Optimara Evergrace葉片~完~

作者: alexander 發表于 2009-4-14 12:56:06
1610 21

Optimara Evergrace葉片 (標準型,已有小許根) 3份,每份1片,只得3片沒有後補。

交收方法 : 郵寄, 花友需自備己貼上$1.4郵票的回郵信封及硬盒仔,沒有的不會處理!
(盒仔不少於 10cm x 5cm x2cm 的硬盒)
資格:只接受2009年2月1日或以前註冊之花友申請
**花樣可在園藝館尋找

注意事項:
1. 接受分享者請PM我取地址,信封面請注明申請物品名稱及網名。
2. 花友如未能於登記後一星期內寄出回郵,即當自動棄權。
3. 收到葉片後,接受分享者必須在帖中回覆確認。
4. 葉片送出與否,本人有最終之決定權。
5. 本人不負責任何郵寄之風險。

有興趣者,請在此排隊,謝謝 :
1. pearl413 (thank you so much)
2. jolin726
3 ERICA

再黎過~
1.Evalam (多謝晒)
2.N小姐
~完~
nickyhk 發表於 2009-4-14 13:20:33 |顯示全部樓層
奇怪呀. 今次沒人要既???
回復

pearl413 發表於 2009-4-14 13:20:43 |顯示全部樓層
1. pearl413 (thank you so much)
2.
回復

jolin726 發表於 2009-4-14 13:37:05 |顯示全部樓層
2. jolin726
回復

tohk 發表於 2009-4-14 13:38:42 |顯示全部樓層
可能咁啱係食飯時間, 人人出晒街...
回復

erica 發表於 2009-4-14 13:44:11 |顯示全部樓層
2. jolin726
3 ERICA
回復

puilamtpl 發表於 2009-4-14 13:54:35 |顯示全部樓層
我可否做後備呀
回復

alexander 發表於 2009-4-14 15:45:33 |顯示全部樓層
我可否做後備呀
puilamtpl 發表於 2009-4-14 13:54

sorry~只得3片,沒有後備呀~

2. jolin726
3 ERICA
回復

alexander 發表於 2009-4-18 01:12:42 |顯示全部樓層

2. jolin726
3 ERICA  今天收到回郵........

ERICA 你寄黎個盒仔唔夠長, 上面寫左(盒仔不少於 10cm x 5cm x2cm 的硬盒),
個盒長得7cm 度,葉片入唔到你個盒喎. 你有冇盒仔不少於 10cm x 5cm x2cm 的硬盒呀?
回復

alexander 發表於 2009-4-21 10:35:28 |顯示全部樓層
2. jolin726
3 ERICA  昨天已經寄出
回復

erica 發表於 2009-4-28 22:50:33 |顯示全部樓層
收到了,謝謝呀
回復

jolin726 發表於 2009-4-29 13:11:25 |顯示全部樓層
收到葉子, 謝謝.  寄回盒子比你, 為你添麻煩不好意思.
花友alexander 真係好好人
回復

alexander 發表於 2009-5-1 01:47:04 |顯示全部樓層
因各種原因那3片葉仲係我度 ,其中2片可再分享
Optimara Evergrace葉片 (標準型,已有小許根) 2份,每份1片,沒有後補。

交收方法 : 郵寄, 花友需自備己貼上$1.4郵票的回郵信封及硬盒仔,沒有的不會處理!
資格:只接受2009年2月1日或以前註冊之花友申請
**花樣可在園藝館尋找

注意事項:
1. 接受分享者請PM我取地址,信封面請注明申請物品名稱及網名。

1.
2.
回復

Evalam 發表於 2009-5-1 01:54:47 |顯示全部樓層
好靚呀!不過唔合資格
回復

alexander 發表於 2009-5-1 02:03:56 |顯示全部樓層
好靚呀!不過唔合資格
Evalam 發表於 2009-5-1 01:54

你照排啦,反正我有其他葉比你~
注意事項第4點
回復

Evalam 發表於 2009-5-1 02:06:18 |顯示全部樓層
[quote]因各種原因那3片葉仲係我度 ,其中2片可再分享
Optimara Evergrace葉片 (標準型,已有小許根) 2份,每份1片,沒有後補。

...

1. Evalam (多謝晒)
2.
回復

N小姐 發表於 2009-5-1 02:07:23 |顯示全部樓層
好靚好靚~好想要...
但又唔夠資格
回復

alexander 發表於 2009-5-1 02:11:09 |顯示全部樓層
冇所謂啦~
因各種原因那3片葉仲係我度 ,其中2片可再分享

資格:冇限制
**花樣可在園藝館尋找

注意事項:

2.
回復

alexander 發表於 2009-5-1 02:13:04 |顯示全部樓層
好靚好靚~好想要...
但又唔夠資格
N小姐 發表於 2009-5-1 02:07

要就比你~(快手分出去,片葉都開始有葉仔出o羅)
2.N小姐
~完~
回復

N小姐 發表於 2009-5-1 02:14:42 |顯示全部樓層
Really Thanks~仲要有埋葉仔~太好了
回復

12下一頁