺角睇吓
回復

but_310 發表於 2009-7-13 15:55:03 |顯示全部樓層

26# 1184

鈞X行o係元朗...就快結業.....D靚野都賣得七七八八....

旺角...都係去花墟...
回復