Agnes紀錄簿

作者: Agnes 發表于 2009-5-1 21:38:13
10393 214
Agnes 發表於 2009-6-18 21:39:53 |顯示全部樓層
迷岩是四月尾由 sammy 分享得來, 個多月就交第一份功課了.
拐帶咗 sammy 唔少靚女返家, 實在可能名牌都會搞亂, 有錯請提點.
P1040611 (Small).JPG
P1040680 (Small).JPG
P1040686 (Small).JPG
回復

Agnes 發表於 2009-6-20 12:22:58 |顯示全部樓層
今日 Sammy 分享的 Mark 哥開花了, 紫花迷岩的樣子都好相像, 要學吓點分佢地.
thx Sammy, 你 d 迷岩通通都好乖, 好勤力呢!

P1040690 (Small).JPG
回復

barbeemak 發表於 2009-6-20 12:46:29 |顯示全部樓層
嘩, 你都好多品種, 睇到我流晒口水啦
回復

Agnes 發表於 2009-6-20 12:56:14 |顯示全部樓層
嘩, 你都好多品種, 睇到我流晒口水啦
barbeemak 發表於 2009-6-20 12:46

謝謝 barbeemak 賞花, 都係多得呢度好多花友邊放毒, 邊供毒, 搞到我個窗台好似選美會咁熱鬧
回復

barbeemak 發表於 2009-6-20 12:57:23 |顯示全部樓層
不過你真係好犀利, d花真係好靚
回復

Agnes 發表於 2009-6-20 13:02:31 |顯示全部樓層
不過你真係好犀利, d花真係好靚
barbeemak 發表於 2009-6-20 12:57

唔靚, S 咗的收起咗啫
回復

sammy 發表於 2009-6-20 23:54:38 |顯示全部樓層
塗脂抹粉的Mark哥
回復

Agnes 發表於 2009-6-21 00:46:49 |顯示全部樓層
塗脂抹粉的Mark哥
sammy 發表於 2009-6-20 23:54

點解 Mark哥塗脂抹粉呢?有請 sammy 解畫.
回復

sammy 發表於 2009-6-21 00:54:13 |顯示全部樓層
點解 Mark哥塗脂抹粉呢?有請 sammy 解畫.http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(100).gif
Agnes 發表於 2009-6-21 00:46

冇, 只係覺得Mark哥呢個名陰陽怪氣
回復

Agnes 發表於 2009-6-21 01:01:44 |顯示全部樓層
冇, 只係覺得Mark哥呢個名陰陽怪氣
sammy 發表於 2009-6-21 00:54

叫佢做 Mark 姐好 d 嗎?
回復

sammy 發表於 2009-6-21 01:22:46 |顯示全部樓層
叫佢做 Mark 姐好 d 嗎?http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(19).gif
Agnes 發表於 2009-6-21 01:01

Mark哥Mark姐咁江湖味嘅?
不如叫"墨客"美人/紫妃/紫袖添香/翦紫霞......
回復

Agnes 發表於 2009-6-21 13:39:49 |顯示全部樓層
Mark哥Mark姐咁江湖味嘅?
不如叫"墨客"美人/紫妃/紫袖添香/翦紫霞......
sammy 發表於 2009-6-21 01:22

係嘅!係嘅!江湖味太重是大煞風景, 最怕改壞名.
叫「倩迷墨客」又如何?
回復

sammy 發表於 2009-6-21 13:42:19 |顯示全部樓層
係嘅!係嘅!江湖味太重是大煞風景, 最怕改壞名.http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(107).gif
叫「倩迷墨客」又如何?http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(106). ...
Agnes 發表於 2009-6-21 13:39

就咁話啦
回復

Agnes 發表於 2009-6-21 13:45:24 |顯示全部樓層
就咁話啦
sammy 發表於 2009-6-21 13:42

sammy, 吓, 又會咁快, 嚇死啦!
回復

Agnes 發表於 2009-6-23 11:00:54 |顯示全部樓層
我是初哥, 而家先知迷岩咁可愛, 夏季密密開花, 雙子星又交功課啦!
P1040702 (Small).JPG

排排企乖乖合照啦!
P1040701 (Small).JPG
回復

Agnes 發表於 2009-6-23 11:04:50 |顯示全部樓層
Petite Blarney 都好好形狀, 睇見都醒神
P1040703 (Small).JPG
回復

Agnes 發表於 2009-6-23 13:50:41 |顯示全部樓層
在 pauline 處打劫回來的蟲, 個多星期小苗便出了. 做賊要倉惶逃走, 名都冇記低.
P1040707 (Small).JPG
回復

Agnes 發表於 2009-7-4 11:33:32 |顯示全部樓層

sammy 的倩迷墨客一開三, d 斑斑好靚
P1040742 (Small).JPG
P1040745 (Small).JPG
回復

barbeemak 發表於 2009-7-4 11:39:01 |顯示全部樓層
sammy 的情迷墨客一開三, d 斑斑好靚http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(1).gif
Agnes 發表於 2009-7-4 11:33

三胞胎, 哈哈
回復

Agnes 發表於 2009-7-4 11:39:44 |顯示全部樓層
不知名的 av
P1040740 (Small).JPG

最搞笑係竟然 label 咗下面嗰款係 c36
P1040739 (Small).JPG

好心人認到嘅話比番個名佢啦!
回復