我的愛貓 -- a 貨與 b貨比較

作者: p@g 發表于 2009-4-12 15:47:38
4504 27
davidng 發表於 2009-4-21 17:26:23 |顯示全部樓層
two cat are beautiful .
回復

carlo 發表於 2009-4-23 15:39:28 |顯示全部樓層
HEHE ~ 仲有 C 貨 :

刁鑽 153.jpg 貓2jpg.jpg 貓咪 052.jpg
回復

carlo 發表於 2009-4-23 15:43:23 |顯示全部樓層
我係上年5月21日係屋企樓下執返黎
佢身世都好可憐...

執佢返黎果時大約2個月大左右, 同佢一齊仲有兩兄弟 (不過唔同樣add3icon )
因為果時我有餵開樓下d流浪貓, (宜家無餵啦! 因為比房署捉晒 )
見到佢地幾日, 但係 ...
p@g 發表於 2009-4-12 20:51

好可憐呀 !  其實如果妳下次見到 , 可以同佢地做 CCCP , 如果 DESEX 左 剪左耳 , 佢地就有免死金牌 , 唔會殺架啦 !   

為貓貓狗狗好請支持絕育
回復

hellokitty_971 發表於 2009-4-23 20:07:00 |顯示全部樓層
C 貨係度做咩呀, 咁攪笑既?
回復

vivi 發表於 2009-4-23 21:29:39 |顯示全部樓層
HAHAH好勤力, 睇書睇到眼瞓呀
回復

carlo 發表於 2009-4-23 22:36:20 |顯示全部樓層
C 貨係度做咩呀, 咁攪笑既?
hellokitty_971 發表於 2009-4-23 20:07

c 貨 = 刁鑽 , 佢無一隻好懶好懶既貓 , 佢坐左係度 , 妳放咩上佢既身 , 佢都唔理妳架 !  不過佢已經仙遊左 LU !
回復

p@g 發表於 2009-4-24 20:45:51 |顯示全部樓層
c 貨 = 刁鑽 , 佢無一隻好懶好懶既貓 , 佢坐左係度 , 妳放咩上佢既身 , 佢都唔理妳架 !  不過佢已經仙遊左 LU !
carlo 發表於 23/4/2009 22:36

佢幾大個, 因咩事仙遊
我好想同佢做個 friendadd8icon
回復

carlo 發表於 2009-4-25 02:39:18 |顯示全部樓層
佢幾大個, 因咩事仙遊
我好想同佢做個 friendadd8icon
p@g 發表於 2009-4-24 20:45

90 年養 2008 年過身 , VET 都 CHECK 唔到咩事 !  咁就死左 !
回復