超迷岩Bright Eyes有花lum喇!不過...

作者: polaris 發表于 2009-4-1 22:18:17
1473 12
我o既超迷岩Bright Eyes種都唔到一個月,就有花lum...因為我係迷岩新手,所以想請問係唔係正常架? 會唔會太快?

Tony 發表於 2009-4-1 22:19:56 |顯示全部樓層

咁高ge?add3icon
回復

polaris 發表於 2009-4-1 22:25:41 |顯示全部樓層

2# Tony

可能唔夠光...
回復

EMIRU 發表於 2009-4-2 09:59:09 |顯示全部樓層

你係由種子開始種定係人地比側芽你架?
種子既話就真係好似幾驚人
側芽唔夠一個月有花唔出奇
回復

polaris 發表於 2009-4-2 12:48:59 |顯示全部樓層

你係由種子開始種定係人地比側芽你架?
種子既話就真係好似幾驚人
側芽唔夠一個月有花唔出奇
EMIRU 發表於 2009-4-2 09:59

我係用tuber開始種...多謝你的分享!
回復

Dalki's 發表於 2009-4-2 14:10:44 |顯示全部樓層

咁快有花lum, 勁! 你比肥仔水佢吸呀
回復

heiheimama 發表於 2009-4-2 14:37:04 |顯示全部樓層

如果球夠壯,一個月開花一d都唔奇,而且可以一次開好多tim!~
回復

polaris 發表於 2009-4-2 14:52:52 |顯示全部樓層

咁快有花lum, 勁! 你比肥仔水佢吸呀
Dalki's 發表於 2009-4-2 14:10

如果係肥仔水可以整d花開多啲,我睇我實會用肥仔水"浸"c我啲av...因為種極都唔會開花...
希望呢bor迷岩會乖乖快高長大,開多多花...
回復

polaris 發表於 2009-4-2 14:54:45 |顯示全部樓層

如果球夠壯,一個月開花一d都唔奇,而且可以一次開好多tim!~
heiheimama 發表於 2009-4-2 14:37

多謝! 原來會係咁ge...希望佢會開好多花...
回復

heiheimama 發表於 2009-4-2 15:13:58 |顯示全部樓層

你d av種極唔開?點解?呢排應該係最旺場的時間.有沒有想過是種植環境有問題?
回復

EMIRU 發表於 2009-4-2 17:41:27 |顯示全部樓層

我係用tuber開始種...多謝你的分享!
polaris 發表於 2009-4-2 12:48

哦  原來係用tuber開始種  比心機啦 記得個球要種大  個球係靈魂黎既
回復

polaris 發表於 2009-4-2 18:17:11 |顯示全部樓層

你d av種極唔開?點解?呢排應該係最旺場的時間.有沒有想過是種植環境有問題?
heiheimama 發表於 2009-4-2 15:13

應該係種植環境唔係幾適合,因為唔係係香港...好幹燥!
回復

polaris 發表於 2009-4-2 18:19:22 |顯示全部樓層

哦  原來係用tuber開始種  比心機啦 記得個球要種大  個球係靈魂黎既
EMIRU 發表於 2009-4-2 17:41

多謝你的指點 ...請問種迷岩仲有咩要特別要注意架?
回復