熊貓太的後備糧倉 ~ 我不是好蜜蜂+用另一個方法種牛油果

作者: 熊貓太 發表于 2009-5-2 11:00:30
19041 270
熊貓太 發表於 2009-6-13 02:20:41 |顯示全部樓層
有冇人知花旗國i-phone係米賣$99美金喔~~http://fq866.myweb.hinet.net/msn/sflsfl/sflsfl%20(168).gif
may.sun 發表於 2009-6-10 23:56

係呀......不過一定要跟台
唔跟要俾原價
回復

熊貓太 發表於 2009-6-13 02:26:13 |顯示全部樓層
都話妳得架啦, 恭喜晒啵add4icon

我D椒都開緊好多花呀, 睇吓邊個收椒先?add12icon
新仔 發表於 2009-6-11 08:56

你一定早過我啦..........
我呢排日日都得10幾度, 又唔係日日有太陽add2icon
回復

熊貓太 發表於 2009-6-13 02:51:11 |顯示全部樓層
we are ready.....一分一秒的等待, 這刻終於到來add6icon

花老爺蒲頭啦.............

花老爺蒲頭啦.............

timing arm arm好, 花師奶都ready.........

timing arm arm好, 花師奶都ready.........
回復

noodles 發表於 2009-6-13 13:39:02 |顯示全部樓層
哈哈哈~~~
我住sd
你呢add3icon
熊貓太 發表於 2009-6-8 14:49

我係 SF 附近 哈哈哈, 我諗 SD 種野會好 D..
回復

熊貓太 發表於 2009-6-14 01:24:04 |顯示全部樓層
我係 SF 附近 哈哈哈, 我諗 SD 種野會好 D..
noodles 發表於 2009-6-13 13:39

點解呢................
回復

熊貓太 發表於 2009-6-14 04:45:19 |顯示全部樓層
今早好忙, 因為...............add12icon

花師奶開左

花師奶開左

尋日開左既花老爺

尋日開左既花老爺

當花師奶遇上花老爺

當花師奶遇上花老爺

可惡.........仲要搵最大既黎食

可惡.........仲要搵最大既黎食

仲打孖tim

仲打孖tim

西蘭花出左芽啦

西蘭花出左芽啦

發現不知名物體

發現不知名物體
回復

bonbon1 發表於 2009-6-14 09:31:38 |顯示全部樓層
原來d南瓜母花咁大朵. 我d南瓜仲係得公花.

d蕃茄虫好大條. add9icon
回復

熊貓太 發表於 2009-6-14 09:54:01 |顯示全部樓層
原來d南瓜母花咁大朵. 我d南瓜仲係得公花.

d蕃茄虫好大條. add9icon
bonbon1 發表於 2009-6-14 09:31

係呀..........希望今次會大得啦add2icon
可惡..........條蟲真係勁大, 之前係茄上面達黑色野冇野架啦, 點知add5icon
回復

bonbon1 發表於 2009-6-14 10:00:13 |顯示全部樓層
你拿拿淋將朵花包瓜朵. 實會無問題的. add7icon
回復

熊貓太 發表於 2009-6-14 11:25:03 |顯示全部樓層
你拿拿淋將朵花包瓜朵. 實會無問題的. add7icon
bonbon1 發表於 2009-6-14 10:00

我諗真係要啦add2icon ...............
回復

熊貓太 發表於 2009-6-23 03:43:35 |顯示全部樓層

RE: 熊貓太的後備糧倉 ~ 我有一班好幫手

望串秋水, 南瓜大啦~~~~~~~~~仲有好多好幫手TIMadd6icon

睇下個全景先

睇下個全景先

就係佢地幫我手啦

就係佢地幫我手啦

有佢地幫手既南瓜

有佢地幫手既南瓜

人型蜜蜂做既南瓜

人型蜜蜂做既南瓜

南瓜花用黎插都幾靚架

南瓜花用黎插都幾靚架
回復

熊貓太 發表於 2009-6-23 03:53:01 |顯示全部樓層
仲有佢地add10icon .............

好快大既濕米

好快大既濕米

有花啦

有花啦

佢係義大利瓜

佢係義大利瓜

蕃茄大到要整個棚佢地用

蕃茄大到要整個棚佢地用
回復

cookie20002005 發表於 2009-6-23 07:49:22 |顯示全部樓層
仲有佢地add10icon .............
熊貓太 發表於 2009/6/23 03:53

你d南瓜爬得好靚呀,係個架到睇落好整齊呀
回復

llaus 發表於 2009-6-23 08:44:31 |顯示全部樓層
熊貓太太做野真齊整啵add3icon
好收成是應得呀
回復

farfeifar 發表於 2009-6-23 11:27:55 |顯示全部樓層
見到你塊田又即刻晨朝流流就白日夢中...
回復

熊貓太 發表於 2009-6-23 16:05:46 |顯示全部樓層
你d南瓜爬得好靚呀,係個架到睇落好整齊呀http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(39).gif
cookie20002005 發表於 2009-6-23 07:49

多謝呀~~~~
用左唔少時間同地大執架啦add12icon ................
回復

熊貓太 發表於 2009-6-23 16:11:23 |顯示全部樓層
熊貓太太做野真齊整啵add3icon
好收成是應得呀
llaus 發表於 2009-6-23 08:44

好衰架, 蛙兄add14icon ~~~~~
讚到我有d面紅tim ...............
最衰我咁遲先去新兄個鋪睇丫add5icon
如果唔係, 知佢黎我果邊, 一定搵下佢吹下水
回復

熊貓太 發表於 2009-6-23 16:13:39 |顯示全部樓層
見到你塊田又即刻晨朝流流就白日夢中...http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(39).gif
farfeifar 發表於 2009-6-23 11:27

花花, 唔好諗啦.............
just do itadd10icon .............
回復

cookie20002005 發表於 2009-6-23 16:38:24 |顯示全部樓層
多謝呀~~~~
用左唔少時間同地大執架啦add12icon ................
熊貓太 發表於 2009/6/23 16:05

執得好好呀,真係抵你有好收成架
回復

熊貓太 發表於 2009-6-23 17:14:15 |顯示全部樓層
執得好好呀,真係抵你有好收成架
cookie20002005 發表於 2009-6-23 16:38

過獎啦add4icon ................
回復