返回列表 發新帖

吽泥和吽花生"夫"水問題~~~

作者: lkwcc 發表于 2009-4-7 16:00:55
3894 24
Jennie 發表於 2009-4-8 00:03:52 |顯示全部樓層
最緊要買果樣係 --- 口罩!
回復

breadtree 發表於 2009-4-8 00:46:26 |顯示全部樓層
18# Jennie
吽第三日陣味已經變到好怪啦....一係就好似上面個朋友咁講....吽到佢無晒味為止囉.....但係要五個月時間...不過好似話間中都要開一開咼....所以.....我都唔知仲吽唔吽好喇 ...
lkwcc 發表於 2009-4-7 23:57

我係用膠樽吽, 係好普通既膠樽, 佢會分解, 吽左一個week 之後, 未試過打開, 見到個樽好似就爆咁,
跟住慢慢打開個蓋, 好似開氣水咁, 有d氣馬上浮面, 好似吾係好滿水, 又未至於溢出, 但係都係果句囉....好嗅.
我又吾想晒野, 咪繼續囉 ...

如果真係去浸吾好放滿水, 7-8成好喇, 馬水開蓋既時候, 溢出晒, 搞到成手都係既話, 仲慘
回復

lkwcc 發表於 2009-4-8 10:20:29 |顯示全部樓層
22# breadtree
我係用玻璃樽去吽的....應該唔會有流出黎同爆樽既問題既.....最怕到時入面漲得勁.....開唔到個蓋囉
回復

farfeifar 發表於 2009-4-8 13:49:33 |顯示全部樓層
22# breadtree
我係用玻璃樽去吽的....應該唔會有流出黎同爆樽既問題既.....最怕到時入面漲得勁.....開唔到個蓋囉
lkwcc 發表於 2009-4-8 10:20

嘩, 冇人用玻璃樽吽架! 有人試過爆玻璃樽喇~
你快d換返個膠樽啦!!!!!!!!!!
好彩你講一講咋!
回復

lkwcc 發表於 2009-4-8 14:20:52 |顯示全部樓層
24# farfeifar
嘩....估唔到威力會咁強勁喔.....今晚返去換膠樽....呢個任務都唔易啊....要打開佢...仲要慢慢倒出黎.....我咪要硬食果陣味........今日仲要咁好太陽添....加速發烤......哈哈哈~~~不過都多謝你既題醒啦....爆左樽就有排搞囉~~~~~
回復