av 修葉 - 161,274,142,446,s468,c76+,479+(已結束)

作者: p@g 發表于 2009-4-6 21:50:26
5579 80
月夜貓 發表於 2009-4-17 22:08:21 |顯示全部樓層
通常會有一, 兩日誤差,
不過希望唔好寄失就好啦add5icon
p@g 發表於 17/4/2009 21:56

希望真係唔好寄失啦!add8icon 最好星期六前寄到啦!add5icon 如果唔係D葉會焗死o架!add12icon add12icon add12icon
回復

ylee 發表於 2009-4-17 23:13:04 |顯示全部樓層
收到葉啦啦thanks
回復

queeniedequeen 發表於 2009-4-17 23:35:43 |顯示全部樓層
今日收到啦...謝謝你的分享噢!
回復

月夜貓 發表於 2009-4-19 08:42:50 |顯示全部樓層
慘啦!慘啦!add8icon add8icon add8icon 真係收唔到呀!add5icon add5icon add5icon D葉唔知去咗邊到呀!add12icon add12icon add12icon嗚........嗚........add2icon add2icon add2icon
回復

p@g 發表於 2009-4-19 13:21:59 |顯示全部樓層
慘啦!慘啦!add8icon add8icon add8icon 真係收唔到呀!add5icon add5icon add5icon D葉唔知去咗邊到呀!add12icon add12icon add12icon嗚........嗚........add2icon add2icon add2icon
月夜貓 發表於 19/4/2009 08:42

希望你聽日收到啦!!

都唔知點安慰你好...
如果真係收唔到, 我都可以再剪多次葉比你, 不過可能每樣一塊葉
回復

p@g 發表於 2009-4-19 13:53:39 |顯示全部樓層
alexgod,
至今仍未收到你的盒子, 也不知你寄出否?
可否與我聯絡, 星期三(22/4)前仍未聯絡上當作棄權
回復

eliho 發表於 2009-4-19 13:56:15 |顯示全部樓層
alexgod,
至今仍未收到你的盒子, 也不知你寄出否?
可否與我聯絡, 星期三(22/4)前仍未聯絡上當作棄權
p@g 發表於 2009-4-19 13:53

請問是不是有人棄權了446了???
回復

p@g 發表於 2009-4-19 14:03:42 |顯示全部樓層
請問是不是有人棄權了446了???
eliho 發表於 19/4/2009 13:56

曾經有人唔要, 但係有人補上左

係喎, 我記得你好似想要....某隻, 係唔係446?
如果係我番去睇下仲有無葉比你, 不過可能會係1塊
回復

eliho 發表於 2009-4-19 14:05:57 |顯示全部樓層
曾經有人唔要, 但係有人補上左

係喎, 我記得你好似想要....某隻, 係唔係446?
如果係我番去睇下仲有無葉比你, 不過可能會係1塊http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/pig/pig%20(174).gif ...
p@g 發表於 2009-4-19 14:03

係呀!!!
我想要446呀!!!
回復

p@g 發表於 2009-4-19 14:07:38 |顯示全部樓層
係呀!!!
我想要446呀!!!
eliho 發表於 19/4/2009 14:05

咁我番去睇下棵花有幾多葉先, 之後我至 pm 地址比你取葉
回復

eliho 發表於 2009-4-19 14:10:33 |顯示全部樓層
咁我番去睇下棵花有幾多葉先, 之後我至 pm 地址比你取葉
p@g 發表於 2009-4-19 14:07

嗯!!!
thank you!!!
回復

AppleYan 發表於 2009-4-20 16:02:12 |顯示全部樓層
今日收到葉片啦,多謝晒!
回復

CHaRiNida 發表於 2009-4-20 18:52:46 |顯示全部樓層
今日收到葉子啦仲有後備葉添啊,謝謝...好愛您=3=哈哈!!
回復

月夜貓 發表於 2009-4-20 19:54:07 |顯示全部樓層
我諗我收到啦!add4icon 因為我今日收到張領取郵件通知卡,叫我去郵政局度取。add6icon sorry呀!add11icon 可能我太緊張先至係咁post話收唔到add11icon add11icon add11icon 但係我都非常非常多謝你的分享!Thanks!add6icon add6icon add6icon
回復

p@g 發表於 2009-4-20 20:11:23 |顯示全部樓層
76# 月夜貓
咁你快d去拎拿, 我真係驚會局死佢add12icon
回復

sisterpig 發表於 2009-4-21 13:51:08 |顯示全部樓層
今日收到葉了,多謝晒
回復

月夜貓 發表於 2009-4-21 17:18:19 |顯示全部樓層
76# 月夜貓
咁你快d去拎拿, 我真係驚會局死佢add12icon
p@g 發表於 20/4/2009 20:11

今日中午已拎取,它們仲好健康冇事add14icon 謝謝你的分享!!add6icon 我想問下Little Rick係唔係迷你種嚟o架?add3icon 因為我見佢D葉比其他葉細?add3icon
回復

p@g 發表於 2009-4-21 19:43:58 |顯示全部樓層
今日中午已拎取,它們仲好健康冇事add14icon 謝謝你的分享!!add6icon 我想問下Little Rick係唔係迷你種嚟o架?add3icon 因為我見佢D葉比其他葉細?add3icon
月夜貓 發表於 21/4/2009 17:18

咁多日d葉會唔會軟身左add3icon
如果無真係好利害喎

Little Rick 係半迷你架
第日大個左影相比我睇下啦add6icon
回復

月夜貓 發表於 2009-4-21 20:13:05 |顯示全部樓層
咁多日d葉會唔會軟身左add3icon
如果無真係好利害喎

Little Rick 係半迷你架
第日大個左影相比我睇下啦add6icon
p@g 發表於 21/4/2009 19:43

係c76+有一塊葉有小小軟,不過其他都冇事。我將佢地插晒入膠杯度add4icon add4icon add4icon
回復

eliho 發表於 2009-4-24 15:41:41 |顯示全部樓層
收到葉片了!!!
thank you!!!
回復