花貓 Kohleria 'Dark Velvet' 側芽一隻

作者: cherrylwy 發表于 2009-5-13 02:41:29
1091 9

分享 Kohleria 'Dark Velvet' 側芽一隻(已有根)
花色︰
SDC11619 (Small).JPG
SDC11620 (Small).JPG

- 接受分享者要在2009年2月28日或之前註冊的
- 登記後請pm我確認並取回郵地址,請在信封面註明你的網名和要的分享物品,如什麼都無寫一律打回頭
- 回郵請寄一個唔好大過 '啲答榶盒' 的盒比我,因我的信箱好細(只有1.5cm高),如入不到我的信箱,我亦沒有時間到郵局拿,當作棄權論,已寄出的回郵及郵費,恕不退還
- 花友如未能於登記後4天內寄出回郵,即當自動棄權。
- 收到後,接受分享者必須在帖中回覆確認。
- 送出與否,本人有最終之決定權。
- 本人不負責任何郵寄之風險。
PhyllisTang 發表於 2009-5-13 09:40:48 |顯示全部樓層

我唔夠資格, 都想try 下 add6icon
回復

happymiu 發表於 2009-5-13 10:10:49 |顯示全部樓層
hihi cherrylwy, 我係3月25日先註冊架.. 明白自己係唔附合你既要求..! 不過, 因為好想收養哩隻貓貓,  所以冒昧走出黎排下隊, 請你考慮下喇.
回復

geminickh 發表於 2009-5-13 10:15:47 |顯示全部樓層
hihi cherrylwy , 我想要呀 , thx
回復

yoyo2002 發表於 2009-5-13 12:02:14 |顯示全部樓層
請問還有沒有?我都想試吓
回復

cherrylwy 發表於 2009-5-13 13:11:21 |顯示全部樓層
多謝咁多位支持, 我已考慮過, 雖然呢個唔係咩特別品種, 但我都唔想浪費左佢, 所以先set這些條件, 只有geminickh乎合我的條件同埋佢又有種緊貓, 亦有種植報告, 所以我最放心就係交比佢嘞﹗
回復

happymiu 發表於 2009-5-13 13:54:43 |顯示全部樓層
明白, 亦支持cherrylwy既決定...
回復

PhyllisTang 發表於 2009-5-13 15:05:39 |顯示全部樓層
Supportadd6icon
回復

geminickh 發表於 2009-5-13 21:33:21 |顯示全部樓層
多謝你的 ^.^ 我會好努力帶大佢
回復

geminickh 發表於 2009-5-20 16:58:13 |顯示全部樓層
今天收到則芽了 , THX ^.^
回復