買唔到 hi-fresh, 點算呀 ??

作者: nickyhk 發表于 2007-10-21 00:12:52
5933 27
今晚八點十分左右去到花, 想買隻hi-fresh, 點知全部差唔多關門, 問幾間未關門既都無, 唸住仲有馨姐, 點知佢地都差唔多關門, 而且佢地話無得買, 到唔知點算, 其實百佳惠康有無架.

lolo 發表於 2007-10-21 00:49:39 |顯示全部樓層

回復 1# 的帖子

間中在拍賣網有得賣
灣仔上樓嗰間都有   不過貴d
回復

drming 發表於 2007-10-21 16:23:39 |顯示全部樓層
我都想買 Hi-fresh, 唔知邊處有得買呢 ? 灣仔果間在那裡 ? 謝謝
回復

jolin 發表於 2007-10-21 22:13:56 |顯示全部樓層
原帖由 nickyhk 於 2007-10-21 00:12 發表
今晚八點十分左右去到花, 想買隻hi-fresh, 點知全部差唔多關門, 問幾間未關門既都無, 唸住仲有馨姐, 點知佢地都差唔多關門, 而且佢地話無得買, 到唔知點算, 其實百佳惠康有無架. ...

You can contact kenny as i know he had.

3. 嘉韻花藝 (Kenny)
電話:9455 0215  
電郵:[email protected]
回復

nickyhk 發表於 2007-10-25 03:37:21 |顯示全部樓層
原帖由 jolin 於 2007-10-21 22:13 發表

You can contact kenny as i know he had.

3. 嘉韻花藝 (Kenny)
電話:9455 0215  
電郵:[email protected]

Hi jolin, 嘉韻花藝唔係執左咩, 我試過去油站對面, 上樓上二樓, 個舖話執左. 究竟係唔係呀???
回復

比得大帝 發表於 2007-10-25 09:26:48 |顯示全部樓層
嘉韻花藝執咗好耐啦.
回復

pikyiu 發表於 2007-10-25 09:53:33 |顯示全部樓層
剛剛係 yahoo 拍賣場見到 有 hi-fresh 賣.
回復

lammanfung 發表於 2007-10-25 10:22:35 |顯示全部樓層
Wakuten也有,不過就要自己承擔運費了。
http://www.wakuten.com/index.php
回復

drming 發表於 2007-10-25 13:15:19 |顯示全部樓層
係Yahoo Bid 要200HKD是否很貴呢?
回復

pikyiu 發表於 2007-10-25 13:23:32 |顯示全部樓層

回復 9# 的帖子

購買價  HK$80.00  .
回復

lammanfung 發表於 2007-10-26 00:56:13 |顯示全部樓層
原帖由 drming 於 2007-10-25 13:15 發表
係Yahoo Bid 要200HKD是否很貴呢?

不是有一口價嗎?這個是平宜得多。
回復

drming 發表於 2007-10-26 11:19:44 |顯示全部樓層
HKD 80 ???? 請問在那裡有售呀 ?
回復

pikyiu 發表於 2007-10-26 23:53:46 |顯示全部樓層
原帖由 drming 於 2007-10-26 11:19 發表
HKD 80 ???? 請問在那裡有售呀 ?

香港雅虎拍賣, 打 hi-fresh 都可以搜尋到.
回復

ErineBB 發表於 2007-10-27 19:18:33 |顯示全部樓層
我想問灣仔既地址呀..
次次都搵唔到..
我係港島住架嘛...吓吓去MK好貴囉~
回復

nickyhk 發表於 2007-10-27 19:44:15 |顯示全部樓層
原帖由 tangpikyiu 於 2007-10-25 09:53 發表
剛剛係 yahoo 拍賣場見到 有 hi-fresh 賣.

搵苯架, 佢出價80,但你要用email同佢quote價, 無170都唔買. 既然大家都咁多人要, 佢係非洲紫羅蘭既寶, 不如集合一齊買呀...

回復

drming 發表於 2007-10-29 09:21:23 |顯示全部樓層
Good Ideal
回復

比得大帝 發表於 2007-10-29 10:02:47 |顯示全部樓層
不如問 kenny 有冇啦, 佢先排重做特價
回復

小米 發表於 2008-1-3 16:13:54 |顯示全部樓層
旺角 花 BO 有呀, 200g/ $68  個女 sales 話 隻野又名   million A ~   另外仲有樽紅色矮身 d , 唔記得係咩~

其實想問下有咩用??   我買左樽 HI- FRESH 呀, 佢話同消毒差不多功效, 又可以中和 d 泥既酸 . . .我平日只係用活力液~ 因為 e+ 得一盆成年 av , 其他都仲係插葉 av . . .
回復

jellyfishy 發表於 2008-1-3 16:21:59 |顯示全部樓層
旺角花宝有得賣, 唔洗問sales 點用喇, 佢地唔會講到個正確用途俾你架.
hi fresh, 強化根部生長, 有助成活率, 點在葉莖的傷口可有效防止細菌感染, etc.
可用一茶匙落在500-1000ml水來淋花,可中和泥酸, 調節肥效, 延長換泥時間.
回復

小米 發表於 2008-1-3 16:24:22 |顯示全部樓層
咁 million A 又係咩來呢??   其實我都覺得佢地唔係好專業咁 (雖然自己都係門外漢)   不過呢, 裡面有個 Mr. 楊   知既野好似比較多 , 可惜上次去時佢行開左~
回復

12下一頁