作者: claudiatang 發表于 2009-3-26 11:50:38
2875 26

IMG_0371 (Small).JPG
這是DICK DICK
IMG_0039 (Small).JPG
明天是牠的一周年忌日。雖然牠離去已一年,但對牠的思念卻絲毫沒減。
蘑菇 發表於 2009-3-26 12:09:45 |顯示全部樓層
你一定好錫dick dick架喇,雖然暫別了,不過佢起度果陣都應該好幸福~
回復

vivi 發表於 2009-3-26 12:18:33 |顯示全部樓層
wuwu DICK DICK好靚呀
回復

claudiatang 發表於 2009-3-26 12:22:45 |顯示全部樓層
你一定好錫dick dick架喇,雖然暫別了,不過佢起度果陣都應該好幸福~
磨菇 發表於 2009-3-26 12:09

牠是值得我疼惜的。
回復

claudiatang 發表於 2009-3-26 12:25:55 |顯示全部樓層
wuwu DICK DICK好靚呀
vivi 發表於 2009-3-26 12:18

這張拍得不是很好。真樣較相片靚仔多了。尤其對眼。
回復

貓后 發表於 2009-3-26 12:28:01 |顯示全部樓層
牠是值得我疼惜的。
claudiatang 發表於 2009-3-26 12:22

放心佢會活係你心中丫
回復

hellokitty_971 發表於 2009-3-26 12:28:24 |顯示全部樓層
dick dick有你鍚,已經係好幸福,佢會係彩虹橋好開心的~
dick dick如果你係彩虹橋見到肥仔同momo幫我話俾佢地知,要乖乖地~
回復

claudiatang 發表於 2009-3-26 12:42:41 |顯示全部樓層
dick dick有你鍚,已經係好幸福,佢會係彩虹橋好開心的~
dick dick如果你係彩虹橋見到肥仔同momo幫我話俾佢地知,要乖乖地~
hellokitty_971 發表於 2009-3-26 12:28

KITTY 好衰呀﹗惹我喊........................
回復

aycl2009 發表於 2009-3-26 12:46:21 |顯示全部樓層
不要唔開心,Dick Dick得到好主人錫,會延續佢嘅開心和報恩,振作努力
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-3-26 13:02:39 |顯示全部樓層

話比 dick dick 聽,如果佢遇到一隻狼狗女叫 Emeral,記得同佢打個招乎!dick dick 比人蝦都可以搵 Emeral ,Emeral 好揍得架!

但如果佢遇到荷蘭鬆毛狗嘉嘉,記得幫我照顧下佢,嘉嘉又細膽又唔惡,成日比狗蝦架!
回復

claudiatang 發表於 2009-3-26 13:16:35 |顯示全部樓層
話比 dick dick 聽,如果佢遇到一隻狼狗女叫 Emeral,記得同佢打個招乎!dick dick 比人蝦都可以搵 Emeral ,Emeral 好揍得架!

但如果佢遇到荷蘭鬆毛狗嘉嘉,記得幫我照顧下佢,嘉嘉又細膽又唔惡,成日比狗蝦架! ...
虛宿寶瓶 發表於 2009-3-26 13:02

收到﹗
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-3-26 14:36:17 |顯示全部樓層
睇下今晚有冇時間 post 佢地張相上黎先,咁 dick dick 就唔會認錯啦!
回復

vivi 發表於 2009-3-26 17:54:51 |顯示全部樓層
我係度諗.......第時細細去左彩虹橋我唔知點算好喔
回復

金剛 發表於 2009-3-26 18:38:27 |顯示全部樓層
別難過!在有情眾生的娑婆世界裡,總離不開生老病死,但願牠往生極樂淨土,阿彌陀佛[img]http://tbn2.google.com/images?q=tbn:Sxby0YRKXwJjjM:[/img]
祈願一切眾生健康快樂
回復

hellokitty_971 發表於 2009-3-26 18:49:00 |顯示全部樓層
我係度諗.......第時細細去左我唔知點算好喔
vivi 發表於 2009-3-26 17:54

我念起彩虹橋已經驚....
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-3-26 19:27:08 |顯示全部樓層
佢地就係嘉嘉同 Emerald 啦!Dick Dick 你認住佢地呀!

我都好掛住佢地!佢兩個好乖架!
回復

chungs 發表於 2009-3-26 19:44:37 |顯示全部樓層
無又怕...Dick Dick 唔會悶既,彩虹橋上有我的叻仔(小狗八哥),福頭(北京)及我三隻大鸚鵡伴著,
忙住玩...冰使驚...在生有好主人,往生極樂有好朋友照顧...無憾...
回復

feufeu 發表於 2009-3-27 00:12:03 |顯示全部樓層
17# chungs

Hope all the sisters & brothers will also take care of feufeu... seems he is the newest comer to Rainbow bridge. He just went there on 11 March.

Feu Feu final resize.jpg
回復

jellyfishy 發表於 2009-3-27 00:19:08 |顯示全部樓層
吓~~!!! 灰灰他走了?!
唉~~~~ feufeu... 我都唔知講乜好. ... 你一個人在家, ... 多點出來走走, 散散心, ...
灰灰有你的愛, 他在天國也會掛住你的.
回復

hellokitty_971 發表於 2009-3-27 00:25:12 |顯示全部樓層
無又怕...Dick Dick 唔會悶既,彩虹橋上有我的叻仔(小狗八哥),福頭(北京)及我三隻大鸚鵡伴著,
忙住玩...冰使驚...在生有好主人,往生極樂有好朋友照顧...無憾... ...
chungs 發表於 2009-3-26 19:44

我都要好似你咁念,我念下遲早有這天,我就可以喊,我好驚汪豬死左,
我就咩都無晒,我驚自己會癲
回復

12下一頁