轉寄 : 西徑村遺失11歲拉布拉多老狗Coco

作者: carlo 發表于 2009-7-6 22:28:38
1486 6
於7月6日零晨在西徑村,遺失11歲拉布拉多老狗Coco , 米黃色 , 需定時服藥
如有尋獲,請任何時候致電93665511
袁太接洽 , 薄酬
西貢 拉布拉多.jpg
claudiatang 發表於 2009-7-7 09:36:50 |顯示全部樓層
牠是否年邁又有病,所以自己出走?很多動物都會這樣的........可能不想爹娘擔心......
回復

carlo 發表於 2009-7-7 13:58:30 |顯示全部樓層
牠是否年邁又有病,所以自己出走?很多動物都會這樣的........可能不想爹娘擔心......
claudiatang 發表於 2009-7-7 09:36

我唔識佢架 !  只係見佢係我 FACEBOOK 留言 , 味幫手轉寄 , 多 D 人睇到都多個機會呀 !  10 歲其實都唔老 , 好後生咋 !
回復

prodorothyhkg 發表於 2009-7-7 15:05:26 |顯示全部樓層
如果係向屋企附近走失,拉布拉多會識路返屋企~
回復

carlo 發表於 2009-7-7 17:37:01 |顯示全部樓層
如果無人捉到就係  LAW!
回復

prodorothyhkg 發表於 2009-7-7 17:56:07 |顯示全部樓層
我同老公向十年前講過呢句:"如何同bb jack 出街玩"捉依因",我估我地離開佢50步,即刻會有人捉住隻傻狗,重會係咁易叫下:隻狗有冇人架,啊流浪狗黎架,咁可憐,跟我返屋企啦~~"
回復

carlo 發表於 2009-7-7 18:32:46 |顯示全部樓層
真係會架 !  都唔知咩心態 !??  呢幾日都有人係我 BLOG 留言 , 話我養唔到金寶 , 金寶好慘 , 叫我比左佢啊 ! 唔係呀 !  SPCA 咁多狗等人領養 , 金寶有人要架 , 味攪我啦 !
回復