minmin 管理員請展示閣下"大公無私"一面

作者: avery 發表于 2009-7-7 08:03:25
2595 9

如你所言屬實, 之前你認同呢個發圖者對貼圖既規定, 而任由佢為所欲為删文鎖人 ID

Reference: http://www.hkplants.com/thread-19048-1-42.html
                http://www.hkplants.com/thread-19047-1-42.html

你否定你有 "選擇性操作" ~ 話係我屈你 ~

Reference: http://www.hkplants.com/thread-33674-1-1.html

咁而家你係咪依然認同呢 ?? 你唔做野即係我冇屈你啦 ~

http://www.hkplants.com/thread-26396-5-1.html

血紅肉餅加上白色方盆~邊道有得睇?

http://www.edenplantshk.com/view ... age%3D1&page=15
多多指教
sundewrex 發表於 2009-7-6 21:36

你話 "當有任何花友投訴,我作為管理員當然需要了解事情", 咁你當我而家 "投訴" "不公平處理", 同 "有人違反板規" 囉 好未 ~

你 "慢慢做野" 吓 ~ 成板人睇你表演 ( 或出醜 ) ~

PS: 與其下下話我 "針對" 你 ~ 話我 "選擇性貼出連結", 話你 "不會再回覆這無意思的討論" ~

你不如叫你個 "資深花友" 好兄弟 sundewrex 要玩就返過去佢果度玩野, 咪再下下過黎再俾屎你踩好過 ~

你呀好兄弟玩你咋, "大公無私既 hkplants 判官" ~
minmin 發表於 2009-7-7 21:00:55 |顯示全部樓層
你 "慢慢做野" 吓 ~ 成板人睇你表演 ( 或出醜 )

我給人點睇我不在乎,我只在乎這基金對大家有咩幫助,同有咩用處.

經常搵返D舊野來講,你不怕悶,我都覺得你辛苦.

hyacinth講得啱,用連結到不同相片,可以放便大家.但你當時是一次開十個新主題,而每個主題都只是一個連結到其它論壇,咁又點會唔係給人覺得你洗版?
無論如何,這都係以前的事,事情己經過去,我不覺得有再追究的必要.

在不同的環境和情況作出不同的處理方式,沒有什麼不妥.
回復

nicheung 發表於 2009-7-7 21:44:51 |顯示全部樓層
他的說話 , 有一點點像我麻麻
回復

avery 發表於 2009-7-8 00:14:31 |顯示全部樓層

我諗你應該將你D幻覺當正係事實勒 ~

"你當時是一次開十個新主題,而每個主題都只是一個連結到其它論壇,咁又點會唔係給人覺得你洗版?"

呢句說話從來只有出自 sundewrex 同你兩把口, 冇人見過我曾經洗過版 ~ 要誣蔑我唔該揾証據出黎, 咪得把死人口噏得就噏 ~

反而事實上因為 "連結到不同相片" , 我不下幾次俾人删文鎖 ID 就係不爭事實, 同洗版完全無關 ~

"事情己經過去,我不覺得有再追究的必要" ??!
"不同的環境和情況作出不同的處理方式,沒有什麼不妥" ??!

你獨排眾議, 妄顧板友板主投訴, 縱容某人公報私仇, 當日幾乎上左 hkplants 超過一年既都親歷其境 ~ 而家就憑呢兩句以為可以將你所作所為推得一乾二淨 ??! Sorry ~ 咁只係凸顯閣下毫無原則, 假公濟私, 虛情假意, 惺惺作態, 死不認錯, 假民主偽君子 的劣行而已 ~ Shame on you ~
回復

Exodus 發表於 2009-7-8 00:53:43 |顯示全部樓層
慳返啖氣喇不如~
係人都知獨裁的地方無民主

well well well, ridiculous
回復

avery 發表於 2009-7-8 06:32:28 |顯示全部樓層
識佢同果隻野三年幾, 你估我真係唔知佢係咩人 ~

同我上山自己山採果個話我山採 ~ 幫人整食蟲圖鑒人地反過頭話我洗版 ~ 呢兩隻正一反轉豬肚係 _

我只係唔抵得佢仲一日响度扮 _ 哂開放, 懶係問人意見, 其實根本同政府D假咨詢一 _ 樣, 意見接受, 動作照舊 ~ 我呸 ~
回復

minmin 發表於 2009-7-8 21:52:06 |顯示全部樓層
呀行,我真的萬萬沒有想過你會講咁的話,話我誣蔑你洗版.當然,我是沒有證據,我不會把所有的東西記下來,以便之後算帳,我覺得並沒有這個需要.

其實我搞園藝網都係想給大家一個園地,討論分享.
再者,我沒有收過你任何利益,你不是我的顧客,我想不到咩理由給你們係度不斷作出主觀的批評和評論我的人格.我接受批評,當有任何事我真的做錯了,我會一定認錯,但是你講的都是自己覺得,自己幻想,我沒有一點認同.
如果你係覺得這裡是無民主, 毫無原則, 假公濟私, 虛情假意, 惺惺作態. 而我又是死不認錯的偽君子.如在這裏是這樣辛苦,為何不找一個好(民主,很有原則,公正公平的)地方呢?
最後,如果你是想繼續在這裏活動,則請你珍惜一下這論壇,及給我一點尊重!
回復

Audrey 發表於 2009-7-9 01:09:07 |顯示全部樓層
8# minmin

支持 minmin!
國有國法,圈藝館應有規則。
支持管理員查處不守規則的,生事之徒!
回復

avery 發表於 2009-7-9 11:44:57 |顯示全部樓層
幾好吖 ~ 冇證據, 亦冇需要留證據, 難怪你當日會相信食蟲 Rex 一個電話咁就認為我 "個人好有問題" , "暫停" 我板主一職, 事實亦話你知到底邊個先至 "有問題" ~

仲有你唔好再口口聲聲同其他板主講話當初係我自己辭職 ~ 係你 minmin 聽信 Rex 一面之辭, 响冇任何通知之下 "暫停" 我板主一職至真呀 ~ 大話精 ~

你之後自己同我响電話當中亦認同當日你 "太衝動", 只係 "聽信 Rex 一面之辭", "冇揾我問清楚就做左咁既決定", 點解你响我面前夠膽認衰, 人地面前就做咁多小動作, 而家仲响你所謂 "冇證據, 亦冇需要留證據" 底下誣蔑我洗版, 美化你當日錯誤既做法 ?!

對於你一個咁既學生哥, 面子真係咁重要 ?! 重要過你既人格同公義咩 ?! "毫無原則, 假公濟私, 虛情假意, 惺惺作態" 我邊一句話錯你 ?!

冇證據道理又唔夠人講, 就擺過臭串樣叫人點 "給你一點尊重" ?!

我發呢篇野就係要人人睇清楚你死不認錯偽君子既真面目, 我諗我想要既目標明眼人亦己睇得到 ~ 多謝你亦不作保留做番自己 ~ 不過你最好唔好又玩 "與主題無關, 刪文鎖文" 呢招陰濕招囉 ~

PS. 果個淨係識得响蘭花講場賤人塚收埋D流料既掛名板主, 咁得閒就返去你個多肉植物板做番一個板主應該做既野 ~ 做架倆你未夠班 ~
回復

minmin 發表於 2009-7-10 00:24:03 |顯示全部樓層
那就大家一齊看清楚吧,
都是這句,你在這裏,請帶點尊重!
回復