av葉子~(完)

作者: 小天使 發表于 2009-4-9 00:43:00
3712 50

交收方法: 郵寄,花友自備$1.4郵票連回郵信封及膠盒

注意事項:
1. 積分需達4分或以上。
2. 接受分享者請PM我取地址,信封面請注明申請物品名稱及網名。
3. 花友如未能於登記後一星期內寄出回郵,即當自動棄權。
4. 收到葉片後,接受分享者必須在帖中回覆確認。
5. 葉片送出與否,本人有最終之決定權。
6. 本人不負責任何郵寄之風險。

422 Rob's Loose Noodle請排列: (每份有2塊葉)
1. Charinida ~ 完成交收
2. puilamtpl ~ 完成交收

240 Lyon's Silver Mink請排列: (每份有2塊葉)
1. geminickh ~ 完成交收
2. puilamtpl ~ 完成交收
3. hkstarboy  ~ 完成交收

A89 花樣請參考http://www.hkplants.com/viewthread.php?tid=10117&highlight=A89
請排列: (每份有2塊葉)
1. 小孩子 (用Petite Blanche交換)~ 完成交收
2. hyacinth(用A53交換)~ 完成交收
3. ylee ~ 完成交收
CHaRiNida 發表於 2009-4-9 00:47:05 |顯示全部樓層
1.Charinida(THX)
2.
回復

happymiu 發表於 2009-4-9 01:03:47 |顯示全部樓層
1.Charinida(THX)
2.happymiu (thx)
回復

sukyee0227 發表於 2009-4-9 11:58:17 |顯示全部樓層
452 Sequins 'n' Ribbons (standard size) 可否交換
回復

小天使 發表於 2009-4-9 12:06:26 |顯示全部樓層
452 Sequins 'n' Ribbons (standard size) 可否交換
sukyee0227 發表於 2009-4-9 11:58

452隻花好靚呀...不過太大棵冇位擺...你會唔會有d細d架呢?
回復

Lemon 發表於 2009-4-9 13:29:28 |顯示全部樓層
你要A3 Irish Flirt嗎?我有2片修葉, 可以送給你。
回復

小節瓜 發表於 2009-4-9 13:45:49 |顯示全部樓層
可唔可以送埋比我AR,因為我好中意呢隻花
回復

小天使 發表於 2009-4-9 14:12:31 |顯示全部樓層
你要A3 Irish Flirt嗎?我有2片修葉, 可以送給你。
Lemon 發表於 2009-4-9 13:29

好呀...都幾靚...
回復

sukyee0227 發表於 2009-4-9 15:00:25 |顯示全部樓層
A3 我有小苗呀 or C40 都是半迷理
回復

sukyee0227 發表於 2009-4-9 15:09:12 |顯示全部樓層
C40 只都葉
回復

小天使 發表於 2009-4-9 15:16:39 |顯示全部樓層
A3 我有小苗呀 or C40 都是半迷理
sukyee0227 發表於 2009-4-9 15:00

請問c40的花樣係點?
回復

happymiu 發表於 2009-4-9 15:25:11 |顯示全部樓層
hihi 小天使... 我見你地商討得咁高興, 我都想插口問句呀...就係宜家係咪同之前一樣, 如果係Apr 10之前, 你同人交換完, 有多既就可以分享俾我&Charinida呢?

如是, 我希望要A89... 另外, 無論你會否分享俾我, 都請你pm告知.. 免我一直抱著希望.. Thx
回復

Lemon 發表於 2009-4-9 15:26:32 |顯示全部樓層
8# 小節瓜
唔好意思,沒有多了add11icon
回復

happymiu 發表於 2009-4-9 16:02:21 |顯示全部樓層
hihi 小天使, 又係我呀.. 見你係pm覆我話"分享取消~更改規則" ~咁我明白喇.. 但係我有個小小既提議, 就係你不如改 [分享] 去[交換]喇.. 咁樣可能會比較貼提...^^
回復

小天使 發表於 2009-4-9 16:07:45 |顯示全部樓層
hihi 小天使, 又係我呀.. 見你係pm覆我話"分享取消~更改規則" ~咁我明白喇.. 但係我有個小小既提議, 就係你不如改 [分享] 去[交換]喇.. 咁樣可能會比較貼提...^^ ...
happymiu 發表於 2009-4-9 16:02

我還是分享bor唔好意思...不過交換優先...好多謝你咁熱心....
回復

happymiu 發表於 2009-4-9 16:20:26 |顯示全部樓層
係呀.. 我係好熱心架.. 希望我既熱心會快d令我既績分由2分升到4分.. 咁我就可以有資格接受分享喇.. 雖然我尋晚排隊時係無績分限制, 不過, 我都明白儲多d分, 對我地都好既..!   

我還是分享bor唔好意思...不過交換優先...好多謝你咁熱心....
小天使 發表於 2009-4-9 16:07
回復

小天使 發表於 2009-4-9 16:22:35 |顯示全部樓層
係呀.. 我係好熱心架.. 希望我既熱心會快d令我既績分由2分升到4分.. 咁我就可以有資格接受分享喇.. 雖然我尋晚排隊時係無績分限制, 不過, 我都明白儲多d分, 對我地都好既..!   

...
happymiu 發表於 2009-4-9 16:20

咁第日都要係其他版面熱心d喇! 唔好淨係係分享版熱心呀!
回復

happymiu 發表於 2009-4-9 16:40:12 |顯示全部樓層
受教, 經一事, 長一智...
“分享版唔一定係分享, 熱心亦可以多方面”
我宜家就去拜訪其它”言之有物”既版面, 貢獻我既熱誠…
謝謝~!

咁第日都要係其他版面熱心d喇! 唔好淨係係分享版熱心呀!
小天使 發表於 2009-4-9 16:22
回復

小孩子 發表於 2009-4-9 18:01:12 |顯示全部樓層
用Petite Blanche同你換A89可以嗎?
回復

小天使 發表於 2009-4-9 18:58:11 |顯示全部樓層
用Petite Blanche同你換A89可以嗎?
小孩子 發表於 2009-4-9 18:01

可以呀! 用兩塊葉子ok嗎?
回復

123下一頁