2個幾月大 希希 歡歡 尋家 (已有家了)

作者: JenniferC 發表于 2009-6-2 11:59:31
1562 5

http://www.hkcats.org/phpBB2/viewtopic.php?t=70709
姓名:希希 (黃白)
年齡:2個幾月大 (Vet寫的出生日期09年3月28日)
性格:活潑愛玩、喜歡同貓玩
健康:健康良好,已杜蚤杜蟲,未打針。

姓名:歡歡 (麻虎紋)
年齡:2個幾月大 (Vet寫的出生日期09年3月28日)
性格:活潑愛玩、喜歡同貓玩
健康:健康良好,已杜蚤杜蟲,未打針。

背景:2009年5月24日上午收到保安來電,有住客投訴有貓叫聲好嘈,保安從大廈後梯帶回來的。
小朋友已經識用貓砂,用過Revolution滴頸,食緊RC Weaning乾糧,會自動自覺飲水。

領養費:每隻$100(是第一針部份針錢),會附針卡。(費用會因打針數量變更)

希希

歡歡

領養需知:
‧領養者須年滿21歲,與領養者同住的家人/同居人須同意有關領養。
‧必須承諾替貓貓絕育及貓貓有病時要睇獸醫。
‧為保障貓貓安全,領養者家庭必須安裝紗窗或窗網。
‧如有需要,領養家庭需接受家訪。

希希歡歡比較適合在家有貓陪伴。
**一對領養者優先考慮**

若果有意接希希歡歡回家成為家人,給牠一生的溫暖及幸福,請PM我(Jennifer Chau) 或
於星期一至五下午4:30後;星期六正午12點後;及或星期日上午11點後致電9043 2530 Jennifer (周小姐) 或
E-mail:[email protected] (請註明有意領養希希歡歡)
oneonewe 發表於 2009-6-2 12:31:16 |顯示全部樓層
嘩!好得意呀!
希望佢地快D搵到好主人啦
回復

JenniferC 發表於 2009-6-5 01:06:40 |顯示全部樓層
歡歡_20090603

希希_20090604
回復

JenniferC 發表於 2009-6-6 22:49:20 |顯示全部樓層
兩個糖黐豆

希希剛訓醒

回復

JenniferC 發表於 2009-6-7 19:56:57 |顯示全部樓層
佢地一出黎就冇時停,好難影相…

歡歡

希希

回復

JenniferC 發表於 2009-6-12 11:45:37 |顯示全部樓層
佢地太難影相了,只好拍片截圖…

以vet估計的年紀,希希歡歡今日11個星期大了。

佢地看似不怕生保,但原來都有分別,我公司的同事來看希希歡歡,只見過一兩次的只會認下味,玩時會有意的避開唔衝埋去,但見過幾次開始熟的人,佢地玩時會黐埋去,甚至要抱(抱腳…),不過只會比你抱一陣就要落地的了。

希希歡歡學識接觸人時唔出爪,但係玩得太癲時會忘記就是了。

而家在我午飯時間,佢地最鍾意走黎我坐住的高椅子上,坐在我背後剩出來的位子,又或者黐住我腳坐or玩,可能我大多數抱起佢地都係放返入籠,所以希希唔太比我抱,抱都只係抱一陣。

希希歡歡又唔係唔黐人,係佢地玩時又好,靜靜坐著時及睡覺前都好,只要走埋去摸下佢,走埋去佢地身邊陪下佢地,都會聽到希希歡歡水滾般的打呼嚕聲。

暫時講住咁多,睇相啦~~

歡歡越大越女仔了

有點”傲嬌”的希希…,唔覺唔覺佢就黐過來的了。

希希&歡歡

希希歡歡仍然在等爸爸媽媽啊~
回復