海洋公園一日遊

作者: 比得大帝 發表于 2009-5-10 19:41:01
4548 21

海洋戲場
IMG_4069 (Small).JPG IMG_4067 (Small).JPG IMG_4068 (Small).JPG
比得大帝 發表於 2009-5-10 19:44:44 |顯示全部樓層
水母館
IMG_4077 (Small).JPG
IMG_4078 (Small).JPG
IMG_4085 (Small).JPG
IMG_4087 (Small).JPG
IMG_4088 (Small).JPG
IMG_4092 (Small).JPG
IMG_4095 (Small).JPG
IMG_4096 (Small).JPG
IMG_4101 (Small).JPG
IMG_4105 (Small).JPG
IMG_4106 (Small).JPG
IMG_4108 (Small).JPG
IMG_4110 (Small).JPG
IMG_4111 (Small).JPG
回復

比得大帝 發表於 2009-5-10 19:48:29 |顯示全部樓層
小熊貓
IMG_4165 (Small).JPG
IMG_4121 (Small).JPG
IMG_4122 (Small).JPG
IMG_4123 (Small).JPG
IMG_4124 (Small).JPG
IMG_4125 (Small).JPG
IMG_4126 (Small).JPG
IMG_4127 (Small).JPG
IMG_4158 (Small).JPG
IMG_4160 (Small).JPG
IMG_4161 (Small).JPG
IMG_4162 (Small).JPG
IMG_4163 (Small).JPG
IMG_4164 (Small).JPG
回復

四少 發表於 2009-5-10 20:34:31 |顯示全部樓層
十隻著左9隻 水母 都係反肚  ....
回復

claudiatang 發表於 2009-5-10 21:44:40 |顯示全部樓層
有一半相片看不到﹗
回復

hellokitty_971 發表於 2009-5-10 21:54:24 |顯示全部樓層
四少 發表於 2009-5-10 20:34

係囉,點解有d反肚既
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-5-10 23:35:14 |顯示全部樓層
睇黎水母唔易影哦!我去請教下人點影水母先!小熊貓好得意啊!
回復

小天使 發表於 2009-5-11 02:13:18 |顯示全部樓層
小熊貓超得意呀!
回復

比得大帝 發表於 2009-5-11 10:36:47 |顯示全部樓層
虛宿寶瓶 發表於 2009-5-10 23:35

難影在於根本企唔到埋去, 好多人拎住部機企喺個缸前成日, 又好多人喺度用閃燈
回復

八王爺 發表於 2009-5-11 10:40:14 |顯示全部樓層
平日都好多人,去海園真係好辛苦。
回復

比得大帝 發表於 2009-5-11 10:40:42 |顯示全部樓層
四少 發表於 2009-5-10 20:34

我相信係缸的設計而成, 因為水不斷過濾, 做成水不斷上下循環, 隻水母被水衝咗上頂, 自然要游番落嚟, 要向下游自然是頭向下.
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-5-11 10:40:58 |顯示全部樓層
難影在於根本企唔到埋去, 好多人拎住部機企喺個缸前成日, 又好多人喺度用閃燈
Peter 發表於 2009-5-11 10:36

嗯,咁都好頭痛喎!
回復

比得大帝 發表於 2009-5-11 10:46:09 |顯示全部樓層
平日都好多人,去海園真係好辛苦。
八王爺 發表於 2009-5-11 10:40

入咗公園7個鐘, 估計行咗四個鐘
回復

比得大帝 發表於 2009-5-11 10:49:25 |顯示全部樓層
嗯,咁都好頭痛喎!
虛宿寶瓶 發表於 2009-5-11 10:40

你咁高, 可以喺d人頭殼頂影
再唔係叫前面果個人企定唔好郁, 借個頭俾你做腳架
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-5-11 14:27:53 |顯示全部樓層
你咁高, 可以喺d人頭殼頂影
再唔係叫前面果個人企定唔好郁, 借個頭俾你做腳架
Peter 發表於 2009-5-11 10:49

人肉腳架?咁激?

我相信係缸的設計而成, 因為水不斷過濾, 做成水不斷上下循環, 隻水母被水衝咗上頂, 自然要游番落嚟, 要向下游自然是頭向下.
Peter 發表於 2009-5-11 10:40

傾轉張相 post....  
回復

比得大帝 發表於 2009-5-11 16:25:16 |顯示全部樓層
傾轉張相 post....  
虛宿寶瓶 發表於 2009-5-11 14:27

我地係版主嚟嘛, 唔可以咁樣欺騙觀眾嘅 add7icon

在水母館影相時, 有個國內同胞小姐迫埋嚟, 看了一眼, 好開心咁用另一個國內同胞小姐講: 看, 它會變顏色呢, 看又變嘞....

Red.JPG Orange.JPG Purple.JPG
我同佢講, 唔係隻水母變色, 係用不同顏色的燈打下去...

佢: 哦
回復

八王爺 發表於 2009-5-15 18:56:48 |顯示全部樓層
笑爆咀......
回復

carlo 發表於 2009-5-20 17:25:41 |顯示全部樓層

10.jpg 11.jpg 12.jpg
虛宿寶瓶 發表於 2009-5-10 23:35

真係好難影 ~
回復

carlo 發表於 2009-5-20 17:28:00 |顯示全部樓層
Peter 發表於 2009-5-11 10:36

我最唔鍾意 D 人用閃 !
回復

孖吉 發表於 2009-5-22 20:57:19 |顯示全部樓層
我最唔鍾意 D 人用閃 !
carlo 發表於 2009-5-20 17:28

啲人乜嘢都閃架喇,傻瓜機幾十呎外又閃,影電視又閃,影煙花又閃,玻璃面前又閃 (落兩又閃 ... 算啦,呢個唔計)
回復

12下一頁