我的小捕 + 8 月加相(8樓)

作者: 馬修 發表于 2009-7-2 21:46:51
2511 8

計一少部分瓶子草曝光 現在要到小捕

D.muscipula Red Piranha

來個特寫

再黎係 Clayton's Red Sunset  
最後係..

Royal Red
avery 發表於 2009-7-2 23:58:29 |顯示全部樓層
Did you buy Bristle Tooth ??
回復

馬修 發表於 2009-7-3 00:06:52 |顯示全部樓層

無買到ar  但將會買 因為又打算再order 多一次..
因為有人想要其他品種 順便搭單
其實最主要原因 我仍未掌握到點樣種 所以一次過死哂(好耐以前有過痛苦經歷)
現在試到成功唔死 仲生得唔錯 所以再想買多少少返黎
回復

avery 發表於 2009-7-3 01:29:13 |顯示全部樓層
Can I join you this time ??

I want to order Utricularia reniformis ~~

I like leucophylla a lot but their leuco don't look like real species ....
回復

馬修 發表於 2009-7-3 07:02:16 |顯示全部樓層
That's Ok
i have to ask my friend and Oneone how many CP they want
回復

oneonewe 發表於 2009-7-3 20:24:53 |顯示全部樓層
唔該哂馬修
你訂o個時通知我丫
回復

qqww2311 發表於 2009-7-5 10:19:26 |顯示全部樓層
你這一個捕草能夠食度蟲嗎?
我十分喜這一種植物
回復

馬修 發表於 2009-8-23 00:21:36 |顯示全部樓層
過左3個月既小捕有d 生長得唔錯 有d 就一般喇  可能太熱喇

其實係唔係真係太熱 先會出現裂痕呢?
回復

maggielawkm 發表於 2009-8-23 00:32:09 |顯示全部樓層
好靚~~ 裂痕會唔會關濕度事?~
我對食虫一無所知~ 都係估估下就UP
回復