最近有冇人買了2oz & 3oz 高身試飲杯?給我地址 please .....

作者: march 發表于 2009-3-2 21:28:27
3415 17

我今天去了觀塘 & 基隆街都冇此 size ,三禾網頁也沒有,見網友之前d post 說蘇杭街沒有的,請問知唔知點度有得買?
winniethepoon 發表於 2009-3-2 21:49:57 |顯示全部樓層
我前排見油蔴地有吖~
回復

march 發表於 2009-3-2 22:34:03 |顯示全部樓層
即上海街?
回復

winniethepoon 發表於 2009-3-3 00:33:24 |顯示全部樓層
唔係上海街呀, 係新填地街嗰邊~
回復

Oskar 發表於 2009-3-3 19:00:58 |顯示全部樓層
唔係上海街呀, 係新填地街嗰邊~
winniethepoon 發表於 2009-3-3 00:33

新填地街,可否再仔細一點~?
那高身杯是怎樣的 ?
回復

winniethepoon 發表於 2009-3-3 21:25:23 |顯示全部樓層

就係呢款喇!
呢個係3oz杯, 杯口直徑約6cm, 杯底直徑約4cm, 高約4cm.
我見2oz嗰個一樣款, 但細d.

回復

ariuslai 發表於 2009-3-3 21:40:30 |顯示全部樓層
我想問一下呢~觀堂邊度可以買得到呢d 杯仔呢??
回復

march 發表於 2009-3-3 22:59:06 |顯示全部樓層
最新消息 :
3 oz 杯 - 長沙彎三禾有售, $21 - 50 隻有蓋,新填地街都有,不過要 $50-100 隻,我就是做了豬仔!!
2 oz 杯 - 新填地街有售,$10 -100 隻,抵!
觀塘近街市附近有 1.5 0z 買,好似沒有 2 0z & 3 oz
詳細地址稍後補上
回復

winniethepoon 發表於 2009-3-3 23:29:07 |顯示全部樓層
最新消息 :
3 oz 杯 - 長沙彎三禾有售, $21 - 50 隻有蓋,新填地街都有,不過要 $50-100 隻,我就是做了豬仔!!
2 oz 杯 - 新填地街有售,$10 -100 隻,抵!
觀塘近街市附近有 1.5 0z 買,好似沒有 2 0z &  ...
march 發表於 2009-3-3 22:59

唔止你, 原來我都做咗豬仔~ add9icon
我見 1oz 杯 新填地街賣 $20 - 100 隻, 咁又抵唔抵呀? add3icon
回復

江江 發表於 2009-3-3 23:40:30 |顯示全部樓層
唔止你, 原來我都做咗豬仔~ add9icon
我見 1oz 杯 新填地街賣 $20 - 100 隻, 咁又抵唔抵呀? add3icon
winniethepoon 發表於 2009-3-3 23:29

1 oz 通常賣$10/100個add5icon
回復

江江 發表於 2009-3-3 23:41:54 |顯示全部樓層
3 oz 高身杯 ...屯門 sale $13/100個..蓋$7/100個
回復

dada 發表於 2009-3-4 00:41:12 |顯示全部樓層
11# 江江

我都想買, 可唔可以俾個地址我
回復

ariuslai 發表於 2009-3-4 01:16:07 |顯示全部樓層
11# 江江

我都想買, 可唔可以俾個地址我
dada 發表於 2009-3-4 00:41

我都想啊,如果唔可以係度講可唔可以pm 我,唔該
回復

mandm2007 發表於 2009-3-4 01:19:26 |顯示全部樓層
我想知新填地街的正確地址,請問有無人可以話我知!?
回復

江江 發表於 2009-3-4 01:49:16 |顯示全部樓層

屯門~置樂..青湖坊..華樂大廈98-101號地下(后座~橫街) (有 Car Parking 個邊)附近就有利寶大廈..
佳美膠袋..去到置樂..問吓人都應知 tel no. 2458 6062  /  2458 6125
住得遠的花友仔...打個电話去問有無貨先...佢啲 7 oz.杯 $15/100个 / 蓋$7/100個 ..家吓有無變price,我就唔知了
回復

dada 發表於 2009-3-4 01:57:33 |顯示全部樓層
15# 江江

大概都知响邊喇, 唔該晒
回復

march 發表於 2009-3-4 10:50:33 |顯示全部樓層
3 oz 高身杯 ...屯門 sale $13/100個..蓋$7/100個
江江 發表於 2009-3-3 23:41

激死我啦!勁豬呀!我買貴了咁多!!本來唸住省車錢及時間,所以才在九龍搵,估唔到價錢差咁遠!
回復

JoyceLai 發表於 2009-10-20 12:32:01 |顯示全部樓層
請問各位官塘位置是否在瑞和街街市近小巴站嗎? 晚上6時半關門未呢?
回復