自己開電視既性感小狗"sexy"

作者: donaldfiona 發表于 2009-4-17 17:38:02
1982 14
一返屋企黑麻麻, 但點解開左電視既?

原來係八妹仔自己開電視, 仲要睇夏雨( 都唔知今日幾點開既)

開心到脷都伸埋呀!
小孩子 發表於 2009-4-17 18:04:40 |顯示全部樓層
咁叻既佢
得佢自己一個留係屋企?
回復

kawing3310 發表於 2009-4-17 19:05:41 |顯示全部樓層
狗都識自己開電視add9icon??!!
回復

hellokitty_971 發表於 2009-4-25 19:29:00 |顯示全部樓層
佢悶呀...醒目
回復

claudiatang 發表於 2009-4-25 20:01:14 |顯示全部樓層
醒目。
但.....若按了重撥鍵打長途電話就.............
回復

vivi 發表於 2009-4-25 20:32:48 |顯示全部樓層
HA, 狗狗重識得坐係貴妃椅嘆電視添
回復

hellokitty_971 發表於 2009-4-26 22:18:20 |顯示全部樓層

試過有位客人放低隻芝娃娃係bed屎入面, 自己就行入來鋪頭買狗糧,

返轉頭既時候, 見隻芝娃娃係車入面既前坐位跳跳下, 主人仲話好得意呀... monkey (41).gif 哈哈

(仲隔住玻璃窗玩), 突然間聽到(躂)一聲,

原來隻狗狗踩到鎖車門粒制 monkey (48).gif ,

車匙係車入面, 屋企無後備匙, 狗狗開始好凍縮返入狗袋(因為車入面開行冷氣), monkey (59).gif

又要搵車房, 又要搵師傅,幾個鍾之後, 有車房師傅到場鉤鎖, 好彩都開到, 唔係要拖返車房爆玻璃
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-4-26 22:32:12 |顯示全部樓層
試過有位客人係bed屎入面放低隻芝娃娃, 之後行出車外, 買狗糧,
返轉頭既時候, 見隻芝娃娃係車入面既前坐位跳跳下, 主人仲話好得意呀...哈哈(仲隔住玻璃窗玩), 突然間聽到(躂)一聲, ...
hellokitty_971 發表於 2009-4-26 22:18

鎖左門?
回復

vivi 發表於 2009-4-26 22:32:29 |顯示全部樓層
試過有位客人係bed屎入面放低隻芝娃娃, 之後行出車外, 買狗糧,
返轉頭既時候, 見隻芝娃娃係車入面既前坐位跳跳下, 主人仲話好得意呀...哈哈(仲隔住玻璃窗玩), 突然間聽到(躂)一聲, ...
hellokitty_971 發表於 2009-4-26 22:18

狗狗開左架平治走?
回復

hellokitty_971 發表於 2009-4-26 22:33:38 |顯示全部樓層
狗狗開左架平治走?
vivi 發表於 2009-4-26 22:32

ha..ha..知自己打得慢
回復

vivi 發表於 2009-4-26 22:33:44 |顯示全部樓層
試過有位客人放低隻芝娃娃係bed屎入面, 自己就行入來鋪頭買狗糧,

返轉頭既時候, 見隻芝娃娃係車入面既前坐位跳跳下, 主人仲話好得意呀...117677哈哈

原來隻狗狗踩到鎖車 ...

哎呀, 停車唔息匙
回復

wendy_choy_hk 發表於 2009-4-27 10:13:07 |顯示全部樓層
佢真係好勁
回復

carlo 發表於 2009-4-28 01:29:44 |顯示全部樓層

返轉頭既時候, 見隻芝娃娃係車入面既前坐位跳跳下, 主人仲話好得意呀...117677哈哈

原來隻狗狗踩到鎖車 ...

好睇唔係 BANZ 同 日產咋 !  會 CUT 油架 !  ............一定要拖車 - 我試過 !
回復

prodorothyhkg 發表於 2009-4-28 10:12:42 |顯示全部樓層
哎呀, 停車唔息匙
vivi 發表於 2009-4-26 22:33

好多有狗向樹會唔息匙,驚焗親~
回復

donaldfiona 發表於 2009-5-19 12:09:59 |顯示全部樓層
haha 屋企仲有貓貓"呀仔" 而家都唔知係邊個架~ 連續開左兩晚~ 但第一晚sexy 就攤o係sofa 好嘆咁~ 咁就入佢數架la!~hahaha  佢平時真係幾嘆架~ 訓sofa~ 訓床仔~ 坐人地大脾~ 至醒係佢

wa~ 芝娃娃都幾勁wor!~hahaha 比著我地就大鑊啦~~~
回復