筲箕灣 AV 店

作者: lala 發表于 2007-10-28 15:40:37
8218 66
ErineBB 發表於 2007-11-11 10:41:37 |顯示全部樓層
我當然講佢既website link喇..
我唔係唔想SHOW UP.. 我仲未掌權到夏天唔駛死囉..
我唔想再搬去公司呀.. 好似迫我返工睇佢地...
呵呵

原帖由 Peter 於 2007-11-9 22:06 發表

唔係好get到你話乜嘢link, 你係唔係問筲箕灣花店幾時有 link 呀

訂貨 ?  我地最近才同Rob's 同埋 Lyndon Lyon 訂完貨, 你又唔 show up.
回復

charles604498 發表於 2007-11-11 10:47:14 |顯示全部樓層
原帖由 lala 於 2007-11-11 00:06 發表
之前有花友問某啲品種:

Yukako/ Pauline Bartholomew / New Attitude:依我齋睇冇問,for sale 一定冇,種都好似唔覺眼...

Candy Bell:聽講個 waiting list 由筲箕灣排到粉領... 負責人話佢哋都諗緊點解決呢個供不應求嘅問 ...

有Candy Bell賣呀!好呀 我都好想要呢個種
回復

charles604498 發表於 2007-11-11 10:56:36 |顯示全部樓層
原帖由 ErineBB 於 2007-11-11 10:41 發表
我當然講佢既website link喇..
我唔係唔想SHOW UP.. 我仲未掌權到夏天唔駛死囉..
我唔想再搬去公司呀.. 好似迫我返工睇佢地...
呵呵

你唔想佢地絕種呀? 好簡單你每個種培多小苗送俾人講明到時自己棵過唔到夏天死會問佢羅返個種咁咪OK羅
回復

ErineBB 發表於 2007-11-11 11:02:08 |顯示全部樓層
都OK喎~~ 呵呵
回復

比得大帝 發表於 2007-11-11 18:45:19 |顯示全部樓層
原帖由 sel 於 2007-11-9 17:13 發表
花友們, 可唔可以同我問吓有冇Emerald City(春之夢)同 Princess K' Rei 幾錢呀? 佢個email冇人覆

Andy Lai 話有, 不過冇得賣, 唔知到時點賣.
回復

比得大帝 發表於 2007-11-11 18:58:21 |顯示全部樓層

隨影

隨影

暫時花少了點, 大部份十字未有得賣,
IMG_3009 (Small).JPG
IMG_3010 (Small).JPG
IMG_3011 (Small).JPG
IMG_3013 (Small).JPG
IMG_3012 (Small).JPG
IMG_3014 (Small).JPG
IMG_3016 (Small).JPG
IMG_3017 (Small).JPG
回復

sel 發表於 2007-11-11 21:23:19 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2007-11-11 18:45 發表

Andy Lai 話有, 不過冇得賣, 唔知到時點賣.
Thanks again peter
回復