係時候吹水版攪飯局了~ 完

作者: 貓后 發表于 2009-4-10 16:45:23
30843 934
jellyfishy 發表於 2009-4-14 21:16:49 |顯示全部樓層
據線人報料
行哥好似話會去喎
oneonewe 發表於 2009-4-14 21:14

佢... 哈~ 真係應左你來可以唔來,唔應你又有可能會來~
回復

貓后 發表於 2009-4-14 21:16:50 |顯示全部樓層
留俾行行啦...
我呢d...2打6
Ling_Lin 發表於 2009-4-14 21:14

先報先有的,所以你想去,留名先丫,所以你唔好話自己2打6,我哋係吹水版花友,所以你報名丫
回復

maggielawkm 發表於 2009-4-14 21:17:15 |顯示全部樓層
但寶妹唔係報咗名咩,咁水母呢?
貓后 發表於 14-4-2009 21:08

你係第一期既樓主嘛~ 當然要出現啦~~~第二期樓都報左名…第三期果個肯出黎未? <<<<咪話報左囉~~ 眼大大~
回復

Ling_Lin 發表於 2009-4-14 21:17:31 |顯示全部樓層
先報先有的,所以你想去,留名先丫,所以你唔好話自己2打6,我哋係吹水版花友,所以你報名丫
貓后 發表於 2009-4-14 21:16

meow后你咁講...............
唔得ga wor..
我會過意唔去~
回復

貓后 發表於 2009-4-14 21:17:35 |顯示全部樓層
jellyfishy 發表於 2009-4-14 21:16

係丫,佢係咁的 哈 
回復

貓后 發表於 2009-4-14 21:18:25 |顯示全部樓層
meow后你咁講...............
唔得ga wor..
我會過意唔去~
Ling_Lin 發表於 2009-4-14 21:17

我係樓主,去飯局先報先作準,而且以最多人出席的日期作準
回復

maggielawkm 發表於 2009-4-14 21:18:52 |顯示全部樓層
jellyfishy 發表於 14-4-2009 21:16

你講得岩~~ 佢要黎~ 理得你15定16 個~
回復

貓后 發表於 2009-4-14 21:20:27 |顯示全部樓層
你講得岩~~ 佢要黎~ 理得你15定16 ~
maggielawkm 發表於 2009-4-14 21:18

你講得無錯,又係即慶的性格
回復

Ling_Lin 發表於 2009-4-14 21:30:01 |顯示全部樓層
xddddd ............
都唔知去唔去好......

煩惱!
回復

Exodus 發表於 2009-4-14 21:31:58 |顯示全部樓層
據線人報料
行哥好似話會去喎
oneonewe 發表於 2009-4-14 21:14

等我又打去問下先~~~
回復

oneonewe 發表於 2009-4-14 21:32:51 |顯示全部樓層
等我又打去問下先~~~
Exodus 發表於 2009-4-14 21:31

記得報料
回復

Exodus 發表於 2009-4-14 21:49:58 |顯示全部樓層
現在開始 (請copy下列list排隊並選擇日子)   搞掂!!!

4月27日星期一 ((貓后, WAH,oneonewe, 小白,claudia.大菲媽, JUMP, 
4月29日星期三 ((貓后,oneonewe, 小白,lameric,claudia,大菲媽, JUMP, 瑪姬
4月30日星期四 ((貓后, candyafr, vivi,oneonewe, 小白,lameric,claudia,大菲媽, JUMP,瑪姬, jellyfishy, 江江+寶瓶呢?, 身痕怪
5月02日星期六 ((貓后, candyafr,oneonewe, 小白,lameric,claudia, JUMP
1.   貓后
2.   candyafr
3.   wah
4.   vivi
5.   oneonewe
6.   小白
7.   lameric
8.   claudia
9.   大菲媽                 (唔知之前寫乜,不過報左先,追完再算)
10.  JUMP JUMP
11.  寶瓶                   (都係報左先!咪執輸! )
12.  瑪姬                (去打邊爐)
13.  江江                   (報到先..好想見你地一面..)
14.  jellyfishy         (7-9pm)
15.  avery  (最好星期4 wor)
回復

Ling_Lin 發表於 2009-4-14 21:53:35 |顯示全部樓層
yo!!!!!

祝食得開心*v*!
回復

claudiatang 發表於 2009-4-14 21:56:14 |顯示全部樓層
4月27日星期一 ((貓后, WAH,oneonewe, 小白,claudia.大菲媽, JUMP, 
4月29日星期三 ((貓后,oneonewe, 小白,lameric,claudia,大菲媽, JUMP, 瑪姬
4月30日星期四 ((貓后, candyafr, vivi,oneonewe, 小白,lameric,claudia,大菲媽, JUMP,瑪姬, jellyfishy, 江江+寶瓶呢?, 身痕怪
5月02日星期六 ((貓后, candyafr,oneonewe, 小白,lameric,claudia, JUMP
1.   貓后
2.   candyafr
3.   wah
4.   vivi
5.   oneonewe
6.   小白
7.   lameric
8.   claudia(鎖你呀。星期一有事,其它日子無問題)
9.   大菲媽                 (唔知之前寫乜,不過報左先,追完再算)
10.  JUMP JUMP
11.  寶瓶                   (都係報左先!咪執輸! )
12.  瑪姬                (去打邊爐)
13.  江江                   (報到先..好想見你地一面..)
14.  jellyfishy         (7-9pm)
回復

avery 發表於 2009-4-14 22:30:55 |顯示全部樓層
五代果日帶定 $330 交收你既 Ping Ping 同 迷你毛各兩種 ~ 送無肥 Peat Moss 一包 ~

大菲媽帶袋收你既角莖蘭

maggie & Tony 每人 peat moss 一包仔換兔仔植料 ( maggie / 貓妖 俾 Ton Ton)

Vivi 送兔仔一盆試種

串嘴針冲乾淨涼等俾我凌遲做花肥 ~~
回復

Exodus 發表於 2009-4-14 22:38:19 |顯示全部樓層
做乜唔送野俾我架?!?!?!
回復

candyafr 發表於 2009-4-14 22:39:50 |顯示全部樓層
五代果日帶定 $330 交收你既 Ping Ping 同 迷你毛各兩種 ~ 送無肥 Peat Moss 一包 ~

大菲媽帶袋收你既角莖蘭

maggie & Tony 每人 peat moss 一包仔換兔仔植料 ( maggie / 貓妖 俾 Ton Ton)

Vivi ...
avery 發表於 2009-4-14 22:30

行行,仲有我啊.......上次提過的
回復

avery 發表於 2009-4-14 22:39:52 |顯示全部樓層
做乜唔送野俾我架?!?!?!
Exodus 發表於 2009-4-14 22:38

你口臭
回復

avery 發表於 2009-4-14 22:42:23 |顯示全部樓層
行行,仲有我啊.......上次提過的
candyafr 發表於 2009-4-14 22:39

咩料 ??
回復

vivi 發表於 2009-4-14 22:44:00 |顯示全部樓層

大菲媽帶袋收你既角莖蘭

Vivi 送兔仔一盆試種

串嘴針冲乾淨涼等俾我凌遲做花肥 ~~ avery 發表於 2009-4-14 22:30

咿, 有我份嘅
究景邊日食野呀
29號我一定唔得喎
回復