係時候吹水版攪飯局了~ 完

作者: 貓后 發表于 2009-4-10 16:45:23
30751 934
avery 發表於 2009-4-11 00:33:54 |顯示全部樓層
你做乜拖我落水?
虛宿寶瓶 發表於 2009-4-11 00:27

拖你落水就梗啦 ~ 你係 高瘦 _ 一族既表表者喎 ~
回復

jacky 發表於 2009-4-11 00:34:03 |顯示全部樓層
水母你幾時生到圓圓潤潤
你都係瘦人標青一族喎add4icon
江江 發表於 2009-4-11 00:29

江江江江江江江江
回復

avery 發表於 2009-4-11 00:35:08 |顯示全部樓層
阿媽生得人人都 unique, 水母圓圓潤潤不知幾可愛.
唔通生到周身痕 bamboo 先好睇麼??

~~~惡痕急退~~~
jellyfishy 發表於 2009-4-11 00:25

我寧願做 bamboo 痕勒 ... Ivy Ivy 我接受唔到 ....
回復

avery 發表於 2009-4-11 00:36:01 |顯示全部樓層
江江江江江江江江
jacky 發表於 2009-4-11 00:34

J  Junior 你 _ 咩 up 咁多個江呀 ~
回復

lameric 發表於 2009-4-11 00:36:07 |顯示全部樓層
你班友仔做乜攪到嗌交?

報名時間:現在開始 (請copy下列list排隊並選擇日子)

4月27日星期一 ((貓后, WAH,oneonewe, 小白,
4月29日星期三 ((貓后,oneonewe, 小白,lameric
4月30日星期四 ((貓后, candyafr, vivi,oneonewe, 小白,lameric
5月02日星期六 ((貓后, candyafr,oneonewe, 小白,lameric
1. 貓后
2. candyafr
3. wah
4.vivi
5.oneonewe
6. 小白
7. lameric
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-4-11 00:37:26 |顯示全部樓層
拖你落水就梗啦 ~ 你係 高瘦 _ 一族既表表者喎 ~
avery 發表於 2009-4-11 00:33

咩呀!家陣你 "_" 做乜,你o個隻係咩字呀?你想講乜你咪講囉!吞左隻字做乜?
回復

avery 發表於 2009-4-11 00:40:03 |顯示全部樓層
咩呀!家陣你 "_" 做乜,你o個隻係咩字呀?你想講乜你咪講囉!吞左隻字做乜?
虛宿寶瓶 發表於 2009-4-11 00:37

回復

jacky 發表於 2009-4-11 00:40:51 |顯示全部樓層
J  Junior 你 _ 咩 up 咁多個江呀 ~
avery 發表於 2009-4-11 00:36

又唔係叫你=="
回復

jellyfishy 發表於 2009-4-11 00:41:42 |顯示全部樓層
搵人帶番條bamboo過去吹水位啦~ 呢到flooding喇~
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-4-11 00:42:38 |顯示全部樓層
搵人帶番條bamboo過去吹水位啦~ 呢到flooding喇~
jellyfishy 發表於 2009-4-11 00:41

咁神性o既任務,交比你!
回復

avery 發表於 2009-4-11 00:45:54 |顯示全部樓層
又唔係叫你=="
jacky 發表於 2009-4-11 00:40

但眼冤囉 ....
回復

jacky 發表於 2009-4-11 00:46:42 |顯示全部樓層
但眼冤囉 ....
avery 發表於 2009-4-11 00:45

你唔抵得~
回復

avery 發表於 2009-4-11 00:47:04 |顯示全部樓層
jellyfishy 發表於 2009-4-11 00:41

Bamboo 係一支支架 Ivy ~
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-4-11 00:49:11 |顯示全部樓層
avery 發表於 2009-4-11 00:47

嗯.....  點解唔可以係一條條?

即係我成日講.. "一碌鏡"..  "一支 lens" !

一碌 bamboo 又得唔得呢?但  "一條鏡" ....  
回復

avery 發表於 2009-4-11 00:49:27 |顯示全部樓層
你唔抵得~
jacky 發表於 2009-4-11 00:46

我真係唔抵得你每日只可以應付 "大小二便等小事" 囉 ....

咁真係太得閒勒 ....
回復

jacky 發表於 2009-4-11 00:50:37 |顯示全部樓層
我真係唔抵得你每日只可以應付 "大小二便等小事" 囉 ....

咁真係太得閒勒 ....
avery 發表於 2009-4-11 00:49

你恨唔倒~
回復

jellyfishy 發表於 2009-4-11 00:52:01 |顯示全部樓層
avery 發表於 2009-4-11 00:47

yat tiu tang tiu

喂~ bamboo, 你可能太耐無見水母喇, 佢比早兩年down 左十多lbs 喎~

~~惡痕退散~~
回復

avery 發表於 2009-4-11 00:52:38 |顯示全部樓層
嗯.....  點解唔可以係一條條?

即係我成日講.. "一碌鏡"..  "一支 lens" !

一碌 bamboo 又得唔得呢?但  "一條鏡" ....  
虛宿寶瓶 發表於 2009-4-11 00:49

一碌 bamboo 梗 OK ~ 但一條 bamboo ...

一條籐條就話啫 ....

一舊水母, 一架水母, 一部水母 ... 唔得卦 ...
回復

Exodus 發表於 2009-4-11 00:53:22 |顯示全部樓層
惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散惡痕退散
回復

jellyfishy 發表於 2009-4-11 00:53:36 |顯示全部樓層
一碌 bamboo 梗 OK ~ 但一條 bamboo ...

一條籐條就話啫 ....

一舊水母, 一架水母, 一部水母 ... 唔得卦 ...
avery 發表於 2009-4-11 00:52

叫你超級高b bamboo 痕喇, 啱聽未呀?
番過去啦~
回復